Dodaj do ulubionych

Spektakl dla dzieci

IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.06, 15:17
Może był ktoś z Was ostatnio na jakimś ciekawym spektaklu teatralnym dla
dzieci? Chciałabym się wybrać z klasą, której jestem wychowawczynią. To
trzecia klasa szkoły podstawowej. Będę wdzieczna za podpowiedź. Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: Igotr Re: Spektakl dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:43
      A jakie miasto?
      • Gość: panama Re: Spektakl dla dzieci IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 15.02.06, 16:16
        Jesli w Warszawie - to polecam "Ach, jak cudowna jest Panama" w T. Powszechnym:
        www.powszechny.art.pl/spektakle.php?id=84
        ze swietna obsada!
    • kjagoda Re: Spektakl dla dzieci 15.02.06, 19:49
      dziękuję. Poszukuję spektaklu w Warszawie:))
    • sanoss Re: Spektakl dla dzieci 15.02.06, 20:26
      Złota kaczka w teatrze Rampa. Obsada taka sobie, ale fajna inscenizacja Jana Szurmieja i rewelacyjna muzyka Piotra Rubika.
    • magda-lu Re: Spektakl dla dzieci 16.02.06, 19:38
      Polecam też "Kopciuszka" w Lalce. Bardzo teatralne, umowne (krzesła zamieniają
      się w koński zaprzęg,dekoracje przestawiane, składane i rozkładane tworzą
      przestrzeń bajki). Część postaci to aktorzy w kostiumach, a część to bardzo
      ładne lalki. Byłam na "Kopciuszku"z młodszymi dziećmi( zerówka ) ale myślę, ze
      dla Twoich też ok. Poza tym uważam, ze Lalka to najlepszy, profesjonalny teatr
      dla dzieci.
      • Gość: krokodyl Re: Spektakl dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 00:21
        "smutna królewna" Teatru Montownia,grają w Buffo,Bardzo śmieszna i mądra bajka
        Michała Walczaka,traktuje temat bycia sobą,przewrotne i dowcipne,wspaniałe
        stroje ,dużo dobrych piosenek sł.Anndzej Strzelecki,no i gra aktorów...moja
        córka była na tym 2 razy.Goaąco polecam!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka