Gość: teatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:05 Witam, kto widział Dulskich w Polskim w Warszawie??? Warto iść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: premiera w Polskim IP: *.chello.pl 04.02.07, 12:58 Warto! Teatr Polski przewietrzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: premiera w Polskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:36 Byłem w Polskim dopiero drugi raz w życiu i po tym co widziałem wcześniej spodziewalem się czego innego. A to było bardzo nowoczesne mocne i ostre przedstawienie. Zupelnie odbiegajace od mojego dotychczasowego wyobrażenia o "Moralności Pani Dulskiej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: premiera w Polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 20:01 Polski przewietrzony pod tym względem, że pokazał coś innego niż baśniowe bezguście Kiliana, ale sam spektakl uważam za nieudany. Nie wnosi nic do genialnego tekstu Zapolskiej i zeruje na tanich trikach. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: premiera w Polskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 14:05 Nie wiem co uważasz za tanie triki. Mi się podobało. I żerowania w tym też nie dostrzegłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piot Re: premiera w Polskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:21 a ja lubie "bezguście" Kilianow.. im starszy tym lepszy :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: premiera w Polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:20 a ja nie cierpię teatru polskiego. gigantyczna publika, którą wypełniają licealiści z otwocka, którzy szeleszczą chipsami i ślinią się do siebie, jak w kinie. a same spektakle są godne pożałowania- szkolne lektury, które warto zobaczyć, jeśli się nie chciało sięgnąć po książkę. bleh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: premiera w Polskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 13:42 Tym razem właśnie nie! Odpowiedz Link Zgłoś