Dodaj do ulubionych

Gerhard Schröder odchodzi z szefostwa SPD

IP: *.mikoland.net 06.02.04, 16:40
Miler powinien wziąć z niego przykład ( tak też zapewne bądzie ) "Leco"
zwolennik czerwonych brygad
Obserwuj wątek
    • Gość: Jango Fett ... a Miller zostaje. IP: 193.170.124.* 06.02.04, 18:00
      Millerowi brakuje jaj, on nie jest politykiem tylko zwyklym
      komuchem-towarzyszem, szkoda ze nasze spoleczenstwo jest takie durne.
      • Gość: Ja DEBILJU lub TEXAS TRAITOR IP: *.ght.iadfw.net 06.02.04, 22:42
        Ten brak Bu$h wymigal sie od sluzby za Ojczyzne, wolal oddzialek tylowy w swym
        rodzinnym Texasie, granie w golfa i popijanie whisky.
        100 % zdrajca (traitor).
        • Gość: Admiral Socjalistow gazem wytuc!!! IP: *.k.mcnet.pl 07.02.04, 12:14
          Zwsze kiedy tylko mam okazje, wznosze toast "Na pohybel socjalistom". Te
          cholote powinno sie wytruc gazem, wtedy swiat bylby lepszy. Oni chcieliby
          ubezwlasnowlnic wsztskich, uwazaja, ze ICH panstwo i ICH wszewchwladni
          urzednicy beda widzieli wepiej co jest dla MNIE najlepsze, chca zwolnic ludzi z
          obowiazku myslenia i calej odpowiedzialnosci... a potem wak sie trafi jakis
          wstrzasajacy przypadek obojetnie czego, zbrodni, patologii - wskazuja, ze winne
          jest spoleczenstwo... A pozniej do wladzy przychodza rozne leppery, hitlery,
          leniny...
          A kazy socjalista powinen obowiazkowo przed osiagnieciem pelnoletnosci
          przeczytac "Droge do zniewolenia" von Hayka... chc watpie, czy to cos by
          zmienilo - to ksiazka dla myslacych!
    • galaxy2099 Tak konczy socjalistyczny looser 06.02.04, 21:33
      A tak krakano taki los Blairowi w Europie i Bushowi w USA. A tu prosze tak
      wielbiony jeszcze niedawno przez niemieckie tlumy wodz pada.
      Bo jak sie ma dwie lewe, socjalistyczne rece do ekonomii i gospodarki to nawet
      na nienawisci do USA dlugo sie nie pojedzie. To taka nauczka na przyszlosc.
      • Gość: BUSH BUSZOWSKI Tak powinni odejsc DEBILJU i BLIAR !!!! IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 06.02.04, 21:55
        galaxy2099 napisał:

> A tak krakano taki los Blairowi w Europie i Bushowi w USA. A tu prosze tak
        > wielbiony jeszcze niedawno przez niemieckie tlumy wodz pada.
        > Bo jak sie ma dwie lewe, socjalistyczne rece do ekonomii i gospodarki to
        nawet
        > na nienawisci do USA dlugo sie nie pojedzie. To taka nauczka na przyszlosc.

--------------------------------------------------------------------
        >>>>Droga od odmiennych pogladow co do polityki USA do nienawisci daleka...
        >>>>Co do Schrodera to za jego przykladem powinni pojsc / zeby odejsc z
        TWARZA/,i DEBILJU i BLIAR, ktorzy skompromitowani klamstwami na temat
        BMR Saddama,i tak zostana wykopani przez wyborcow wkrotce...Do tego towarzystwa
        wzajemnej adoracji dorzucilbym jeszcze tow. MILLERA , ktory pomimo TYLKO
        kilkunastoprocentowego poparcia w polskim spoleczenstwie, KURCZOWO trzyma sie
        KORYTA i tez nie potrafi odejsc z TWARZA !!!
        • galaxy2099 Re: Tak powinni odejsc DEBILJU i BLIAR !!!! 06.02.04, 21:58
          Naszczescie tacy wielbiciele loosera Schroedera jak ty nie maja zadnego wplywu
          na poczynania Blaira i Busha. Oni sa silni poparciem wielu ludzi i nie musza
          sluchac zniewiescialych pacyfistycznych bab.

Gość portalu: BUSH BUSZOWSKI napisał(a):

> galaxy2099 napisał:
          >
          > > A tak krakano taki los Blairowi w Europie i Bushowi w USA. A tu prosze tak
          >
          > > wielbiony jeszcze niedawno przez niemieckie tlumy wodz pada.
          > > Bo jak sie ma dwie lewe, socjalistyczne rece do ekonomii i gospodarki to
          > nawet
          > > na nienawisci do USA dlugo sie nie pojedzie. To taka nauczka na przyszlosc
          > .
          >
          >
          > --------------------------------------------------------------------
          > >>>>Droga od odmiennych pogladow co do polityki USA do nienawisci d
          > aleka...
          > >>>>Co do Schrodera to za jego przykladem powinni pojsc / zeby odej
          > sc z
          > TWARZA/,i DEBILJU i BLIAR, ktorzy skompromitowani klamstwami na temat
          > BMR Saddama,i tak zostana wykopani przez wyborcow wkrotce...Do tego
          towarzystwa
          >
          > wzajemnej adoracji dorzucilbym jeszcze tow. MILLERA , ktory pomimo TYLKO
          > kilkunastoprocentowego poparcia w polskim spoleczenstwie, KURCZOWO trzyma sie
          > KORYTA i tez nie potrafi odejsc z TWARZA !!!
          • Gość: BUSH BUSZOWSKI Odtrabic odlot galaxy2099 na MARSA !!! :))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.04, 22:59
            Odpowiadasz na :

galaxy2099 napisał:

> Naszczescie tacy wielbiciele loosera Schroedera jak ty nie maja zadnego
            wplywu
            > na poczynania Blaira i Busha. Oni sa silni poparciem wielu ludzi i nie musza
            > sluchac zniewiescialych pacyfistycznych bab.
            >
            >

--------------------------------------------------------
            >>>Glupis galaktyczna GLUPOTA i ziemskie argumenty tobie obce... :)))
            >>>W ramach poparcia idei podboju MARSA, lansowanej przez Busha, zapisz sie na
            lot w tamtym kierunku, i oby to nastapilo wczesniej niz w 2099 roku...Ziemianie
            zyskaja gdy ODLECISZ w przestrzen kosmiczna se swoja GLUPOTA KOSMICZNA... :)))

• galaxy2099 Re: Odtrabic odlot galaxy2099 na MARSA !!! :))) 07.02.04, 00:28
              Narazie na Marsa odlatuje Schroeder. Bedzie o jednego socjalistycznego idiote
              mniej. I swiat bedzie troche piekniejszy. Nastepny w kolejce prezydent Czyrak.
              Mars czeka. Amerykanie pomoga mu nabrac I a nawet II predkosci kosmicznej jesli
              bedzie trzeba.
              A twoje wsciekly pieniacki debilizm bawi mnie bardzo. A w tym watku wielu
              frustratow wyladowuje swoje rozgoryczenie na mojej skromnej osobie.
              Tak bardzo poczuli sie dotknieci moim pstryczkiem w kierunku lewaka Schroedera.
              Ale rozumiem wasza frustracje. No chopsa kolesie na galaxy.
              Maw cie jeszcze jakos podkrecic.

• schlagbaum Re: Odtrabic odlot galaxy2099 na MARSA !!! :))) 07.02.04, 00:54
              Gość portalu: BUSH BUSZOWSKI napisał(a):

> Odpowiadasz na :
              >
              > galaxy2099 napisał:
              >
              > > Naszczescie tacy wielbiciele loosera Schroedera jak ty nie maja zadnego
              > wplywu
              > > na poczynania Blaira i Busha. Oni sa silni poparciem wielu ludzi i nie mus
              > za
              > > sluchac zniewiescialych pacyfistycznych bab.
              > >
              > >
              >
              > --------------------------------------------------------
              > >>>Glupis galaktyczna GLUPOTA i ziemskie argumenty tobie obce... :)))
              > >>>W ramach poparcia idei podboju MARSA, lansowanej przez Busha, zapis
              > z sie na
              > lot w tamtym kierunku, i oby to nastapilo wczesniej niz w 2099
              roku...Ziemianie
              >
              > zyskaja gdy ODLECISZ w przestrzen kosmiczna se swoja GLUPOTA
              KOSMICZNA... :))

A ja bogusia lubie.
              Cierpi chlopczyna za miliony w Europie.(Szkoda, ze nie mysli przynajmniej za
              siebie )
              Martwi sie, ze Mercedesy i BMW nie dorownuja "japonskim cackom", ze
              ludzie przymieraja glodem ,rowniez wie o wszystko o slabosci prawa i wogole
              jest fajny ten ptys. Taki prawdziwy material na polish joke.

Mysle, ze go zdybano na pracy na czarno u "Bauera" i wykopano.
              To moze byc przyczyna jego powaznego zachwiania rownowagi psychicznej.
              Trudno. Nawet do zbierania kalafiorow trzeba miec cos niecos w glowce.

Pisz dalej bogus, nie przestawaj !!!
              Ty jestes taki zabawny.
              • galaxy2099 Re: Odtrabic odlot galaxy2099 na MARSA !!! :))) 07.02.04, 01:11
                No jak fajnie.
                Jak ja lubie czytac o sobie teksty pisane przez lewackich madralinskich.
                Pisz wiecej posmiejemy sie razem.
                A im wiecej "myslisz" co ja robie, gdzie mnie zdybano i jaka jest moja kondycja
                psychiczna tym wiekszy mam ubaw.
                Wiec pisz szlakbaum, pisz.

• Gość: Matt Re:pierwsza dymisja partia, nastepna kanclerstwo IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.02.04, 08:28
              czego zycze narodowi niemieckiemu z calego serca!.
          • Gość: ... Zniwiesciala baba BUSH IP: 5.5.* / 80.58.20.* 06.02.04, 23:53
            > Naszczescie tacy wielbiciele loosera Schroedera jak ty nie maja zadnego
            wplywu
            > na poczynania Blaira i Busha. Oni sa silni poparciem wielu ludzi i nie musza
            > sluchac zniewiescialych pacyfistycznych bab.

Zniewiesciala baba to George W. Bush, bronil kiedys Texas przed Wietcongem
            :-)))))
        • Gość: meerkat Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! IP: *.MCLNVA23.dynamic.covad.net 07.02.04, 00:36
          Czy ty osle patentowany naprawde nie rozuiesz dlaczego Bush ma tak wysokie
          notowania,a w ankiecie BBC 16% respondentow twierdzi, ze zaden z obecnych
          kandydatow Busha nie pokona???
          Czy ty wiesz, dlaczego sekciarska socjalistyczna Labour Party wreszcie
          dorwala sie do wladzy? Ano dlatego, ze rozumny i pragmatyczny Bliar wymusil na
          aktywie partyjnym przesuniecie platformy NA PRAWO i w konsekwencji
          CENTRYSTOWSKA Partia Pracy stala sie po wielu latach na pustyni, partia
          WYBIERALNA!.

Gospodarka sie odradza i w USA i w UK, natomiast pada na pysk w Niemczech i we
          Francji. Ano dlatego, ze lewicowe partie oraz francusy i niemieccy lewacy
          burzliwie protestuja przeciw jakimkolwiek reformom, ktore moglyby gospodarke
          uzdrowic i zredukowac socjalne obciazenia rzadu.Tylko tak dalej! :-)))
          • Gość: Jan Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 00:40
            Gospodarka w USA sie odradza od 10 lat i sredni zarobek godzinny wynosi 15,20$.
            W NRF 19$(15,50euro)Komu zaimponujesz??
            • maniekxxx Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! 07.02.04, 01:02
              hahaha zima zla-stopien bezrobocia w Niemczech wynosi na dzis
              dzien 11% w USA -5.6%.Siostra moja mieszka w Monachium dosc
              dlugo i zarabia 3 tysiace marek -a za mieszkanie
              placa 2200 marek.Zycie jest tam bardzo drogie w FURERLAND -
              tak ze oboje z szwagrem musza dobrze zwijac sie
              azeby nadazyc za podstawowymi potrzebami potrzebnymi do
              zycia.To ze u FUREROW jest 11% bezrobocia to podalem
              linka z ONETU Z ta informacjia.
              • Gość: Edek Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 11:28
                Chyba nie chcesz ciemnoty wcisnac,ze ci ludzie maja tylko 400 euro na zycie na miesiac.Co to za pensja 3000 DM?Tyle zarabia przyuczona kobieta gdzies w sredniej firmie na tasmie produkcyjnej.
          • schlagbaum Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! 07.02.04, 01:02
            Gość portalu: meerkat napisał(a):

> Francji. Ano dlatego, ze lewicowe partie oraz francusy i niemieccy lewacy
            > burzliwie protestuja przeciw jakimkolwiek reformom, ktore moglyby gospodarke
            > uzdrowic i zredukowac socjalne obciazenia rzadu.Tylko tak dalej! :-)))

Widze, ze jestes zorientowany.
            Szkoda, ze nie w tym temacie na ktory probujesz sie wypowiadac.
            Przeczytaj moze cos o tym najpierw.

Podpowiem ci tylko, ze G S wlasnie przeprowadza powazne reformy a zarzuca mu
            sie, ze jest zorientowany zbytnio na prawo.

• galaxy2099 Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! 07.02.04, 01:14
              Wiesz co szlakbum ja tez ci cos podpowiem.
              Ten G.S. tak przeprowadza te reformy, ze gospodarka niemiecka sie sypie a G.S.
              musi odejsc.
              Jak dla mnie super a ty placz i sluchaj podpowiedzi
              • schlagbaum Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! 07.02.04, 01:25
                galaxy2099 napisał:

> Wiesz co szlakbum ja tez ci cos podpowiem.
                > Ten G.S. tak przeprowadza te reformy, ze gospodarka niemiecka sie sypie a
                G.S.
                > musi odejsc.
                > Jak dla mnie super a ty placz i sluchaj podpowiedzi

To bogusiu na dobranoc ze szczerego serca zycze powodzenia

Tylko tak z ciekawosci.
                Czy to ogloszenie o "wszystkich mozliwosciach" to twoje ?

www.ochicago.com/ogloszenia.php?i=26
                Wiem, ze jak jestes dobry to dasz sobie rade
                • galaxy2099 Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! 07.02.04, 05:25
                  Widzisz szlakbum, troche daleko, bo pare ladnych setek mil, mialbym do tej
                  pracy w Chicago.
                  Ja wiem, ze tylko krowa nie zmienia zdania ale czy ty przypadkiem nie robisz
                  tego za czesto (jak 3 letnie dziecko).
                  Pare wersetow wyzej o godz 00:54 pisales o mnie:
                  "...mysle, ze go zdybano na pracy na czarno u "Bauera" i wykopano.
                  To moze byc przyczyna jego powaznego zachwiania rownowagi psychicznej.
                  Trudno. Nawet do zbierania kalafiorow trzeba miec cos niecos w glowce."

A juz o 1:25 (31 minut pozniej) piszesz o mnie :
                  "Wiem, ze jak jestes dobry to dasz sobie rade"

Wiec powiedz mi, jak to ktos, kto ma problemy ze zbieraniem kalafiorow moze dac
                  sobie z czymkolwiek rade.
                  W takim tempie zmian az nie moge sie doczekac co napiszesz o mnie za godzine.
                  A moze to zalezy od tego jakich bzdur do glowy ponabijaly ci lewackie media
                  (np. o Bush'u) i wtedy jak ulal, galaxy dobry na odreagowanie.
                  Ale jesli tak to wal w galaxy smialo. Polecam sie w takich sytuacjach.

A i jeszcze jedno. Widze, ze szukasz pracy w Chicago. Ale dla ciebie to dobry
                  bedzie chyba tzw. targ niewolnikow na Shell'u przy Belmont&Milwaukee.

schlagbaum napisał:

> galaxy2099 napisał:
                  >
                  > > Wiesz co szlakbum ja tez ci cos podpowiem.
                  > > Ten G.S. tak przeprowadza te reformy, ze gospodarka niemiecka sie sypie a
                  > G.S.
                  > > musi odejsc.
                  > > Jak dla mnie super a ty placz i sluchaj podpowiedzi
                  >
                  >
                  > To bogusiu na dobranoc ze szczerego serca zycze powodzenia
                  >
                  > Tylko tak z ciekawosci.
                  > Czy to ogloszenie o "wszystkich mozliwosciach" to twoje ?
                  >
                  > www.ochicago.com/ogloszenia.php?i=26
                  > Wiem, ze jak jestes dobry to dasz sobie rade
                  • schlagbaum Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! 07.02.04, 13:14
                    galaxy2099 napisał:

> Widzisz szlakbum, troche daleko, bo pare ladnych setek mil, mialbym do tej
                    > pracy w Chicago.
                    > Ja wiem, ze tylko krowa nie zmienia zdania ale czy ty przypadkiem nie robisz
                    > tego za czesto (jak 3 letnie dziecko).
                    > Pare wersetow wyzej o godz 00:54 pisales o mnie:
                    > "...mysle, ze go zdybano na pracy na czarno u "Bauera" i wykopano.
                    > To moze byc przyczyna jego powaznego zachwiania rownowagi psychicznej.
                    > Trudno. Nawet do zbierania kalafiorow trzeba miec cos niecos w glowce."
                    >
                    > A juz o 1:25 (31 minut pozniej) piszesz o mnie :
                    > "Wiem, ze jak jestes dobry to dasz sobie rade"
                    >
                    > Wiec powiedz mi, jak to ktos, kto ma problemy ze zbieraniem kalafiorow moze
                    dac
                    >
                    > sobie z czymkolwiek rade.

bogusiu ty moj !
                    Nie porywaj sie na prowadzenie wywodow logicznych, bo to naprawde nie twoja
                    dzialka. Zostan przy komentowaniu glodu w Niemczech, tradu we Francji i powodzi
                    w Hiszpanii.
                    Dla twojej informacji musze dodac dwa zdania.
                    Tyle masy mozgowej ile potrzeba do zbierania kalafiorow to ty napewno nie masz.
                    Praca, ktorej poszukujesz przez wyzej wspomniane ogloszenie wymaga jednak
                    zupelnie innych walorow.
                    Jezeli pisze, ze jestes dobry to jest to oczywiste, ze do wykonywania tej
                    wlasnie, nie zadnej innej pracy. W tej dasz sobie rade.
                    Tego jestem pewny, bo widze prawie codziennie, jak godzinami nic innego nie
                    robisz jak tylko pie***lisz.

Rozjasnilo sie pod bushopodobna kopulka ?

• galaxy2099 Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! 07.02.04, 18:20
                      No i juz jestes "normalny" czyli taki jak zawsze.
                      Glupi, zakompleksiony i niedouczony, o kalafiorach nie majacy zielonego pojecia
                      a co dopiero o "glodzie w Niemczech, tradzie we Francji" i "hitlerowskich
                      rzadach Busha w USA".

Ale widze, ze czytasz mnie namietnie skoro tak dobrze znasz moj repertuar.
                      Co podoba cie sie moj ciety jezyk i starasz sie koslawie go nasladowac.
                      No proboj, proboj.

• schlagbaum Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! 07.02.04, 18:28
                        galaxy2099 napisał:

> No i juz jestes "normalny" czyli taki jak zawsze.
                        > Glupi, zakompleksiony i niedouczony, o kalafiorach nie majacy zielonego
                        pojecia
                        >
                        > a co dopiero o "glodzie w Niemczech, tradzie we Francji" i "hitlerowskich
                        > rzadach Busha w USA".
                        >
                        > Ale widze, ze czytasz mnie namietnie skoro tak dobrze znasz moj repertuar.
                        > Co podoba cie sie moj ciety jezyk i starasz sie koslawie go nasladowac.
                        > No proboj, proboj.

Czy ciebie bogus, nie wyrzucili z tej samej szkolki, z ktorej wylecial marcus
                        crappus ?
                        Twoj "geniusz" i "ciety jezyk" sa tego samego lotu.
                        • galaxy2099 Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! 08.02.04, 00:19
                          Co bys nie pisal o moich szkolka to posty moje czytasz choc do ciebie
                          nieadresowane.
                          No bo przeciez nigdy z toba nie dyskutowalem o japonskich samochodach,
                          niemieckiej biedzie i tradzie we Francji.
                          Ale czytaj, nie zaluje ci, moze czegos sie nauczysz.

schlagbaum napisał:

> galaxy2099 napisał:
                          >
                          > > No i juz jestes "normalny" czyli taki jak zawsze.
                          > > Glupi, zakompleksiony i niedouczony, o kalafiorach nie majacy zielonego
                          > pojecia
                          > >
                          > > a co dopiero o "glodzie w Niemczech, tradzie we Francji" i "hitlerowskich
                          > > rzadach Busha w USA".
                          > >
                          > > Ale widze, ze czytasz mnie namietnie skoro tak dobrze znasz moj repertuar.
                          > > Co podoba cie sie moj ciety jezyk i starasz sie koslawie go nasladowac.
                          > > No proboj, proboj.
                          >
                          > Czy ciebie bogus, nie wyrzucili z tej samej szkolki, z ktorej wylecial marcus
                          > crappus ?
                          > Twoj "geniusz" i "ciety jezyk" sa tego samego lotu.
              • Gość: geg Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 12:19
                galaxy ty sie nie martw o niemcy, gdyby polska gospodarka dorownywala
                rozsypanej niemieckiej gospodarce to byscie tam mieli raj na ziemi.
                • galaxy2099 Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! 07.02.04, 18:25
                  A bron mnie panie Boze abym sie mial martwic o niemiecka gospodarke.
                  A jaka by to byla gospodarka gdyby was Amerykanie nie wyzwolili od waszego
                  szalenca Hitlere byla to dobitnie pokazuje Wschodnia wasza czesc.
                  Czyzby Niemcy z bylego DDR to nie byli Niemcy ???
                  Wiec dziekuj Amerykanom volksdojczu a nie pluj na nich razem z twoim wodzem
                  Schroederem bo bys jezdzij dzisiaj trabantem i chwalil ten szczyt niemieckiej
                  mysli technologicznej.
                  Polska miala troche mniej szczescia i wyzwalala nas armia czerwona.

• Gość: BeKa Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 18:54
                    Galaxy, czy Ty nie masz przypadkiem brata-bliźniaka? Przecież jeden człowiek
                    nie może być aż tak durny!
                    • galaxy2099 Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! 08.02.04, 00:21
                      kolejny frustrat z Niemiec.
                      Az tak bardzo was boli ta prawda.
                  • Gość: Jan Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 18:56
                    galaxy ty sie nie martw o NRD, gdyby polska gospodarka dorownywala
                    rozsypanej NRDowskiej gospodarce to byscie tam mieli raj na ziemi.(w koncu stopa zyciowa w NRD jest 2 razy wyzsza niz w Polsce:NRD 20 000$ na osobe ,Polska 9 000$)
                    • galaxy2099 Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! 08.02.04, 00:17
                      Gdyby w 40 mln Polske wpompowac tyle co w 10 mln DDR (500mld EURO) to w Polsce
                      dochod na glowe bylby $30 tys. I rzeczywiscie mielibysmy raj na ziemi a nie
                      narzekali jak leniwe niemiaszki z DDR.

• kosel_maruwi Re: Tak powinni odejsc WSZYSCY LEWACY!!! 08.02.04, 13:24
                        galaxy2099 napisał:

> Gdyby w 40 mln Polske wpompowac tyle co w 10 mln DDR (500mld EURO) to w
                        Polsce
                        > dochod na glowe bylby $30 tys. I rzeczywiscie mielibysmy raj na ziemi a nie
                        > narzekali jak leniwe niemiaszki z DDR.

Gdyby wpompowac ?

Sa tacy, ktorzy sa do tego gotowi ale nie sa to usa.

Trudno jest jednak karmic tych, ktorzy karmiaca reke gryza.

• Gość: ... socjalistyczny "looser" ma honor, galaxy IP: 5.5.* / 80.58.20.* 06.02.04, 23:51
        w przeciwiestwie do pijanych wladza pajacow Busha i Blaira, ktorzy dawno
        powinni byli odejsc, jesli miara mialaby byc prawdomownosc, honor i godnosc.
        Niestety USA za Busha upadly nisko.
    • maniekxxx Re: Gerhard Schröder odchodzi z szefostwa SPD 06.02.04, 23:05
      Tomson i Jakas towarzyszka z Nowej Zelandi sa
      zainteresowani spoleczna praca i objac stery szefa Komizdatu-
      furerow
    • Gość: Kofi Re: Gerhard Schröder odchodzi z szefostwa SPD IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 10:56
      Porównanie,ze funkcja przewodniczacego SPD jest równie atrakcyjna jak papieza
      wzbudzila wsród obecnych na konferencji prasowej duzo wesolosci,bo wybuchneli
      salwa smiechu.
    • Gość: arahat Jak czuje sie nasz kochany premier??? IP: *.acn.waw.pl 07.02.04, 11:01
      czy jada kurczaki sprowadzane z tajlandii???
      • Gość: Robaczek Re: Jak czuje sie nasz kochany premier??? IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 12:51
        No to Schröder bedzie Kanclerzem Europy chyba o to mu chodzi.....
        • Gość: meerkat Kanclerz Europy? to nie l939ty! IP: *.MCLNVA23.dynamic.covad.net 07.02.04, 20:31
          To az tak zle Europie zyczysz???? :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka