Gość: kaniaaaa IP: 79.191.148.* 04.02.09, 21:40 Witam oczy brigitte bardot był ktoś na tymm spektaklu??Ja sie wybieram i czekam na wasze opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tullia.blair Re: oczy brigitte bardot 05.02.09, 08:01 Ja byłam i powiem szczerze, że mi się nie podobał. Fakt, nie jestem specjalnie wyrobionym widzem, w teatrze bywam raczej rzadko, ale to była wyjątkowo męcząca i irytująca sztuka. Barbara Krafftówna jest dobrą aktorką, ale jej śpiewanie słabym, starczym głosikiem robi dość przygnębiające wrażenie. Dodatkowo co jakiś czas pojawiają się wstawki wyświetlane na ekranie. Przez kilka minut słychać rzężącą osobę, jakby w ostatnim stadium choroby - straszne wrażenie. Ja miałam ochotę wyjść po kwadransie, ale może Tobie się spodoba, czego Ci życzę :-) Pozdrawiam t.b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaniaaaa Re: oczy brigitte bardot IP: 79.191.159.* 05.02.09, 16:10 Oh tego sie obawiałam ze to moze mnie troche zmeczyc.Moze jeszcze inne opinie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: oczy brigitte bardot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 19:31 Świetna komedia. A fragmenty filmowe to sceny z umierania kobiety i miałem ciary! Ogólnie ciepły widowiskowy spektakl. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaniaaaa Re: oczy brigitte bardot IP: 79.191.159.* 05.02.09, 21:54 Dobrze uslyszec pozytywny komentarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: oczy brigitte bardot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:58 Krafftówna jest wielką aktorką i trzeba zobaczyć. Śpiewa wspaniale. Spektakl jest bajkowy w pozytywnym znaczeniu. Kolorowy, pełen efektów, animacji, muzyka filmowa. Jest tam wszystko - pościg, próba zabójstwa, wygrana w kasynie, podróż jak z komiksu, wycieczka nad morze. Nie można się znudzić. Kociniak przekomiczny. Pierwsze piętnaście minut rzeczywiście jest inne, bo w innej stylistyce ale jak zaczyna się podróż to już trudno się oderwać. Była pełna sala i dużo młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaniaaaa Re: oczy brigitte bardot IP: 79.191.161.* 06.02.09, 22:09 To bardzo dobrze tez jestem mlodym człowiekiem mam 18 lat i sadze ze to byl dobry wybór swoje wrazenia opisze jak obejrze ale to dopiero za tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaniaaaa Re: oczy brigitte bardot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 13:02 Byłam i spektakl odbieram pozytywnie chociaz wyswietlanie tego filmiku przerazilo mnie ale ogolnie jest to ciepła komedia ktora warto zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: oczy brigitte bardot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 16:52 raczej nuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inek Re: oczy brigitte bardot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 20:09 Nie zgadzam się. Dobrze się bawiłem. Inteligentne. Wartościowe. Śmieszne, Kraftówna boska! Odpowiedz Link Zgłoś