Dodaj do ulubionych

Iść do teatru...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:31
Mam ogromną ochotę iśc do teatru, tylko nie wiem na co. Może coś polecicie?
Jakie teraz dobre sztuki są wystawiane???
Obserwuj wątek
    • Gość: bajabongo Re: Iść do teatru... IP: *.crowley.pl 14.06.04, 20:14
      kolezanko, jakie miasto :)?
      • Gość: marta Re: Iść do teatru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 20:24
        a fakt, Warszawa kolego/koleżanko :)
        • Gość: Fryderyk Re: Iść do teatru... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.04, 20:31
          Na "Błądzenie","Duszyczkę" i "Merlina" w Narodowym oraz na "Pamiętnik"w
          Dramatycznym.
          Jeszcze "Kształt rzeczy" w Powszechnym.
          Albo na przedstawienie Leszka Mądzika w Narodowym?Ale tego nie widziałem.
          • Gość: topfacet Re: Iść do teatru... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.06.04, 22:21
            Właśnie we wtorek 22 czerwca wybieram się ze znajomymi na "Duszyczkę" i mam
            nadzieję, że warto.
            • Gość: Fanek Zostaw sobie na deser IP: *.unimedia.pl 15.06.04, 09:39
              Bardziej polecam Koronację lub Merlina. Radzę zamienić bilety, jeżeli nie
              jesteś masochistą-koneserem. Dla mnie Duszyczka za mało "teatrala". Ale jeżeli
              już dużo widziałeś, to piwniczne pomieszczenie, obcowanie z aktorami na
              wyciągnięcie ręki (nogi trzeba podciągać, aby Ci nie podeptali) pozostawia
              wrażenie.
              • Gość: topfacet Re: Zostaw sobie na deser IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.04, 21:21
                Właśnie taki teatr lubię:)
          • Gość: kulka Re: Iść do teatru... IP: 80.51.182.* 15.06.04, 02:16
            Na Mądzika opłaca się zawsze
            trudne to "Odchodzi", ale wrażenie robi
    • Gość: gabi Re: Iść do teatru... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 20:52
      "Namietna kobieta " we Wspolczesnym
    • Gość: Elektrenika Re: Iść do teatru... IP: *.ath.cx 15.06.04, 11:37
      Zapraszam na Motyle sa wolne.Gwarantuje udanego ogladania.A ta ghearancja
      sa :DARIUSZ POLESZAK. HANIA WOLICKA. MARZENA BERGMAN I MARIOAN CZARKOWSKI!!!!
    • Gość: lia Re: Iść do teatru... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 12:40
      Idź do kina
    • agnes.g Re: Iść do teatru... 19.06.04, 16:58
      Polecam gorąco sztukę "Czego nie widać", posikasz się ze śmiechu:)))!, dobra
      jest też "Sztuka" polecam i przyjemności
      • Gość: marta Re: Iść do teatru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 20:21
        Na "Czego nie widać" byłam i równiez bardzo mi się podobało. Polecam wszstkim!
        • agnes.g Re: Iść do teatru... 15.07.04, 09:42
          Gość portalu: marta napisał(a):

> Na "Czego nie widać" byłam i równiez bardzo mi się podobało. Polecam wszstkim!
          A widziałaś to w wykonaniu Jandy, Królikowskiego, Żaka itd w Operze?
          • Gość: marta Re: Iść do teatru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:15
            Tak, widziałam to w ich wykonaniu, ale w Teatrze Powszechnym. A czemu pytasz???
            Też widziałaś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka