Gość: Lala IP: *.acx.pl 30.12.05, 23:08 Nie daje rady z przetłumaczeniem słownictwa komputerowego. Czy ktos ma moze niemiecka wersje worda i mogłby mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiggerific Re: niemiecki word 30.12.05, 23:17 może zamiast tworzyć wątki z gatunku: "błagam" i "czyktośma" po prostu wstaw słowa, z którymi masz problem. nie wiem, gdzie w necie słownictwo komp. niem.-pol. ale mam słownik komputerowy, coś by się pewnie znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo5 Re: niemiecki word IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:18 ale o jakie slowa / zwroty konkretnie Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: niemiecki word IP: *.acx.pl 30.12.05, 23:29 Dzieki za sprowadzenie na ziemie. Jestem pierwszy raz na forum. Nie wiedziałam, ze można tak bezinteresownie pomagac. pogrubienie, kursywa, kolor tła, indeks górny, dolny, lista numerowania,lista wypunktowania, odsyłacz, wstaw obrazek, właściwości obrazka, wstaw tabelę, właściwości tabeli, właściwości komórki Odpowiedz Link Zgłoś
bastian2 Re: niemiecki word 30.12.05, 23:47 www.chemie.fu-berlin.de/lehre/edv/comchem1-5.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: niemiecki word IP: *.acx.pl 30.12.05, 23:51 Jutro jeszcze nad tym posiedze. Ta strona jest super, także na przyszłość. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś