07.11.12, 19:03
założyłam ten sam wątek na emamie, więc wybaczcie, że i tu zakładam
ale tam nikt nie odpisuje, Emamy są zajęte;p
może tu mi scoś doradzicie

Polećcie proszę jakąś fajną hustawkę dla 1,5 rocznego dziecka
Może być stojąca, wisząca obojętnie, byleby wygodna, bezpieczna, i żeby posłużyła jeszcze jakiś czas, a nie dwa miesiące

z góry wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • framaga32 Re: Huśtawka 07.11.12, 19:35
      mój syn ma 23 mies. od małego buja się w takiej zwykłej za 20 zł drewnianej na linkach wieszanej na hakach w drzwiach, bo te stojące to nie dla niego smile, ale wiadomo pilnować trzeba smile
      • for.malina Re: Huśtawka 08.11.12, 13:10
        tylko, że to na prezent to głupio taką tańszą dać zwykłą, no wiec ie o co chodziwink

i tez nie wiem czy lepsza wisząca czy stojąca, ale patrzyłam na stojące z firmy tako, to one wydają się dla małych dzieci, takich od pół roku i właściwie nie pisze do ilu, ale taki dwulatecz, czy trzylatek już się pewnie w taką huśtawkę nie zmieści...
        • mikams75 Re: Huśtawka 08.11.12, 15:52
          jak na prezent to bym nie kupowala widzacej, bo nie kazdy ma ochote wiercic sobie dziury w futrynach.
          • mikams75 Re: Huśtawka 08.11.12, 15:52
            wiszacej mialo byc wink
    • budzik11 Re: Huśtawka 07.11.12, 19:55
      Moje dzieci miały składana, stojaca f-my Tako. To był prezent, gdybym sama kupowała, kupiłabym tekstylny bujak z Ikei (taki worek, do którego mozna też kupić poduszkę), bo ten starcza na dłuugo (no ale tu już trzeba wkręcać hak w sufit).
      • for.malina Re: Huśtawka 08.11.12, 13:11
        i na jak długo ta z tako wystarczyła?

oglądałam tą z ikei, superwink sama bym taką chciała

tylko znowu czy ona się nadaje dla takiego malucha 1,5 rocznego?
        • b-b1 Re: Huśtawka 08.11.12, 17:34
          Mieliśmy stojącą i krzesełko na linach, ale najlepiej sprawdziła się ta:
          allegro.pl/hustawka-skaczaca-hopser-sklep-lodz-promocja-i2775255441.html
          Bo jest na sprężynie-więc dzieci odpychały nóżkami od podłogi-miały z tego największą frajdę.
          Można mocować nie tylko w futrynie-u nas haki były wbite w sufit.
    • zuzanka79 Re: Huśtawka 09.11.12, 20:17
      Zamiast huśtawki tradycyjnej polecam Ekorre - szczególnie na prezent, wystarczy tylko jedna dziura wink w suficie.
      www.ikea.com/ca/en/catalog/products/S19809351/
      abcleksaker.files.wordpress.com/2011/11/jokikids51.jpg?w=500&h=500
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka