anetapzn 08.09.11, 13:22 Dziewczyny-pytanie za 100punktów- czy pętla Górczyn jest daleko od centrum, np. od dworca autobusowego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zooba Re: Do wdpd z Poznania:D 08.09.11, 13:30 Tak, zwłaszcza, że właśnie zaczęły się jakieś koszmarne remonty i są pozamykane ulice. Dokąd chcesz dojechać, może uda się znaleźć jakiś objazd? Czym będziesz się poruszać? Odpowiedz Link
anetapzn Re: Do wdpd z Poznania:D 08.09.11, 13:36 Dzięki, chodzi o to, ze mialam się z kimś spotkac w przyszlym tygodniu na dworcu pks(przyjeżdżam coś drobnego załatwić-i tam mi najwygodniej), a ten ktoś stwierdził, zę mu nie po drodze i pasuje mu tylko pętla Górczyn. Nic nie odpowiedziałam, zanim nie skonsultowałam sie z Wami. Dzięki, wiem na czym stoje. Odpowiedz Link
bursztynek22 Re: Do wdpd z Poznania:D 08.09.11, 17:32 Jest daleko, teraz przez te wszystkie remonty nawet trudno tramwajem będzie ci dojechać najlepiej wsiąść w 6 w stronę Junikowa, dojechać do skrzyżowania Głogowskiej z Hetmańską i tam przesiąść się w 14, 16 lub 8 jadące w stronę Górczyna. przynajmniej 25 minut jazdy. Odpowiedz Link