Dodaj do ulubionych

Polska miała udział w bombardowaniu Gazy

18.11.25, 16:51
wiadomosci.gazeta.pl/swiat/7,198075,32405640,raport-trotyl-spod-bydgoszczy-moze-byc-w-bombach-ktore-zabijaja.html
nareszcie mam za co pochwalić rządzącą koalicję.
No i szczególnie dziękuję tym, którzy wybrali ugrupowania Tuska, Hołowni, Kosiniaka i lewicy właśnie.
Obserwuj wątek
    • j-k perla.robocza - czy trotyl to wie, co bombarduje? 18.11.25, 18:03
      jak bombarduje cele w Donbassie - to dobrze - a jak w Gazie to zle ?

zwlaszcza, ze decyduja o tym Amerykanie...

nie ma o co czepiac sie Polakow.

a ze mam rodzine w polskiej fabryce prochu - to zycze im stalej pracy.
      • perla.roztocza Re: perla.robocza - czy trotyl to wie, co bombard 18.11.25, 18:21
        j-k napisał:

> nie ma o co czepiac sie Polakow.

ja to się nie czepiam, ja się cieszę, że mamy udział w robieniu porządku z terrorystami właśnie.
        • boomerang Re: perla.robocza - czy trotyl to wie, co bombard 18.11.25, 23:27
          Ewolucja człowieka rozumnego przebiega nierównomiernie na całym świecie. W Polsce człowiek jest, w wyniku tej ewolucji, bardziej rozumny, w Rosji najmniej, a w Ameryce tak pośrodku. Nie wiem tylko jak sklasyfikować rozumność człowieka rozumnego z Izraela, bez narażania się na oskarżenia o antysemityzm.
    • felusiak1 Re: Polska miała udział w bombardowaniu Gazy 18.11.25, 18:32
      Trzeba sprawdzić wszystkie śruby i nity w tych bombach skad pochodzą.

PS. Bomby slużą do zabijania. Bomby, które nie zabijają są felerne.
      • polski_francuz Importowana bron 18.11.25, 18:49
        felusiak1 napisał:

" PS. Bomby slużą do zabijania. Bomby, które nie zabijają są felerne."

Dosc podobnie mysle. na dosc podobny temat myslalem sluchajac wiesci o eksporcie/sprzedazy odrzutowcow francuskich Ukrainie. Niektorzy politycy preza sie sie, ze pomagaja, ze to wybor polityczny itp. A analiza pokazuje, ze ta sprzedaz bedzie miala miejsce za kilka lat. I ze ma niewiele wspolnego z wynikiem obecnej wojny.

PF
      • boomerang Re: Polska miała udział w bombardowaniu Gazy 18.11.25, 23:35
        Nawet Australia buduje swoje bomby, choć nigdy ani jednej nie użyła. Zastanawiam się co się więc z tymi bombami dzieje. Czy po jakimś czasie składowania kierowane są do przetopu w hutach, po usunięciu prochu oczywiście, a na ich miejsce powstają nowe bomby? Dzięki takiemu procederowi obywatele mają zatrudnienie, a z tym w Australii, odkąd pamiętam, zawsze było cienko. Tak więc produkcję bomb należy popierać.
    • donvito52 Re: Polska miała udział w bombardowaniu Gazy 18.11.25, 18:39
      perla.roztocza napisał(a):

> wiadomosci.gazeta.pl/swiat/7,198075,32405640,raport-trotyl-spod-bydgoszczy-moze-byc-w-bombach-ktore-zabijaja.html
      > nareszcie mam za co pochwalić rządzącą koalicję.
      > No i szczególnie dziękuję tym, którzy wybrali ugrupowania Tuska, Hołowni, Kosin
      > iaka i lewicy właśnie.

Cza sprawdzić kiedy ten trotyl był wyprodukowany/sprzedany. Może za kaczych rządów ?
    • buldog2 Re: Polska miała udział w bombardowaniu Gazy 18.11.25, 20:48
      A ty kradłeś pomoc dla biednych uchodźców z Hamasu.
      • perla.roztocza Re: Polska miała udział w bombardowaniu Gazy 18.11.25, 21:03
        buldog2 napisał:

> A ty kradłeś pomoc dla biednych uchodźców z Hamasu.

no tak, kradłem, bo okraść Hamas to dobry uczynek zrobić właśnie.
    • boavista4 Re: Polska miała udział w bombardowaniu Gazy 19.11.25, 01:04
      Kazimierz sie cieszy!

www.facebook.com/reel/1522292788970754

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka