dritte_dame 21.07.05, 17:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=26762717 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dritte_dame Świat jest ... 21.07.05, 19:22 ... okresowo troche bardziej lub troche mniej logiczny. Fuzzy. Na to, w ktora strone swiat skreca, mamy wplyw przez swoje dzialania. Ostatnio swiat stal sie odrobine mniej logiczny. Ps. Wedlug zastosowanego kryterium, ten post tez jest "pusty": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26702357 A wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Świat nie jest ... 21.07.05, 20:05 ... logiczny glownie dla tych, ktorzy upieraja sie ze powinien on byc takze prosty. I ze pewne proste reguly mozna stosowac zawsze, niezaleznie od okolicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Świat nie jest ... 21.07.05, 21:48 dritte_dame napisała: > ... logiczny glownie dla tych, ktorzy upieraja sie ze powinien on byc takze > prosty. ------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Świat nie jest ... 21.07.05, 22:09 Już nie widzę ponad 33% wpisów. Ludziska dobro czynią, a ja tego nie widzę. Powinienem przywrócić widoczność wszystkich nicków? Jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Świat nie jest ... 21.07.05, 22:24 wojcd napisał: > Powinienem przywrócić widoczność wszystkich nicków? > Jak myślisz? Czyzbys zaniewidzial na wlasne zyczenie? Ja tego nigdy nie robie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Świat nie jest ... 21.07.05, 22:46 Myślałem, że będziesz miała na ten temat jakąś teorię. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Świat nie jest ... 22.07.05, 00:08 wojcd napisał: > Myślałem, że będziesz miała na ten > temat jakąś teorię. I Ty twierdzisz ze mysli innych nie maja dla Ciebie tajemnic? Teorie mam - i po wielekroc ja oglaszalam: Obserwuj! (Zamiast wygaszac nicki i spekulowac po omacku.) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Świat nie jest ... 22.07.05, 00:11 dritte_dame napisała: > wojcd napisał: > > > Myślałem, że będziesz miała na ten > > temat jakąś teorię. > > I Ty twierdzisz ze mysli innych nie maja dla Ciebie tajemnic? > > Teorie mam - i po wielekroc ja oglaszalam: > Obserwuj! > (Zamiast wygaszac nicki i spekulowac po omacku.) > > chyba jestes w bledzie,bo jak sie czyta glupcow to nie ma czasu na madre wpisy. wybiorczosc to klucz do madrosci.w pelni popieram gaszenie nickow i nie zawracanie sobie glowy miernotami. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Świat nie jest ... 22.07.05, 00:36 i-love-2-bike napisała: > chyba jestes w bledzie,bo jak sie czyta glupcow to nie ma czasu na madre wpisy. > wybiorczosc to klucz do madrosci.w pelni popieram gaszenie nickow i nie > zawracanie sobie glowy miernotami. Nie jest konieczne czytanie calej glupiej TFUrczosci. Ale dobre jest widziec jak wielu glupcow i jak wielu innych pisze ("znaj proporcyą mociumpanie") i w jakich okolicznosciach. Oraz od czasu do czasu posondowac tu i tam zeby zbadac czy przypadkiem ktorys nie zmadrzal. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Świat nie jest ... 22.07.05, 00:39 dritte_dame napisała: > i-love-2-bike napisała: > > > chyba jestes w bledzie,bo jak sie czyta glupcow to nie ma czasu na madre > wpisy. > > wybiorczosc to klucz do madrosci.w pelni popieram gaszenie nickow i nie > > zawracanie sobie glowy miernotami. > > Nie jest konieczne czytanie calej glupiej TFUrczosci. > Ale dobre jest widziec jak wielu glupcow i jak wielu innych pisze ("znaj > proporcyą mociumpanie") i w jakich okolicznosciach. > > Oraz od czasu do czasu posondowac tu i tam zeby zbadac czy przypadkiem ktorys > nie zmadrzal. > > zanim glupi zmadrzeje to madry wyciagnie nogi. czlowiek ma okreslona ilosc czasu na tym ziemskim padole i nie powinien tracic czasu na miernote,gdyz wystraczajaco duzo madrych ludzi wyprodukowalo istotne rzeczy,wiec warto choc po czesci je poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Świat nie jest ... 