Gość: luk IP: *.dclient.hispeed.ch 01.09.06, 16:19 Szukam na necie tekstow niemieckich i zeby byly przelumaczone na jezyk polski,Moze ktos mi podac strony gdzie takie cos znajde=? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gast aus NE Re: Teksty IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.06, 16:39 Skoro nie podajesz, czy maja to byc jakies specyficzne teksty, popatrz sobie tutaj: www.culture.pl/pl/culture/artykuly/os_mrozek_slawomir www.culture.pl/de/culture/artykuly/os_lem_stanislaw www.instytutksiazki.pl/index.php?id=24&L=0&user_autorzy_pi1[showUid]=80&no_cache=1 Zabawa polega ny tym. ze klikasz sobie raz na "polski", raz na "deutsch" i masz gotowe tlumaczenie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Teksty IP: *.dclient.hispeed.ch 01.09.06, 20:59 Chodzi mi o proste teksty dla poczatkujacych, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gast aus NE Re: Teksty IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.06, 21:01 aaaaa ... to moze byc trudniej. Sprobuje czegos poszukac (bez gwarancji na sukces) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gast aus NE Re: Teksty IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.06, 21:31 Przykro mi ... niczego latwego nie znalazlam. Sprobuj jednak z tymi stronami, ktore Ci podalam. Moze nie beda zbyt skomplikowane? Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jagaa12 Re: Teksty 01.09.06, 21:58 Zobacz tu, dla początkujących...słówka, teksty, gramatyka itp. www.niemiecki.ang.pl/slowka.php Odpowiedz Link Zgłoś
jagaa12 Re: Teksty 01.09.06, 22:01 a tu cała strona linków :) www.niemiecki.ang.pl/Linki_do_nauki_niemieckiego_10837.html Odpowiedz Link Zgłoś