bei 12.12.08, 09:38 Macie takie? Pleasę- zrobmy listę , która przyda się w tym chaosiku przedświątecznym Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: polecane sklepy netowe 12.12.08, 10:21 mogę polecić tylko spożywcze www.hipernet24.pl/main.php www.frisco.pl/ www.piotripawel.pl/ Odpowiedz Link
beti76 Księgarnia internetowa 12.12.08, 13:05 www.bonito.pl błyskawiczna przesyłka i ceny niższe niż te na książkach Odpowiedz Link
plecha1 Re: polecane sklepy netowe 15.12.08, 12:53 Uwaga na merlinowe ceny. Dla przykładu - "Scena to dziwna... 1980 - 2001 (Box)" Kaczmarskiego w Merlinie 285 złotych, w Media Markt 239 zł. Najnowszy album AC/DC w Merlinie 58 złotych, w MM 39,90 zł. Odpowiedz Link
korusiar Re: polecane sklepy netowe 12.12.08, 19:54 www.perfumeria.pl Mają markowe wody perfumowane tańsze od tych w sephorze o około 70 zł. Odpowiedz Link
molla7 Re: polecane sklepy netowe 12.12.08, 21:04 www.trendymania.pl coś dla oka, coś na prezent.... Odpowiedz Link
wkretarka1234 Re: polecane sklepy netowe 12.12.08, 21:04 a.pl kocham miloscia tak wielka , ze zawsze wyznaje miłość kurierom a jest tańsze od frisco i wszystko maja rewelacyjne. owoce warzywa etc maja tez ksiazki , zabawki, chemie odkad tam kupuje nie chodze do supermarketu powinnam chyba jakas prowizje dostawac bo tak ich kocham , ze wszystkich ich chwale ( ps, jak teraz weszlam do auchan o malo zalamania nerwowego nie dostalam pozatym allegro uzytkownik smellwell kupilama teraz mnostwo kosmetyków na gwiazdke i naprawde sa markowe. karma dla zwierzat tez na allegro i strawberrynet.com ale dolar zdrozal i juz gorsze ceny Odpowiedz Link
slodki_pierniczek Re: polecane sklepy netowe 13.12.08, 16:44 Tu jest wszystko i nic : allegro.pl Księgarnia, perfumy, zabawki: merlin.pl Odpowiedz Link
mors_podwodny Re: polecane sklepy netowe 15.12.08, 10:16 Zdecydowanie merlin.pl Za różnorodność działów i pewnie dlatego, że nie miałem z nimi problemów. Odpowiedz Link
iskra01pl Re: polecane sklepy netowe 23.12.08, 15:50 Właśnie odebrałam zamówienie z a.pl. Czekałam na kuriera pięć godzin, i jak przyjechał, okazało się, że połowy rzeczy nie ma. Być może kolega zabrał przez pomyłkę. No mało mnie szlag nie trafił. Ja rozumiem, że święta i w ogóle, ale na miłość boską! Jak nie dowiozą dzisiaj, to chyba ich uduszę! Ciekawa wigilia będzie. Oszczędna dość Odpowiedz Link
pitahaya1 A'propos a.pl :( 23.12.08, 17:24 Skuszona złozyłam zamowienie. Przyjechali 2h później, kilku najważniejszych rzeczy nie było (w tym ryb....wścieklam się). Poza tym, czekajac w drzwiach (bo spóźniona już byłam), przyjęłam, podpisałam. Jestem przyzwyczajona do E'Leclerca i korekty zamówienia po czasie. A tu kicha...na maila z pomyłkami nie odpowiadają. A kurier się spieszył i sugerował, żebym korekte zrobiła mailem. Mam nauczkę. Rybami mnie wkurzyli. Zostalam na świeta ze sledziami. Odpowiedz Link
annafigo Re: polecane sklepy netowe 15.12.08, 15:45 www.tortownia.pl, www.tchibo.pl, www.mniammniam.pl/sklep, www.masala.com.pl, mmo.pl, www.kuchnieswiata.com.pl, www.betterware.eu/pl/store, www.carreblanc.pl, fabrykaform.pl, www.fide.pl, www.galeriakuchenna.pl, www.sklep.maxcotton.pl, www.sklepy24.pl Odpowiedz Link
acsis Re: polecane sklepy netowe 15.12.08, 20:01 hehe-bei, ty wiesz , że ja polecę Lokaah.pl biżuteria, szale, galanteria orientalne ale nie tylko Odpowiedz Link
fasolka_70 Re: polecane sklepy netowe 17.12.08, 10:09 toys4boys.pl sportowo.pl kupowałam, polecam Odpowiedz Link
kubeczka Re: polecane sklepy netowe 17.12.08, 21:25 Księgarnia www.ksiegarniawarszawa.pl Ceny -20% Odpowiedz Link
agawabis Re: polecane sklepy netowe 25.01.09, 08:16 Książki lubie kupować w www.empik.com bo można je zamówić przez internet, a potem odebrać w salonie. A z ciekawych internetowych sklepów to zaglądam czasem na www.bazaraladyna.pl Odpowiedz Link
joanka-r Re: polecane sklepy netowe 25.01.09, 10:56 70% zakupów robie przez net. Duzo rzeczy to Allegro, mozesz kupić praktycznie wszystko. Czasami duze sieci sklepów dostarczają zakupy spożywcze, co tylko chcesz. Odpowiedz Link
madzior2711 Re: polecane sklepy netowe 25.01.09, 17:21 Sprawdzilam juz nie raz i polecam www.farmona.pl/ bardzo fajne naturalne kosmetyki do włosów,twarzy i nie tylko Odpowiedz Link
plat22 Re: polecane sklepy netowe 13.03.09, 09:57 www.artdecor.com.pl - artykuły dekoracyjne Odpowiedz Link
acsis kosmetyki mineralne 15.03.09, 17:36 Kupowalam juz 2 razy.Kosmetyki są bardzo wydajne. Dobrze najpierw kupić probki bo kolory bywają zupełnie inne niz na zdjęciach(taki juz urok takich kosmetyków), dobrze czytac opisy kolorów. www.rhea.com.pl/sklep/ Odpowiedz Link
klakierka Re: kosmetyki mineralne 20.03.09, 17:16 bielizna dopasowana.pl -kupilam tu 1 dobry stanik Odpowiedz Link
anka-ania Re: kosmetyki mineralne 20.03.09, 19:43 klakierka napisała: > bielizna > dopasowana.pl -kupilam tu 1 dobry stanik Ja niejeden i również polecam ten sklep. Tu jest spis sklepów z bielizną wraz z linkami do wątków z opiniami o nich: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=70768200 Odpowiedz Link
klakierka Re: kosmetyki mineralne 20.03.09, 21:39 dzięki ania już tarfiłam na ten watek na forum biuściastych Odpowiedz Link
anka-ania sklepy z bielizną 20.03.09, 22:35 Cieszę się. Ja przetestowałam jeszcze www.peachfield.pl/ (szybka wysyłka) i www.bellissima.com.pl/ (też szybko wysyłają, sprawne wymiany i bezproblemowy zwrot pieniędzy na konto). A link był podany nie tylko z myślą o tobie. Odpowiedz Link
cioci_a_klocia Re: polecane sklepy netowe 10.10.14, 09:00 Książki: bonito.pl - najlepsze ceny,ekspresowa realizacja,mam juz tam duzy rabat kołdry,poduszki: Fabrykasnu.info.pl super jakosc!! Zupełnie nie do porównania z marketowymi koldrami. Mam puchowa koldre i jest cudowna. Reszta rzeczy na allegro i jak jestem zadowolona to zapisuje sobie sprzedawce w notatniku,żeby potem powtórzyć zakup u niego. kiedys kupowałam tez w sklepie internetowym almy i bylo super ale teraz mieszkam za daleko niestety. Odpowiedz Link