22.07.05, 01:31 dritte_dame napisała: > I Ty twierdzisz ze mysli innych nie maja dla Ciebie tajemnic? > > Teorie mam - i po wielekroc ja oglaszalam: > Obserwuj! > (Zamiast wygaszac nicki i spekulowac po omacku.) -------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Świat nie jest ... 21.07.05, 22:23 wojcd napisał: > Czego nie widzę, tego nie ma. > Co Ty na taką zasadę? Wątpliwa. Mimo ze nie widzisz bakterii radze jednak czesto myc rece. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Trefny temat? 21.07.05, 18:03 nie. Pusty post Powtórz z polskim komentarzem Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Trefny temat? 21.07.05, 18:05 kropka napisała: > nie. Pusty post > Powtórz z polskim komentarzem Jest tekst i link. A moj komentarz jest w tytule. Czego brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: Trefny temat? 21.07.05, 18:14 dritte_dame napisała: > Czego brakuje? zrownowazonych ocen. jak najczesciej. nie udawaj, ze cie na takowe nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz To 21.07.05, 18:24 sie nazywa "reprise de main" albo "Ordnung muss sein" albo "is finally a captain in this plane". Nie bylo kontroli, jest kontrola. Sytuacja zerojedynkowa jak to programisci lubia. Ja popieram, bo forum naprawde stawalo sie glupawe. I moja sympatia dla ludzkosci w ogolnosci a do naszych bylych sasiadow w szczegolnosci byla szargana przez dzikie mustangi. Pozdr. PF Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Trefny temat? 21.07.05, 19:02 Appendix do lakonicznego komentarza i tlumaczenia na polski ,... :))) uklony ============================================================================== A moj komentarz jest w tytule. Czego brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Trefny temat? 21.07.05, 19:42 kropka napisała: > nie. Pusty post > Powtórz z polskim komentarzem o rany kropa,ales ty nie w humorze dzisiaj. przeciez tu pelno roznych jezykow i nie lupiesz. chyba leje na wakacjach i ci sie wszycko zachmurzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Trefny temat? 21.07.05, 20:48 Krotki , trafny i z niuansem . Prawde mowiac nic tu nie trzeba dodawac jesli zrozumiesz niuans . Nu , moze felusiakowi trzeba komentarza bo jakos cienszko mysli dzisiaj :))) narazie ------------------------------------------- Powtórz z polskim komentarzem Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Temat raczej niezrozumialy 21.07.05, 22:54 o czym swiadcza wszystkie bez wyjatku wypowiedzi w watku. Rattler daj mnie ten kometasz ale tylko w odniesieniu do niuansu. Reszte zrozumialem. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Temat raczej niezrozumialy 21.07.05, 23:16 Komentaz nie komentasz niuansu - Going, going,... Gone !!! Zajrzyj do linku, Felusiak !!! narazie -------------------------------------------- Rattler daj mnie ten kometasz ale tylko w odniesieniu do niuansu. Reszte zrozumialem. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Temat raczej niezrozumialy 21.07.05, 23:41 explicit napisał: > Zajrzyj do linku,.............. To jest pierwsza rzecz jaka zrobilem. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Temat raczej niezrozumialy 21.07.05, 23:45 felusiak1 napisała: > o czym swiadcza wszystkie bez wyjatku wypowiedzi w watku. > Rattler daj mnie ten kometasz ale tylko w odniesieniu do niuansu. Reszte > zrozumialem. BOSZE BOSZE POMOSZ FELUSIAKOWI W KOMENTASZU. Odpowiedz Link Zgłoś