Dodaj do ulubionych

premiera w Polskim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:05
Witam, kto widział Dulskich w Polskim w Warszawie???
Warto iść?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: premiera w Polskim IP: *.chello.pl 04.02.07, 12:58
      Warto!
      Teatr Polski przewietrzony
      • Gość: Jacek Re: premiera w Polskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:36
        Byłem w Polskim dopiero drugi raz w życiu i po tym co widziałem wcześniej
        spodziewalem się czego innego. A to było bardzo nowoczesne mocne i ostre
        przedstawienie. Zupelnie odbiegajace od mojego dotychczasowego wyobrażenia
        o "Moralności Pani Dulskiej".
        • Gość: henry Re: premiera w Polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 20:01
          Polski przewietrzony pod tym względem, że pokazał coś innego niż baśniowe
          bezguście Kiliana, ale sam spektakl uważam za nieudany. Nie wnosi nic do
          genialnego tekstu Zapolskiej i zeruje na tanich trikach. Wielka szkoda.
          • Gość: a. Re: premiera w Polskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 14:05
            Nie wiem co uważasz za tanie triki. Mi się podobało. I żerowania w tym też nie
            dostrzegłam.
            • Gość: piot Re: premiera w Polskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:21
              a ja lubie "bezguście" Kilianow.. im starszy tym lepszy :0
              • Gość: ... Re: premiera w Polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:20
                a ja nie cierpię teatru polskiego. gigantyczna publika, którą wypełniają
                licealiści z otwocka, którzy szeleszczą chipsami i ślinią się do siebie, jak w
                kinie. a same spektakle są godne pożałowania- szkolne lektury, które warto
                zobaczyć, jeśli się nie chciało sięgnąć po książkę. bleh.
                • Gość: gość Re: premiera w Polskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 13:42
                  Tym razem właśnie nie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka