Gość: lauren IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 26.11.05, 18:10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ich wo bist Du? was ist passiert? :)) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 26.11.05, 18:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lauren Re: wo bist Du? was ist passiert? :)) IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 26.11.05, 18:16 no hejka mozesz mi pomóc? potrzebuje ksiażki po angielsku np o niemieckich czasownikach modalnych? pisze prace porównawcza,aanlizuje gramtyk etych jezyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki hast Du etwa ein Defizit ? Musst Du vielleicht IP: *.pools.arcor-ip.net 26.11.05, 18:12 eindringlich analysiert werden ? :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lauren Re: hast Du etwa ein Defizit ? Musst Du vielleich IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 26.11.05, 18:18 hejka mozesz mi pomoc potrzebuje ksiazki o gramtyce jezyka niemieckiego ale w jezyku angielskim Odpowiedz Link Zgłoś
mejdejka Re: hast Du etwa ein Defizit ? Musst Du vielleich 26.11.05, 18:21 ty jecki masz jakies komplexy chyba ,że się czepiasz każdego może lauren tu pierwszy raz i ma problemy z napisaniem postu a ty juz zapomniałeś jak sam popełniałeś błędy gdy pierwszy raz zagościłeś na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p zlociutka moja !!! 26.11.05, 18:25 Was willst Du denn von mir ? Czyzbys i Ty potrzebowala glebokiej analizy ? Kogo ja sie "czepiam" ? I przede wszystkim: jakie "bledy"?!!! j. Odpowiedz Link Zgłoś
mejdejka Re: :) 26.11.05, 18:38 jecki w obsłudze forum formalne błądy a wiesz co nie bądz taki do przodu bo ci tyłu kiedys zabraknie i będzie problemik mały ;) hiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
mejdejka Re: :) 26.11.05, 18:43 a glebokiej analizy juz nie potrzebuje od tego mam męża ;) hiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki Glückwunsch! Du bist restlos glücklich, denke ich. IP: *.pools.arcor-ip.net 26.11.05, 18:45 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) j. Odpowiedz Link Zgłoś
mejdejka Re: Glückwunsch! Du bist restlos glücklich, denke 26.11.05, 18:56 masz rację wreszcie jestem happy ty tez wkrótce będziesz nie łam się :) głowa do góry papapapapa miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
zueri Re: POMÓŻCIE MOJEJ PRZYJACIÓŁCE !!!!! 27.11.05, 11:34 Meine Güte, was für ein Huhn... Odpowiedz Link Zgłoś
mejdejka Re: POMÓŻCIE MOJEJ PRZYJACIÓŁCE !!!!! 30.11.05, 17:16 zueri ty zakomplekiony chyba jesteś tylko tacy obrażają inni ,wiesz nie każdy jest tak wybitnie zdolny jak TY !!!!!! jak znacie te linki to pomóżcie mojej przyjaciółce ,proszę w jej imieniu pozdromejdejki Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: POMÓŻCIE MOJEJ PRZYJACIÓŁCE !!!!! 30.11.05, 19:39 Ta Twoja przyjaciółka to Ty? bo co ona niemota taka, że aż adwokata potrzebuje? :) tylko bez wyzwisk proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mejdejka Re: POMÓŻCIE MOJEJ PRZYJACIÓŁCE !!!!! 01.12.05, 21:34 niestety to nie ja ona studiuje angielski a ja namówiłam by tu się zgłosiła no i dziewczyna się zraziła i rozczarowała :( przykro mi ja tam nigdy nie podszywam się pod gościa jak wielu tu na tym forum to czesto tu robi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mejdejka Re: POMÓŻCIE MOJEJ PRZYJACIÓŁCE !!!!! 01.12.05, 21:37 bo nie mam nic do ukrycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mejdejka Re: POMÓŻCIE MOJEJ PRZYJACIÓŁCE !!!!! 01.12.05, 21:38 ale co tam na innym forum jej pomogli pewnie bardziej inteligeniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
mejdejka Re: POMÓŻCIE MOJEJ PRZYJACIÓŁCE !!!!! 01.12.05, 21:38 koniec kropka koniec wątka :) Odpowiedz Link Zgłoś
zueri Frau nehme... 30.11.05, 19:51 den Finger aus dem Arsche, putze sich die Äuglein, lese oben geschriebenes, aufhöre bitte schön mein Talent zu analysieren [pfuui;)] und tippe ein Paar Wörtlein ins Google-Fensterlein. Ohne Fleiss, kein Preis. Es ist kein Huhn, sondern ist so ein Tub'l. Odpowiedz Link Zgłoś
zueri Gopffriedli... 30.11.05, 19:56 mein Gequasel hat sich irgendwie nach unten geliftet! Odpowiedz Link Zgłoś