Gość: Agnieszka IP: *.chello.pl 03.12.04, 21:56 Szukam tandem partnera - niemieckojezycznego native'a. W zamian doksztalcanie w polskim. Jezeli ktos ma jakis fajny kontakt bardzo prosze o przekazanie :), pozdrawiam! Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: Tandem partner/rka IP: *.chello.pl 03.12.04, 22:01 dodam jeszcze, że jestem z Warszawy :). Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Tandem partner/rka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.04, 19:24 A ja szukam kogoś z Poznania :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nativ speaker A jestezcie ladne? IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 23:15 Wtedy konversacja nabiera ducha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznan Re: Tandem partner/rka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:20 Z Poznania ... ? a jakie jezyki szukasz i jakie oferujesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Tandem partner/rka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:51 Jestem native'em, jestem tak naprawde dwujezyczna i moge tobie jakos pomoc w niemieckim, ale nie jako tandem(bo polski znam tez dosc dobrze), wiec nie wiem czy bys byla zainteresowana. pozdrawiam p.s.jestem teraz tez w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Tandem partner/rka IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 09.12.04, 19:11 Maga, przesylam mój email- agniechal@yahoo.com. Niestety moj niemiecki nie jest zbyt dobry (chociaz az wstyd sie przyznac uczylam sie go 3 lata). Dlatego jesli chcialabys mi pomoc w nabraniu pewnosci wymowy oraz wlala nieco oleju do glowy jesli chodzi o gramatyke - napisz prosze. pozdrowionka, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś