Dodaj do ulubionych

Torwar łyżwy

05.02.13, 10:10
Nie wiecie może czy są w wypożyczalni łyżwy dwupłozowe do nauki jazdy dla dzieci ? Chcielibyśmy się wybrać pierwszy raz na łyżwy, a w ogóle jaki jest koszt wypożyzcenia łyżew dla 6cio latki z legit.szkolną ?
Obserwuj wątek
    • Gość: lekarz Chcesz dziecku zafundować grzybicę stóp? IP: *.livenet.pl 05.02.13, 11:18
      Zabrać ci prawa rodzicielskie!
      • rob-win Re: Chcesz dziecku zafundować grzybicę stóp? 05.02.13, 14:28
        Jeżeli nie masz do napisania nic na temat nie pisz i naucz się czytać ze zrozumieniem jeszcze dziecka na lyzwy nie zabrałam a nie tobie mnie pouczać zresztą , matole .
        Pilnuj swoich praw i dzieci .
        • 1-buc Re: Chcesz dziecku zafundować grzybicę stóp? 05.02.13, 17:22
          Skoro wymyślasz innym od matołów nie spodziewają się, że dostaniesz odpowiedź.
          Jeżeli nie potrafisz zatelefonować do wypożyczalni na Torwarze i zapytać - nie dziwię się poziomowi twojej wypowiedzi.
          • rob-win Re: Chcesz dziecku zafundować grzybicę stóp? 05.02.13, 18:10
            Wiesz co nie jest to miłe kiedy ktoś cię atakuję (żeby jeszcze miał powód lub w inny sposób wyraźił swoją opinię ) a ja też mam swoje nerwy , chciałąm się zapytać tylko ( to widać było moją głupotą ) akurat wyobraź sobie że ukradli mi telefon ale znalazłam już cennik na stronie dziękuję wam uprzejmie za wiele przydatnych informacji w temacie . Ale żeby nie na temat żeby kogoś szykanować to wileu przydatnych się znajdzie prawda ?
            • 1-buc Re: Chcesz dziecku zafundować grzybicę stóp? 05.02.13, 18:32
              nie chce mi się z tobą gadać
              • morfeusz_1 Re: Chcesz dziecku zafundować grzybicę stóp? 05.02.13, 19:09
                / łyżewki takie są - 2 lata temu były w każdym bądź /

mobilki czy ktoś może mi podać jaka temperaturka jest teraz na zewnątrz
                • 1-buc Re: Chcesz dziecku zafundować grzybicę stóp? 06.02.13, 10:45
                  minusik mobilku! 2 na minusiku. A na stacyjce z paliwkiem mniamuśna kawusia!
                  • morfeusz_1 Re: Chcesz dziecku zafundować grzybicę stóp? 06.02.13, 11:33

dzieku bardz /// to lecem szerokości przyczepności ,lustereczko no ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka