gilder 12.06.03, 21:11 Kochane Krakusy!!! Napiszcie cosik o Ślebodzie w Teatrze Stu. Ja byłem na Montownia i zachwycony tym przedstawieniem pragnę porównania.Ktoś był? Ktoś ma opinie jakąś??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devojce Re: KTO WIDZIAŁ Ślebode w Teatrze STU????????? 13.06.03, 07:42 A jaka kobitka z nimi grała? Ja widziałam Ślebodę ale w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
gilder Re: KTO WIDZIAŁ Ślebode w Teatrze STU????????? 13.06.03, 10:58 Śmigasiewicz zrobił nową Ślebodę i premierka była w STU.To przedstawienie jest nowe i w Wawie jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: KTO WIDZIAŁ Ślebode w Teatrze STU????????? 13.06.03, 12:34 To ciekawe, bardzo ciekawe. Obsada? Odpowiedz Link Zgłoś
musorgsky Re: KTO WIDZIAŁ Ślebode w Teatrze STU????????? 24.06.03, 13:28 dykcyjnie nie wyrabiali ale strasznie a ten peruc czy perchuc to juz wogole sie zaplul i dostal zadyszki Odpowiedz Link Zgłoś
gooblin Re: KTO WIDZIAŁ Ślebode w Teatrze STU????????? 14.06.03, 01:04 O proszę, nowa Śleboda? Jacy aktorzy grają, bo chyba nie Montownia? Jestem pewien, że Montowniaków nikt nie przebije! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: KTO WIDZIAŁ Ślebode w Teatrze STU????????? IP: *.one.pl / 192.168.0.* 14.06.03, 10:46 Śleboda fajna jest :))) ALe teraz musisz zobaczyć " TESTOSTERON " oczywiście też w wykonaniu Montowni :) www.testosteron.pl Mega spektakl!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
musorgsky Re: KTO WIDZIAŁ Ślebode w Teatrze STU????????? 24.06.03, 13:35 to bardzo dobry teatr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: KTO WIDZIAŁ Ślebode w Teatrze STU????????? IP: *.one.pl / 192.168.0.* 05.07.03, 14:24 No pewnie że dobry teart, nawet bardzo dobry :) Kto wie czy nie najlepszy :))) Mają fajne spektakle:) teraz ten nowy " testosteron " jest odlotowy:) Na stronie www.testosteron.pl są wszystkie wiadomości, niusy i wszystko co trzeba wiedzieć o Testosteronie :) Odpowiedz Link Zgłoś