Gość: Tomek Majak IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 11:06 Może macie szanse podać mi linki do teatrów we Wrocławiu, tylko największe nmieszczą sie na oficjalnych stronach www, a te amatorskie i małe gdzieś są poukrywane. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magician Re: Teatry we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.02, 17:10 Gość portalu: Tomek Majak napisał(a): > Może macie szanse podać mi linki do teatrów we Wrocławiu, tylko największe > nmieszczą sie na oficjalnych stronach www, a te amatorskie i małe gdzieś są > poukrywane. > Dzięki nie, one po prostu nie maja stron... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Teatry we Wrocławiu IP: 62.233.178.* 29.01.03, 13:52 www.adspectatores.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Floo Re: Teatry we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 16:23 Chciałbym zaprosić na stronę Teatru Tańca DM Floo, która w tym momencie co prawda jest w trakcie zmian, ale wiele informacji można uzyskać już teraz. Na stronie zamieszczane są: materiały zdjęciowe z przedstawień, sesji i projektów tanecznych, informacje o przedstawieniach, warsztatach, spotkaniach i projektach twórczych i społecznych, linki do stron o tancu w Polsce i na świecie. Pozdrawiam Maciej Florek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Floo Teatr Tańca DM Floo IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 16:27 Zapomniałem podać adresu teatru strony.wp.pl/wp/floom/Floo/ Odpowiedz Link Zgłoś