Gość: pajuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 10:48 jako przyczyna np. wypadku samochodowego czy przychodzi wam coś odpowiedniego do głowy? z góry dziękuję MfG p. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: brak wyobraźni 20.02.06, 10:57 Mangelnde Vorstellungskraft? Chyba zbyt traci polonizmem... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: fehlendes Vorstellungsvermögen im Straßenverk 20.02.06, 11:17 Czyli moja kula nie trafila zupelnie w plot, tylko sie omskla:))). Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: brak wyobraźni 20.02.06, 12:22 annajustyna napisała: > Ale smieszne... Niestety nie zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: brak wyobraźni 20.02.06, 12:51 ja.nusz napisał: > Niestety nie zawsze... U mnie akurat byl facet... :( Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: brak wyobraźni 20.02.06, 14:02 chopin_m napisał: U mnie akurat byl facet... :( Musiał być ostro zniewieściały.... płakał? Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: brak wyobraźni 20.02.06, 20:22 ja.nusz napisał: > Musiał być ostro zniewieściały.... płakał? Janusz, dlugo myslalem, a g... zrozumialem :( Nie wiem czy on plakal, bo stracilem przytomnosc, ale pewnie nie o to Ci chodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: brak wyobraźni 20.02.06, 20:39 Chyba ja.nusz powiedzial (a wlasciwie napisal), co wiedzial... Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: brak wyobraźni 20.02.06, 20:50 Hej, annajustyna, mialo byc bez taryfy ulgowej i obrony (to drugie w domysle) :) Masz dobre serduszko :), ale ja naprawde chce wiedziec, co janusz mial na mysli :o ? Odpowiedz Link Zgłoś