the_kami Dziękujemy... 03.04.05, 00:10 Za obecność w naszym życiu. "Musicie być mocni mocą miłości, która jest potężniejsza niż śmierć..." Odpowiedz Link Zgłoś
supermarciaszka Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:11 Za wszystko. Za to, że zdałem sobie sprawę ze swojej nietolerancji. Że wiem, że czynić dobro to to, czego nas chciałeś nauczyć. Że nauczyłeś wiary i nadziei. Że to Ty dałes nam wolną Polskę i Europę. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:11 nie bylo mnie na swiecie kiedy wybrali Cie abys przewodzil Kosciolowi.teraz jestem kiedy odszedles...byles ze mna cale moje zycie,odkad pamietam...nie zostawiaj mnie Ojcze....:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( mam nadzieje ze kiedy obeschna lzy dalej bedziesz ze mna... Odpowiedz Link Zgłoś
anellka Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:11 Dziękuje Ci za to, że dałes mi spojrzenie na cierpienie innych. W zasadzie droga Koscioła i moja rozeszła się kilka lat temu, ale to ty sprawiałeś, że wątpiłąm w słuszność swoich pogladów na temat nieistnienia/istnienia Boga. Dziękuje Ci za to że byłeś moim największym autorytetem. Nie ma większego człowieka od CIebie, i być może nie bedzie....... Odpowiedz Link Zgłoś
zabolinho Ojcze dziękuję... 03.04.05, 00:12 za nadzieję, za wiarę, za miłość, za Polskę, za to że byłeś wsparciem dla milionów .Teraz w godzinie Twojej śmierci miliony są z Tobą, miliony modlą się za Ciebie... Ojcze wygrałeś, połączyłeś cały świat w jednej myśli. Ojcze KOCHAM CIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
wilnewska non omnis moria 03.04.05, 00:12 zeby ta smierc nie byla chwilowym wzruszeniem, ale zmienila w nas wszystkich cos na zawsze, natchnęła Wiarą... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcu Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:13 czesc jego pamiecii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tksl Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:13 Śmierć to nie koniec. Dziękuję Ojcze. Odpowiedz Link Zgłoś
artur.rusiniak Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:13 Dziękuję za to co dałeś Polsce i Światu... Mojej Rodzinie i Mi... Dziękuję za to że byłeś... Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
aga_miko Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:13 dziekujemy za wszystko!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zayac Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:13 Zawsze będziesz w moim sercu. Zawsze. Dziękuję Ci za Twoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
roya JAK MOŻE CIEBIE NIE BYĆ 03.04.05, 00:14 Jeszce tyle do zrobienia ,jeszcze tyle cierpień , jeszcze tyle krzywd - smutek i żal , smutek i żal Odpowiedz Link Zgłoś
tomprio dziękuje Ci za to że byłeś 03.04.05, 00:14 na zawsze zostaniesz w naszych sercach.Spoczywaj w Pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
slonko33 DZIĘKUJĘ!! 03.04.05, 00:14 Dziękuję Ci za to, że byłeś cały czas z nami. Teraz to my jesteśmy z Tobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuptus4 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:14 dziekuje Mu za dobro, za milosc , za niesienie gwiazdy Ewangelizacji, za cierpienie za caly swiat. Byl z nami przez 26 lat czyli cale moje zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
sluczyn Zaszedł jak słońce, a krzyż zapłonął, jutro powróc 03.04.05, 00:15 Zaszedł jak słońce, a krzyż zapłonął, jutro powróci i krzyż będzie cały. www.k-k.pl/fotki/luczyn-2.html I będzie we mnie jego ciepło. Takie moje słońce szczególnie na pochmurne, trudne dni. Odpowiedz Link Zgłoś
goonzales Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:15 Dziękuję, że dałeś tak wiele otuchy w chwilach, gdzie zwykły śmiertelnik dawno by się poddał to dowodzi jak wielkim człowiekiem byłeś i jesteś choć niestety teraz tylko w naszych sercach. Będzie mi ciebie brakowało Ojcze Święty,....... Odpowiedz Link Zgłoś
new.world Dziekuje Kochany Ojcze 03.04.05, 00:16 Kochany Nasz Papieżu. Dziekuje serdecznie za wszystko co uczyniles dla Nas i dla wielu ludzi. Kocham Ciebie i bedzie Mi i pewnie wielu innym osobom brak Twojej osoby i światała bijącego z Twoje duszy. Zeganj i dziekuj. Odpowiedz Link Zgłoś
karola_smyk Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:16 Dziękuję Ci Ojcze, za to że byłeś i zawsze z nami będziesz... Będziemy tęsknić: ( Non omnis moriar Rest in Peace [*] Odpowiedz Link Zgłoś
eltomas Dziękujemy Ci Panie Boże za tak wspaniałego Ojca 03.04.05, 00:17 Dziękuję !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Dziękujemy Ci Panie Boże za tak wspaniałego O 03.04.05, 00:29 Dziękuję, że Byłeś... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
doudou Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:17 Dziękuję za niesłabnący autorytet...Za miłość,dobroć i szacunek dla każdego człowieka... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
kasiar74 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:17 dziękuję ci za wszystko za to ze pokazałes nam jak cenne jest dobro jak wazna wartoscia jest zycie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
mch10 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 03.04.05, 00:44 Dziekujemy za największą naukę pokory......... Odpowiedz Link Zgłoś