Gość: krakow31 IP: *.fortisbank.com.pl 19.05.08, 14:59 Witam. Moze ktos z Was wie, gdzie w Krakowie mozna kupic Kruma na dvd.? Moze ktorys z teatrow sprzedaje przed spektaklami? jesli tak to ktory? Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bleee Re: Krum na dvd IP: *.spray.net.pl 19.05.08, 17:54 "Krum" na DVD jest do kupienia ale w Warszawie w Instytucie Teatralnym! Zadzwoń i poproś o szczegóły, możę przyślą za zaliczeniem! Powodzenia! Ja nagrałam sobie 30 grudnia bezpośrednio z kanału Kultura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakow31 Re: Krum na dvd IP: *.devs.futuro.pl 19.05.08, 20:05 Jest tez na Merlinie, ale myslalme, ze moze gdzies sprzedaja na miesie. Odpowiedz Link Zgłoś
anatras3 Re: Krum na dvd 25.08.08, 13:29 Jestem z "prowincji" (Lubin) więc chwała Polskiemu Wydawnictwu Audiowizualnemu za wydanie "Kruma" na DVD. Uważam to za ewenement, przynajmniej w skali Polski. Mam nadzieję, że wybitne spektakle teatralne będzie można kupować w sklepach lub wypożyczać w wypożyczalniach podobnie jak filmy. Po raz pierwszy zetknąłem się więc z Warlikowskim. Sztuka jest przygnębiająca, taka bardzo smutna tragikomedia. Myślę, że chyba każdy miał jakieś marzenia dotyczące realizacji w życiu i niewielka część tych marzeń została spełniona. Każdy więc może bardziej lub mniej czuć się życiowym nieudacznikiem. Podobała mi się gra aktorów, a szczególnie scena, gdy Stenka szpanuje, a Poniedziałek udaje, że jej nie zazdrości. Scena genialna. Poetyka sektaklu dla tych, co lubią turpizm (Baudelaire, Grochowiak itd}. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_telecki Re: Krum na dvd 27.08.08, 11:11 turpizm powiadasz... ostatni raz slyszalem o nim na lekcji w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: Krum na dvd IP: *.spray.net.pl 15.10.08, 10:29 Kto jeszcze nie ma to niech nagrywa! 21 października o 20.45 na Kulturze "KRUM"! Po nim w następny wtorek "BURZA"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Re: Krum na dvd IP: *.chello.pl 15.10.08, 11:55 Zalozyciel watku pewnie juz kupil Kruma, ale jakby ktos potrzebowal - jest w Empikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Krum na dvd IP: 195.245.213.* 15.10.08, 17:12 Premiera "Burzy" w TVP Kultura jest w niedzielę 19 października o 20.30! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakow31 Re: Krum na dvd IP: *.devs.futuro.pl 16.10.08, 18:50 A jak nie ma sie dostepu do TVPKultra? a chcialoby sie miec pozostale sztuki Warli to czy ktos moze poratowac? Nie za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurka Re: Krum na dvd IP: *.pronet.lublin.pl 19.10.08, 11:20 to smutne. ni m tvp kultura, nie ma wideo, kasa idzie na książki kurcze, a na ftp może by? Odpowiedz Link Zgłoś