uk-igor-53 03.03.12, 18:35 Popatrzcie na to zdjecie: fotoforum.gazeta.pl/photo/0/qc/hi/pnou/XHtehMTLvFu3vMSWCX.jpg I sprobujcie zgadnac,co przykulo moja uwage .Dodam,ze to zdjecie jest zrobiono w momencie przyjecie przysiegi . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uk-igor-53 bywszy1. 03.03.12, 19:01 Co moge zrobic dla ciebie ,z twoja troske o to,zeby moi watki byli na samej gorze? Moze to,cie wynagrodzi twoj wysilek? Naprawda warto obejrzec. ??? ???????????? ???? - ???????? ?????! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Amerykanska armia poddaje się. 03.03.12, 19:00 każdy ma prawą rękę podniesioną do przysięgi, a że stoją ciasno obok siebie, wygląda jakby mieli podniesione obie ręce , czyli jakby się zbiorowo poddawali. Może zdjęcie robił jakiś Rosjanin??? Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Amerykanska armia poddaje się. 03.03.12, 19:03 Ewa,jak by to byl konkurs na najleszy podpis pod zdjecie,to by wygrana mialas by w kiszeni.Ale ja zauwazylem cos innego. Moze jeszcze chwile zaczekam,a nusz ktos zauwazy to,co mnie rzucilo sie w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Amerykanska armia poddaje się. 03.03.12, 19:07 Może chodzi Ci o to, że nie położyli drugiej ręki na sercu, jak to u nich w zwyczaju. Ale nie mogli, bo to lewa ręka, ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Amerykanska armia poddaje się. 03.03.12, 19:16 Ewa,zwroc uwage na ich twarze. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Amerykanska armia poddaje się. 03.03.12, 19:23 Wyglądają jakby nic nie rozumieli, ale tak wygląda US-armia, to nie klub intelektualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Ewa. 03.03.12, 19:45 Wiem, rozwiązanie już w międzyczase jest podane. Ale mnie te twarze nie rzuciły się jako coś szczególnego w oczy, bo tak zawsze, już od lat wygląda US-armia, to smutni wystraszeni i mało rozgarnięci biedacy, nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Ewa. 03.03.12, 20:00 Nu wlasnie,nic nowego .Czy armia amerykanska potrafi walczyc z tymi : relaxic.net/wp-content/uploads/2010/09/Iran_075.jpg ? popatrz na twarzy tych mlodych Iranczykow,zwlaszcza na tego z lewa,przeciez jak bedzie trzeba,to on zebami przegryzie gardlo kazdemu,kto wstanie na jego drodze. Wlasnie dla tego sekretarz obrony USA pare dlin temu zwrocil sie do Karzaja,zeby wladze afganskie zapenili bezpeczenstwo (!) wojsku amerykanskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: smutni i przygrubi i nie tacy mlodzi. 03.03.12, 20:22 Wiemy ze nie jest wielu chetnych na zaciag. Wterani wracaja chorzy, nie dostaja ani pracy, ani siwadczen, koncza jako bezdomni, albo nawet sa deportowani do krajow swojego pochodzenia. Jak wiecie , nasi pisacy nie zxaciagaj sie do armi. poprostu ziewaja na Forum i skrzykuja innych do wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Amerykanska armia. 03.03.12, 22:28 uk-igor-53 napisał: > Popatrzcie na to zdjecie: > fotoforum.gazeta.pl/photo/0/qc/hi/pnou/XHtehMTLvFu3vMSWCX.jpg > I sprobujcie zgadnac,co przykulo moja uwage .Dodam,ze to zdjecie jest zrobiono > w momencie przyjecie przysiegi . Ale mimo wszystko mnie najbardziej fascynuje Twoja polska żona i historia Twojej polskiej rodziny. Mógłbyś przybliżyć rodowód Twojej małżonki - z jakiego miasta pochodzi i kto z Polaków może to potwierdzić???? Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 p.a. 03.03.12, 22:40 A wiesz,ze ja akurat w twoja polskosc nie wierze,ale mnie to wisi,kim jestes naprawda.Wiem tylko jedno,ze tak slepo kochajcych Zydow,jak ty,w Polsce nikogo nigdy nie spotkalem.Tylko ty i jasiek(profesor forumowy),palacie taka miloscia do Zydow,co by zdradzalo,ze jednak Polakami wy nie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Sadze, ze sie mylisz. 03.03.12, 22:49 Slowa, slowa, slowa ... Z jaka latwoscia przechodza przez gardlo. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Sadze, ze sie mylisz. 03.03.12, 23:02 Ha,ha. A chcesz zobaczyc probke tego,co pisal przyjacielameryki o radzieckich zolnierzach ,ktore zgineli walczac z nazizmem?To dopiero napiszesz - Slowa, slowa, slowa ... Z jaka latwoscia przechodza przez gardlo. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Sadze, ze sie mylisz. 03.03.12, 23:10 Igorku, a wiesz, że w czasie wojny koreańskiej w USA chłopcy szli na ochotnika do armii? Niektórych jak komisja poborowa odrzuciła, to popełniali samobójstwa. Nie rozumiesz patriotyzmu Amerykanów. Oczywiście to się teraz zmieniło, ale .... . Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 wojtus. 03.03.12, 23:32 Wlasnie o to mnie i chodzi,ze kiedys w Armii Amerykanskiej sluzyli za cos wiecej,niz tylko za kase. Czy ty kiedykolwiek nauczysz sie rozumiec tekst pisany? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: wojtus. 03.03.12, 23:37 Igorku, jak brano w czasie wojny chłopaków z Rosji do wojska, to udawali chorych, kulawych, ślepych, ... . To było w tym samym czasie. Zero patriotyzmu wśród Rosjan. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: wojtus. 03.03.12, 23:45 uk-igor-53 napisał: > Osmieszasz sie,staruszek. ------------------------ Igorku, w czasie jak tworzono armię Andersa w Rosji były wspólne komisje poborowe przyjmujące do wojska Polaków i Rosjan. Rekruci polscy udawali zdrowych, a rosyjscy chorych. Oficerom rosyjskim było tak wstyd, że rozdzielono komisje poborowe polską i rosyjską. Tak było Drogie Dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: wojtusiu, boimy sie o ciebie 04.03.12, 01:35 nie strzelaj soebie w noge, policzek , uwazaj nawet na swoj napletek ktory task troskliwie przechowujesz w lodowce. Ludzie strzelaja sobie w glowe z troznych powodow. Boje sie ze zlozyles aplikacje do Armi USA ! Bylbys pierwsza ofiara gdziekolwiek, nawet tu . na TYM FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: p.a. 03.03.12, 22:49 Znaczy się, nie masz żadnej polskiej żony. Kłamiesz, udajesz, że niby tego z Polakami masz jakiś związek, żeby niby to w ich i "swoim"imieniu wyrażać jakijś pogląd(bardzo mocno zbliżony do putinowskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: p.a. 03.03.12, 23:16 Tutaj już był jakiś Rosjanin, który podawał się za młodego, błyskotliwego chirurga i moskiewskiego birbanta, a okazał się - oszustem finansowym! Prowadził nawet blog po polsku ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Biedaki. 03.03.12, 23:29 Nu to sluchajcie cala prawde o mnie. Jestem ruskim agentem,ktorego zadaniem jest zwalczac wszystko co nie ruskie na forum Swiat",ktory,jak powzechnie jest wiadimo,stanowi najwieksze zagrozenia dla rezimu putinowskiego. Poniewaz sluze idei,a nie za kase ,dla tego zywie sie dziecmi,jak i moj pracodawca . Oczewiscie,ze jestem oszustem finansowym,jak rowniez historycznym.A do tego,to ja osobiscie dokonal zamachu na WTC,jak rowniez i na polski TU-154M. Aha,ponosze osobista odpowiedzialnosc za zbrodnie katynska,jak rowniez za to,ze Powstanie Warszawskie nie udalo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Nie mam nic przeciwko ornitologom, ale ... 03.03.12, 22:43 powiem tobie igor, ze twoj dowcip robi jak widac duze wrazenie. Wnioskuje przeto, ze jestes swiecie przekonany, iz dowcip u ciebie leciutkie jak piorko, ale .... No wlasnie. Zaloze sie, ze zawsze wsrod czytajacych znajdzie sie ktos, kto powie, ze opowiadajacy trafil swym dowcipasem jak golab goownem na glowe ... Nie wylaczajac bialoglowej Ewy. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Amerykanska armia. 03.03.12, 23:05 igorczika zona ,jutro zostanie prezydentem,w nagrode igorczik zrobi jej loda,tfu,zabierze na lod,byc moze na Syberii... P.S. Zdjecia nie widzialem,bo coz mnie obchodzi, co igorczik zauwazyl ,toz to takie niegramotne, ze jak juz cos "przykuje jego uwage",to musi watek zakladac,wystarczy ze przewodniczaca sie udziela na jego watkach.... re: Ale mimo wszystko mnie najbardziej fascynuje Twoja polska żona i historia Twoje > j polskiej rodziny. Mógłbyś przybliżyć rodowód Twojej małżonki Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Nie mam nic przeciwko ornitologom, ale ... 03.03.12, 22:45 powiem tobie igor, ze twoj dowcip robi jak widac duze wrazenie. Wnioskuje przeto, ze jestes swiecie przekonany, iz dowcip u ciebie leciutkie jak piorko, ale .... No wlasnie. Zaloze sie, ze zawsze wsrod czytajacych znajdzie sie ktos, kto powie, ze opowiadajacy trafil swym dowcipasem jak golab goownem na glowe ... Nie wylaczajac bialoglowej Ewy. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 ha,ha. 03.03.12, 22:59 Co w tym wszystkim jest smutne,ze to nie jest dowcip. Armia amerykanska naprawda zaczyna przypominac co raz bardziej miejsce,gdzie ludzi probuja zarobic na chleb.A taki material nie nadaje sie na prawdziwego zolnierza . A ty sam,blueelvic,w ogole,wiesz czym jest wojna,czym jest krew i byc z daleka od domu z bronia w rekach? Jak by sam to przezyles,to by wiedzial o co mnie chodzi. Wojna,to nie filmu z Rambo ,jako glownym bohaterzem,to przedewszystkim strach,ktory moze pokonac tylko jeszcze cos silniejszego.Ale nie bede pisac o czyms wysokim,bo napewno to forum,gdzie pojecia przyzwoitosc nie istnieje,gdzie o zolnierzach ,ktore zlamali kark nazizmu,pisze sie,ze topili sie w beczkach z wodka, nie nadaje sie. Krotko mowiac -watek,jak najbardziej powazny i co najwazniejsze,zalozyl go czlowiek,ktory o wojnie troche wie z wlasnego doswiadczenia. Pamjetam,jak przywiezli chlopakow,ktore wpadli w zasadke.Ich bylo trzech.Wszystkie ,przed tym,jak byli zabici,byli strasznie katowane .Otoz,kilku jak to zobaczylo,to zrobili sie zielone i zaczeli trzasc sie ze strachu.Ale wiekszosc tylko scisnelo piesci .otoz,jestem pewien,ze wszysci,kogo ty widzisz na zdjeciu,w tej sytuacji zzielenieli by ze strachu i odrazu by poprosili sie do domu . Bo oni nie dla tego poszli do wojska,zeby walczyc i ginac,a tylko dla tego,zeby zarobic pare groszy. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Czy mam wkleic zdjecia armii rosyjskiej? 03.03.12, 23:15 Czy patrzac na zdjecia rosyjskich zolnierzy mam dopisac do niego swoje uwagi, przypuszczenia pisane zla wola? Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Czy mam wkleic zdjecia armii rosyjskiej? 03.03.12, 23:21 Tak,ale w momencie przyjecia przysiegi ,zeby bylo uczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Daj link, ze to bylo z przysiegi. 03.03.12, 23:39 A nie widac tego na zdjeciu? Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 masz kolejne zdjecie. 03.03.12, 23:47 wolnapolska.pl/index.php/Bezpiecze%C5%84stwo/Bezpiecze%C5%84stwo/menu-id-312.html Znow ze mozesz zobaczyc takich samych "wojakow",zwlaszcza ten posrrodku jest dobrym materialem na Rambo. Przypominam,ze ten biedak sam zglosil sie do wojsk. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Bez komentarza. 04.03.12, 00:11 www.noev-kovcheg.ru/mag/2012-03/3054.html tbrus.ucoz.ru/publ/voinskaja_prisjaga_v_russkoj_armii/1-1-0-293 Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic To tez ciekawe ... 04.03.12, 00:16 www.unian.net/rus/news/318345-makarov-1-gorod-skryityiy-v-polesskoy-chasche-fotoreportaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Rosyjski Rambo ... 04.03.12, 00:19 ktrk.kg/rus/index.php?year=2011&month=11&day=19 Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 blueelvic,chciales ubawic mnie? 04.03.12, 01:36 Nic,z tego co ty wkleiles,nie jest o rosyjskiej armii.Armenia,Ukraina,dwa razy Kirgizja. Ty znasz rosyjski? Czy tylko odrozniasz cyrylice od laciny. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Spoko igor ... 04.03.12, 03:17 Pisz co chcesz, to twoja sprawa, ale dziwny wydaje sie fakt, ze redakcja tej Ukrainskiej lub jakiejs innej gazety miesci sie w Moskwie .... Hahahaha. Телефoны редaкции: +7 (495) – 967-16-61, +7 (495) - 967-16-60. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 blueelvic,a niby czemu bede pisac co chce? 04.03.12, 08:41 Ja tylko wkleje cytat z artykula: Кaждый вечер нac cтрoят и прикaзывaют рaздетьcя пo пoяc, – рaccкaзывaет вoеннocлyжaщий Никoлaй, тoлькo чтo принявший приcягy. – Прoверяют нa нaличие телеcных пoвреждений...” Не трyдитеcь иcкaть этo зaгaдoчный гoрoд нa кaрте, ведь Мaкaрoвa-1 дo cих пoр нет нa ни oднoй грaждaнcкoй кaрте – через cемнaдцaть лет пocле рacпaдa Сoветcкoгo Сoюзa. Мaленький вoенный гoрoдoк хoрoшo cпрятaн в гycтых леcaх Житoмирcкoй oблacти, нaйти дoрoгy тyдa ........ A teraz zobaczymy gdzie jest Zytomirskaja oblast'. Obwód żytomierski (ukr. Житoмирcькa oблacть) jest jednym z 24 obwodów Ukrainy. Leży w północnej części Ukrainy, przy granicy z Białorusią. Stolicą obwodu jest Żytomierz. blueelvic ,ponowiam pytanie,czy znasz rosyjski,czy tylko potrafisz odroznic cyrylice od laciny?Nu bo posadzac ciebie o to,ze nie znasz geografii mnie sie nie chce.Bo jednak uwazam ciebie z czlowieka wyksztalconego. p.s. Bardzo czesto w gazetach polskich sa reportaze z Rosji,ale to wcale nie znaczy,ze ja bede twierdzic ,ze wszystko,co napisano w gazecie,redakcja ktorej miesci sie w Warszawie ,dotyczy wylacznie Polski. Przykro mi,ale musze stwierdzic to,ze zaliczyles bardzo kompromitujaca wpadke i jak masz troche honora,to przyznasz to. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Chce tylko zebys zaprzeczyl, ... 04.03.12, 13:24 ze te linki nie maja nic wspolnego z przysiega na wiernosc Federacji Rosyjskiej. www.noev-kovcheg.ru/mag/2012-03/3054.html tbrus.ucoz.ru/publ/voinskaja_prisjaga_v_russkoj_armii/1-1-0-293 Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Ha,ha. 04.03.12, 13:44 Ten link,dotyczy przysiegi w armii rosyjskiej tbrus.ucoz.ru/publ/voinskaja_prisjaga_v_russkoj_armii/1-1-0-293 Z tym ze to caly ekskurs w przeszlosc,zaczynajac od imperium rosyjski ,przez ZSRR i do Rosji (i tu popewnilem blad,poniewaz nie przejrzal cala strone ) . Zdjecia sa bardzo ladne,nie majace nic wspolnego z tym,co widac na zdjeciach zalinkowanych przez mnie o armii amerykanskiej img15.nnm.ru/e/c/4/3/2/12fca63ac0bc31f9f35f607de4c.jpg img11.nnm.ru/d/d/0/5/7/6dcf16ff082931a8179d5b715a8_prev.jpg img12.nnm.ru/0/d/f/4/0/7819d06f19ff2a31bb02e6e6848.jpg Spojrz na twarzy tych 18 letnich Rosjan i pamjetaj,to nie sa ochotnice,a tylko poborowi.W sumie jeszcze dzieciaki,ale oni wygladaj bardziej dorosle i co najwazniejsze ,widac w nich sile . Co dotyczy tego linka www.noev-kovcheg.ru/mag/2012-03/3054.html To to: Приcягa нa вернocть Армении и Рoccии I tam trudno co kolwiek zobaczyc.Oprocz tego nie wiadomo kto jakiej narodowosci jest. A reszta twoich postow z linkami ,w ogole trudno komentowac; forum.gazeta.pl/forum/w,50,133913446,133922118,I_jeszcze_jedno_.htmlKirgizija. forum.gazeta.pl/forum/w,50,133913446,133922131,To_tez_ciekawe_.htmlUkraina. Rosyjski Rambo forum.gazeta.pl/forum/w,50,133913446,133922170,Rosyjski_Rambo_.html Rowniez Kirgizja. W sumie ze wszystkich twoich linkkow tylko jeden dotyczyll Rosji ,czego nie zauwazylem,a i to jest podtwierdzeniem moich slow,ze amerykanskie zolnierze-dorobkiewiczy nie beda miec szans z prawdziwymi patriotami. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Linki zle wkleilem 04.03.12, 13:48 kirgizja: forum.gazeta.pl/forum/w,50,133913446,133922118,I_jeszcze_jedno_.html Ukraina; forum.gazeta.pl/forum/w,50,133913446,133922131,To_tez_ciekawe_.html Rosyjski Rambo . rowniez Kirgizja: forum.gazeta.pl/forum/w,50,133913446,133922170,Rosyjski_Rambo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic W wiec podsumujmy igor. 04.03.12, 15:05 Wkleilem zdjecie z przysiegi zolnierzy rosyjskich? Wkleilem. Wkleilem tez i inne, ktore oddaja atmosfere zolnierskiego obowiazku, a w tym przypadku przysiegi wojskowej. Czy probowalem komentowac atmosfere towarzyszaca tej uroczystosci? Nie. Czy moglbym to zrobic w sposob wybiorczy, ironizujacy lub ponizajacy? Oczywiscie, ze tak. Czy odpowiadam na twoje "haha" w tym samym tonie? Nie. No wlasnie. Telefony do redakcji i twoj komentarz w tej sprawie pominalem wymownym milczeniem, prawda? A teraz o kompromitacji i honorze .... Igor, czy wiesz, ze wiosna tuz, tuz? Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 A co tu podsumowywac? 04.03.12, 15:15 jeden z twoich postow mial bardzo wymowny tytul "Rosyjski Rambo" ,z tym ze link kierowal w strone Kirgizji. czy to mozno uznac za zlosliwosc? Oczewiscie i tak to uznalem.A czy moglem pominac to milczeniem?oczewiscie ,ze mogl by,ale co by to dalo? A teraz,jak spojrzec na to wszystko,to czemu by mieli sluzyc twoi linki? blueelvic,moja intencja,zalozenia tego watku,bylo pokazac,ze powiekszajaca bieda w Ameryce,brak perspektyw ,pcha wiele mlodych ludzi do wojska,jako miejscu pracy.A dla mmnie,jak rowniez to jest uznawano na calym swiecie,sluzba ojczyznie nie moze byc taka sama praca,jak i stanie na linii montazowej. U nas sie mowilo : Еcть тaкaя прoфеccия - Рoдинy зaщищaть! otoz te ludzi ze zjecia,ktore i posluzylo podstawa watka, nie nadaja sie do tego zawodu . I to jest najwazniejsze ,co chcialem powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Igor, badz obiektywny. 04.03.12, 15:24 W dyskusji z ewa powiedziales wyraznie dlaczego to zdjecie wkleiles i w tym zakresie powiem tak: ewa p.doli glupoty, a ty ja jeszcze nakrecasz. Ale to twoja sprawa i masz do tego prawo. Zapytam wprost: byles kiedys w Stanach i znasz ten kraj z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Potraktowalem post Ewy 04.03.12, 15:42 Jako zart,bo takowym i byl.Nie jestem przyzwyczajony na zarty odpowiadac powaznie.I tak i zrobilem. p.s. Podoba sie mnie nasz dyskusja.Takie lubie,idzie wymiana zdan,bez chamstwa i pyskowki.Chociaz poczaatek byl trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan a wątek miał być o amerykańskiej armii... 03.03.12, 23:01 Igor zdaje się wielu uczestników fascynować, jest zagadką (kim on jest do diabła, ja wiem, superagentem!), a wątek szybko zmienia się w osobiste wycieczki i wulgarności Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: a wątek miał być o amerykańskiej armii... 03.03.12, 23:04 Bogdan,ja do tego jestem przyzwyczajony. Oni mnie temu nauczyli.I jak ja teraz zachowuje sie chamsko,to tylko ich zasluga. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic O czym ty piszesz? 03.03.12, 23:09 Nie przejmuj sie moim wzorcami, ktore mnie urzekaja i nie zawracaj nimi sobie glowy. Kim jest igor? Nie wiem i nie chce wiedziec, bo niby po co? Czy to jasne? Oczywiscie jako uczestnik tegoz forum jestem zainteresowany co pisze i dlaczego. To chyba zrozumiale, czyz nie? Osobiste wycieczki? Wulgarnosc? Chcesz, zebym wskazal palcem wylgarne wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: O czym ty piszesz? 03.03.12, 23:12 Tak sadze,ze Bogdan zauwazyl oprocz ciebie,jeszcze pare piszacych w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 45 Beautiful Photos Of The U.S. Military 04.03.12, 01:58 www.wykop.pl/ramka/999371/galeria-45-zdjec-amerykanskiej-armii/ Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: yureczek,znasz to? 04.03.12, 02:22 igorczik,w wojnach przyszlosci material ludzki nie musi byc odwazny,odwaga przeszlosci,zaskorupiles sie i zyjesz czasami wojny radziecko-afganskiej,a czasy sie zmienily, ludzie tez.... Zauwaz ile dobrej roboty dla armii USA,NATO robie drony ,ludzi nalezy oszczedzac ,a nie atakowac miesem armatnim, jak za czasow karnych batalionow.... Tu masz cacuszka przyszlosci US-Army: gadzetomania.pl/2011/10/05/helikoptery-jutra-us-army-czyli-3-goliatow-i-dawid Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: yureczek, pokazujesz kim jestes 04.03.12, 03:30 Ludzi trzeba oszczdzac uzywamy teraz drony, nowoczesny czasy, odwga nie jest wazna.. yureczek jest gorszy niz hitlerowiec, przeciwko bezbronnej ludnosci uzywa high tech army. ktora morduje dzieci, niszczy szkoly, szpitale, cala infrastrukture ktraju, tak jak w Ghazie, Iraku, Afganistanie, ale nie jest w stanie zaskarbic sobie serca podbitych narodow, bo sa tchorzami i boja sie lokalnej ludnosci. Mozna kraj zbombardowac kompletnie, ale nie mozna god zdobyc , powiedzial Z Brzezinski. Na dodatek armia uzywa bron masowej zaglady ( Bialy Napalm, DPU) , efektem tego jest promieniowanie, zakazenia, zolnierze wracaja chorzy, niezdolni do pracy, i w wielu wypadkach nie maja opieki lekarskiej. Dlaczego armia amerykanska popiera Ron Paula? RP rozumie skutki wojny, on sam jest weteranem wojennym Nie tak jak pozostali kandydaci na prezydenta i sionistyczni agenci jak yureczek. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 szczylku,polecam,czytaj ze zrozumieniem,bo... 04.03.12, 05:32 ...uzyje drona.... :-))))) Nie moge uzywac armii, bo jej nie mam,nadal podtrzymuje,ze wojny przyszlosci, to high-tech i atom, a teraz zmien pampersa i nie marudz.... szczylek napisal:" yureczek jest gorszy niz hitlerowiec, przeciwko bezbronnej ludnosci uzywa high > tech army. ktora morduje dzieci, niszczy szkoly, szpitale, cala infrastrukture > ktraju," Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: yureczek, pokazujesz kim jestes 09.03.12, 01:59 Glupszej wypowiedzi dawno nie czytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Amerykanska armia. 04.03.12, 15:17 uk-igor-53 napisał: > I sprobujcie zgadnac,co przykulo moja uwage . Jeden żołnierz (drugi od lewj w pierwszym rzędzie) jest w okularach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 malkotent. 04.03.12, 15:43 A zadnej kobiety tam nie zauwazyles? Czyz by ciebie krecili chlopaki? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 trzeba było od razu 04.03.12, 16:00 mówić, że nigdy nie widziałeś sniegu i dziwi cię co to jest to białe na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: malkotent. 04.03.12, 16:29 uk-igor-53 napisał: > A zadnej kobiety tam nie zauwazyles? Czyz by ciebie krecili chlopaki? Obecność kobiet w armii amerykańskiej są czymś normalnym już od wielu lat, dlatego nie zwraca się na to uwagi. Nie, chłopaki mnie nie kręcą. Ale nie trać nadziei, Igor. Szukaj dalej, może kogoś znajdziesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: malkotent. 04.03.12, 16:39 HA,HA, a przeciez to ty zauwazyles jakiegos chlopaka w okularach,a nie ja. Ale musze tobie przyznac racje w jednym,rzeczywiscie zadna dziwczyna ze zdjecia nie zwraca na siebie uwage,nie to co te s39.radikal.ru/i086/1008/03/5c1945e28638.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: malkotent. 04.03.12, 17:04 igorczik,a czemu "damy" w drugim rzedzie stoja,takie krasawice.... Tez fajne zdjecie: www.tokfm.pl/Tokfm/5,102433,10859566,Niezwykle_zdjecie___pierwszy_pocalunek__kobiet_w_amerykanskiej.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 yureczek. 04.03.12, 17:10 Zawsze domyslalem sie,ze z toba jest cos nie tak .Jak widze,ciebie kreca homoseksualne zwiazki. Widac stad cala twoja frustracja,na punkci Putina.Co,biedaku,zdajesz sobie sprawe z tego,ze nigdy nawet nie zblizysz sie do niego? A przez tyle zlosci masz w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 igorczik,ja to jestem happy,jak to.... 06.03.12, 20:26 ty robisz Putinowi loda... :-)))))))))))) uk-igor-53 napisał: > Zawsze domyslalem sie,ze z toba jest cos nie tak .Jak widze,ciebie kreca homose > ksualne zwiazki. > Widac stad cala twoja frustracja,na punkci Putina.Co,biedaku,zdajesz sobie spr > awe z tego,ze nigdy nawet nie zblizysz sie do niego? A przez tyle zlosci masz w > sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 yureczek. 06.03.12, 20:42 nawet jak na ciebie,to bardzo slabiutko. Coz,intelektem Pan Bog ciebie nie wynagrodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: malkotent. 04.03.12, 17:08 Hmmm, krasawice. :) A teraz popatrz na to: www.youtube.com/watch?v=2fN70yBNHlk Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: malkotent. 04.03.12, 17:13 Nu i co, popatrzylem,fajna policjantka z Korei Polnocnej.Myslalem,ze wykazesz sie patryotyzmem i wkleisz cos takiego. POLISH ARMY Kobiety w wojsku !!! Nie żałujcie serca dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy Re: Amerykanska armia. 05.03.12, 19:02 kacap zdziwiony, oni trzeźwi! Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Dwa lumpy zlały amerykańskich żołnierzy. 06.03.12, 15:45 Dwaj amerykańscy żołnierze ze stacjonującej w Toruniu baterii rakiet Patriot zostali dotkliwie pobici i okradzeni przez miejscowych opryszków, gdy chcieli zabawić się na Starówce. Sprawcy to dwaj bracia z Bydgoskiego Przedmieścia. Więcej... torun.gazeta.pl/torun/1,35576,11288569,Dwa_lumpy_zlaly_amerykanskich_zolnierzy.html#ixzz1oLdJipU5 I wlasnie o to mnie chodzilo,jak ja zakladalem ten watek . Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Jankiesi nie potrafia przeciwko Slowianam:-)) 06.03.12, 19:00 "Dwaj amerykańscy żołnierze ze stacjonującej w Toruniu baterii rakiet Patriot zostali dotkliwie pobici i okradzeni przez miejscowych opryszków, gdy chcieli zabawić się na Starówce. Sprawcy to dwaj bracia z Bydgoskiego Przedmieścia. Do incydentu doszło pod klubem przy Wielkich Garbarach. Pierwszy w tarapaty popadł Joseph L., którego jeszcze w lokalu zaczepił jeden z braci Ż. Przyczyna nie do końca jest jasna. Dowiedzieliśmy się natomiast, że Amerykanin wypił wcześniej kilka drinków z Red Bullem." Trza bylo Wyborowej wypic, a nie Red Bulla, tu cie nie Hamerika :-) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11288569,Dwa_lumpy_zlaly_amerykanskich_zolnierzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Jankiesi nie potrafia przeciwko Slowianam:-)) 06.03.12, 19:04 Ale widzisz Igor jest Słowianinem i jego domu będą bronić Jankesi. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Jankiesi nie potrafia przeciwko Slowianam:-)) 06.03.12, 19:40 wojciech.2345 napisał: > Ale widzisz Igor jest Słowianinem i jego domu będą bronić Jankesi. Naiwazniejsze ze mojego nie beda. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Jankiesi nie potrafia przeciwko Slowianam:-)) 06.03.12, 19:46 romrus napisał: > Naiwazniejsze ze mojego nie beda. ------------------- Czyje bomby spadną na domy forumowiczów agitujących tutaj na rzecz Kremla? Jak myślisz? Nie widzisz paradoksu? Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Wojtek nie jest Polakiem. 06.03.12, 19:56 Jak rowniez nie jest Sklowianinem.Bo kazdy Polak byl by dumny z tego,ze jego rodace sa silniejsze od yankee i w przypadku dwa na dwa,nawala kazdemu nie Slowianinu,. Czyz by mylilem sie, co do wojtusia? Bo pisalem,ze on jest Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Wojtek nie jest Polakiem. 06.03.12, 20:01 Igorku, obawiasz się, że amerykańska bomba spadnie na Twój dom? 1. Tak. 2. Nie. Odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
uk-igor-53 Re: Wojtek nie jest Polakiem. 06.03.12, 21:03 Tak. I wyprzedzajac odrazu twoje nastepne pytanie - Ale nie mam obaw,ze moze spasc bomba rosyjska Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wojtek nie jest Polakiem. 06.03.12, 22:15 Bomby rosyjskie - mając na uwadze istniejący w tym kraju poziom technologiczny - mogą spaść absolutnie wszędzie w obrębie ich zasięgu. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wojtek nie jest Polakiem. 06.03.12, 22:12 Mamy być dumni z bandytyzmu? Nie jesteśmy wszak Rosjanami ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Jankiesi nie potrafia przeciwko Slowianam:-)) 06.03.12, 20:27 Lumpom sie udalo ,bo przyjaciela ameryki nie bylo w poblizu.... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś