j-k 16.03.05, 15:40 Jasia Feurea www.baral.com/Media/JASIO.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Jestes, jak zwykle, obludny 16.03.05, 15:53 mam w Tobie i w "patriocie" dobry wzor... postanowilem sie w koncu czegos i od Was nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: Jestes, jak zwykle, obludny 16.03.05, 15:59 komu to jest potrzebne? takich Jasiow byly tysiace, jezeli nie setki tysiecy. wsrod nas Polakow wyznania mojzeszowego kazdy ma kilku takich Jasi w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Tysiace ludzi staja sie masa... 16.03.05, 16:02 i ich zabojstwo przekracza granice zrozumienia... potrzebna jest niekiedy "personifikacja"... patriota i goldbaum dopuszczali sie tu ohydnych manipulacji. Oni juz dobrze wiedza, o co mi chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: Tysiace ludzi staja sie masa... 16.03.05, 16:06 j-k napisał: > i ich zabojstwo przekracza granice zrozumienia... > potrzebna jest niekiedy "personifikacja"... Zgadzam sie z pierwszym, ale komu to drugie potrzebne? prostackiej choloty tego forum o niczym nie przekonasz, antysemitow nie zmienisz, Polacy wyznania mojzeszowego dobrze o tym wiedza. > patriota i goldbaum dopuszczali sie tu ohydnych manipulacji. > Oni juz dobrze wiedza, o co mi chodzi... mozliwe - ja ich nigdy (prawie nigdy) nie czytam :-) ale po co z nimi dyskutowac? gdybys spotkal takich oszolomow na ulicy, czy przyszloby Ci do glowy zadawac sie z nimi w jakies dyskusje? Watpie Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Tysiace ludzi staja sie masa... 16.03.05, 16:09 dyskusje z nimi prowadze przeciez nie dla siebie... Tylko dla UCHRONIENIA modych, nie znajacych historii forumowiczow, przed ich MANIPULACJAMI... Taki i tylko taki jest moj sens pobytu na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Tysiace ludzi staja sie masa... 16.03.05, 16:11 j-k napisał: > Taki i tylko taki jest moj sens pobytu na tym forum. Powinienes sie w koncu zdecydowac jasiu. Piszesz tez, ze 90% twoich postow to tylko "zarty" - jak sie okazuje rowniez bardzo niesmaczne. Dosyc trudno chyba "uchronic mlodziez" poslugujac sie w 90% "zartami"? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k goldbaum, goldbaum... 16.03.05, 16:15 co jest u Ciebie z tymi manipulacjami ,ze ciagle przekrecasz? weszlo to juz w krew? bylo nie 90 % - lecz 80%... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jasiu jasiu... 16.03.05, 16:18 do tej pory wychodziles zawsze na glupa. Dzisiaj udalo ci sie jeszcze wyjsc na szmate. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie nudz, czlowieku 16.03.05, 16:26 za SZMATE od dawna robisz n tym forum. przez grzecznosc nie zwracalem Ci na to uwagi, ale dziekuje za podanie mi drabiny. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum a co? nie w smak ci? 16.03.05, 16:33 no to zwroc "mi uwage". Gdzie i kiedy zrobilem cos rownie niesmacznego, zeby przy okazji gadania o d... maryny czyli docinek innych pod moim adresem zaslaniac sie zdjeciami pomordowanych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k w manipulowanych dyskusjach 16.03.05, 16:35 o zabitych dzieciach palestynskich. nie nudz, czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum czy ty potrafisz zrozumiec najprostszy tekst? Nie. 16.03.05, 16:45 Wyraznie przeciez napisalem: "Gdzie i kiedy zrobilem cos rownie niesmacznego, zeby PRZY OKAZJI GADANIA O D.... MARYNY CZYLI DOCINEK INNYCH POD MOIM ADRESEM zaslaniac sie zdjeciami pomordowanych dzieci? Gdybys potrafil zrozumiec najprostszy tekst, to dotarloby do ciebie, ze cytowanie zdjec pomordowanych dzieci podczas dyskusji o pomordowanych dzieci jest czyms innym niz cytowanie ich dla ubarwienia p... dolenia o jasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Czy ty potrafisz zrozumiec najprostszy tekst ? 16.03.05, 16:47 potrafisz , potrafisz, tylko udajesz, ze nie... nie tlumacz sie, nie ma potrzeby. dobrze wiesz o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Czy ty potrafisz zrozumiec najprostszy tekst 16.03.05, 16:52 j-k napisał: > dobrze wiesz o co mi chodzi. Niestety nie jasiu. Ja odnosze do konkretnych wypowiedzi i sytuacji. Ty tylko do jakichs zwid czyli "manipulacji" grasujacych w twojej chorej glowie. Podaj link, cytat. podrzuc jakis konkret. Pokaz gdzie "i kiedy zrobilem cos rownie niesmacznego, zeby PRZY OKAZJI GADANIA O D.... MARYNY CZYLI DOCINEK INNYCH POD MOIM ADRESEM zaslaniac sie zdjeciami pomordowanych dzieci?" Odpowiedz Link Zgłoś
j-k znikaj czlowieku, tu nie forum estetyka 16.03.05, 16:56 tylko forum polityka. oszukiwales, sugerujac innym, ze Izrael ma plany eksterminacji Palestynczykow. mam nadzieje, ze zdjecie przyblizylo Ci pojecie terminu "EKSTERMINACJA" ze wzglesu na narodowosc. nie mam czasu. dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum czyli jasiowe "konkrety" podbudowane ucieczka 16.03.05, 17:15 j-k napisał: > mam nadzieje, ze zdjecie przyblizylo Ci pojecie terminu "EKSTERMINACJA" To zdjecie "przyblizylo mi" tylko szmatlawca nie widzacego nic zdroznego w poslugiwaniu sie tak tragicznymi obrazami na potrzeby glupiej pyskowki o d... maryny czyli jasiowych nickach. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k islamski pajacu, nie mam czasu na dyskusje 16.03.05, 18:34 dotarla roznica miedzy EKSTERMINACJA, a wojna? Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: Tysiace ludzi staja sie masa... 16.03.05, 16:21 j-k napisał: > dyskusje z nimi prowadze przeciez nie dla siebie... > > Tylko dla UCHRONIENIA modych, nie znajacych historii forumowiczow, > przed ich MANIPULACJAMI... > Taki i tylko taki jest moj sens pobytu na tym forum. zdaje mi sie ze nie doceniasz mlodych :-) korespnduje z kilkoma mlodymi ludzmi od Szczecina do Olsztyna, Rzeszowa i Katowic, zaden z nich nie chce nawet czytac bzdur na tym forum. Cytuje ponizej urywek listu ktory dostalem dzis od mlodego czlowieka (przynajmniej w porownaniu ze mna :-) ) z Poznania: "O forum gazety Wyborczej nawet nie chce mi się dyskutowac, bo poziom jest rodem z szamba. Ostatnio ktos odkryl, ze Słonimski to Zyd i podal jego prawdziwe nazwisko… Zapomniał glupek, ze sam Słonimski i inteligentni, cywilizowani ludzie swietnie wiedzieli i nadal wiedza, ze Słonimski to Zyd, ale jego prawdziwe nazwisko to… Słonimski :-) Zatem jak widac, antysemita = glupek. Zadnych zmian." Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Tysiace ludzi staja sie masa... 16.03.05, 16:23 hej, fajny list, czy jest szansa na namiary na tego czlowieka?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: Tysiace ludzi staja sie masa... 16.03.05, 16:41 manny_ramirez napisał: > hej, fajny list, czy jest szansa na namiary na tego czlowieka?:))) manny, nie bardzo rozumiem zwrotu "namiary tego czlowieka" co do tego czlowieka, to poznalem go tu na forum. pojawil sie na krotko, dobrze mu napyskowalem, i zaczelismy korespondowac poza forum :-) brzmi znajomo? poszle Ci jego adres. bedziesz z nim mial napewno sporo ciekawych dyskusji. on jest z wyksztalcenia historykiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Tysiace ludzi staja sie masa... 16.03.05, 16:42 to wlasnie mazerku sa namiary:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Tysiace ludzi staja sie masa... 16.03.05, 16:09 j-k napisał: > Oni juz dobrze wiedza, o co mi chodzi... Moze wyjasnisz jasiu? Czy kwas siarkowy przezarl ci mozg juz na wylot? Odpowiedz Link Zgłoś
pyrus_zwyciezca Re: Jestes, jak zwykle, obludny 16.03.05, 16:02 j-k napisał: > mam w Tobie i w "patriocie" dobry wzor... > postanowilem sie w koncu czegos i od Was nauczyc. Czuj sie zaproszony forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21738561&a=21739296 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum "obludny"? gdybys jeszcze potrafil to udowodnic 16.03.05, 16:08 Pol forum robi sobie z ciebie jaja "jasiu" a tobie nie wpada nic innego do tej chorej glowy jak zaslaniac sie dziecmi pomordowanymi podczas Holocaustu? Straszny z ciebie nedznik. Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: "obludny"? gdybys jeszcze potrafil to udowodn 16.03.05, 16:09 goldbaum napisał: > Straszny z ciebie nedznik. Spojrzyj w lustro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k przyznales sie w koncu do wlasnych cech? 16.03.05, 16:10 bedzie teraz troche trudniej manipulowac, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum widze jasiu, ze calkiem ci juz odbilo 16.03.05, 16:12 mozesz jeszcze wskazac to miejsce, gdzie sie "przyznalem"? Odpowiedz Link Zgłoś
pyrus_zwyciezca Re: "obludny"? gdybys jeszcze potrafil to udowodn 16.03.05, 16:11 goldbaum napisał: > Pol forum robi sobie z ciebie jaja "jasiu" a tobie nie wpada nic innego do tej > chorej glowy jak zaslaniac sie dziecmi pomordowanymi podczas Holocaustu? > > Straszny z ciebie nedznik. Jego nawet nie stac na to by byc nedznikiem. To idiota. Szukal pod "jasio" i znalazl obrazek z zydem to go wkleil. Ideologie probuje teraz dorabiac ale to tak naciagane, ze tylko idiota jemu podobny moze sie na to nabrac a takich jest bardzo, bardzo malo. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k powiedz, to goldbaumowi i patriocie 16.03.05, 16:13 moze przestana sie do mnie odzywac - skoro nie ma do kogo...? a wiesz, dlaczego tego nie zrobia, pallancie? Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: "obludny"? gdybys jeszcze potrafil to udowodn 16.03.05, 16:15 pyrus_zwyciezca napisał: > Jego nawet nie stac na to by byc nedznikiem. > To idiota. Rzeczywiscie. Co jakis czas zdaza mi sie o tym zapominac. > Szukal pod "jasio" i znalazl obrazek z zydem to go wkleil. Musial sie strasznie rozczulic nad swoim losem idioty. Umiaru trudno od niego raczej oczekiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k co Cie tak ubodlo, goldbaum? 16.03.05, 16:17 umiaru zaczniesz od jutra w sobie szukac? mam taka nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum to jaka z ciebie sciera 16.03.05, 16:27 wplataniem tego biednego dzieciaka w twoje "jasiowe" problemy przegiales ostatecznie tzw. "pale". Odpowiedz Link Zgłoś
j-k napisalem Ci powyzej, ze jestes SZMATA 16.03.05, 16:31 pisze jasno, czy uproscic? Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum nie napisales a "odpisales" clownie 16.03.05, 16:36 bo do takiego twierdzenia nie masz zadnych podstaw. Napisalem ci powyzej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21738466&a=21740929 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k znikaj, pajacu, 16.03.05, 16:38 nie mam czasu na dalsze dyskusje. i uwazaj troche na przyszlosc. Tfuj, jak zawsze, Dr.J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: znikaj, pajacu, 16.03.05, 16:46 j-k napisał: > nie mam czasu na dalsze dyskusje. Za konkretnie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
ludzwe Re: Jestes bardzo niesmaczny 16.03.05, 18:41 To powiem tobie coś smacznego, icek dla swego dziadka na pocieszenie duszy przyniósł dwie wiadomości - dobrą i drugą, złą. Dziedek prosi by przedstawił od tej dobrej, a była ona taka: dziadku aby nie było tobie smutno, bo ciągle jesteś samotny załatwiłem tobie dwie striptizerki - o! to bardzo miło z twej strony. A jaka ta zła wiadomość, ano taka, że obie są w twoim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez hej j-k ciekawostka 16.03.05, 16:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21736423&a=21740440 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: hej j-k ciekawostka 16.03.05, 16:27 nie boj sie maniek. Nie zamierzam nikogo zaskarzac z tytulu naruszenia praw autorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: male przypomnienie dla antysemitow od JASIA 16.03.05, 16:42 "NEVER AGAIN", prawda, j-k ? (unless you are Palestinian) narazie ----------------------------------------------------------------- www.mindfully.org/Farm/2005/Beit-%20Lahiya-Strawberries4jan05.htm Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Izrael nigdy nie mial planow eksterminacji 16.03.05, 16:45 narodu palestynskiego. Ale dziekuje ze pokazales, na czym wlasnie polegaly na tym forum manipulacje "patrioty" i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Izrael nigdy nie mial planow eksterminacji 16.03.05, 17:33 Skad wiesz ? A zreszta jaka roznica, (plan czy improwizacja) dla matek i ojcow tych dzieci ? Gdybys kiedykolwiek siedzial w M1, to nie mial bys zadnych watpliwosci, ze dzieci zostaly zamordowane z zimna krwia. W dzien z normalna widocznoscia na kilometr nie ma trudnosci zobaczyc czys paznokcie wyczyscil, tymbardziej czy strzelasz do dzieci czy doroslych. PS. Merkava ma prawie identyczne, optyke i system namiarowy. narazie ----------------------------------- narodu palestynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: male przypomnienie dla antysemitow od JASIA 16.03.05, 16:49 alez niedolezne te zydy w izraelu. probojac zgladzic narod palestynski, ziemie ktorych skradli na wlasne panstwo, w ciagu czterech lat intyfady nie mogli wykonczyc wiecej niz kilka tysiecy palestynczykow, w tym same kobiety i dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
ludzwe Re: male przypomnienie dla antysemitow od JASIA 16.03.05, 18:36 j-k napisał: > Jasia Feurea > www.baral.com/Media/JASIO.jpg O CO TOBIE CHODZI? NIC NIE POJMUJĘ, A JESTEM BYSTRY. Odpowiedz Link Zgłoś