Gość: sylwiaa IP: 89.200.211.* 14.01.07, 21:49 jak to będzie po niemiecku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiek Re: korektor rozświetlający pod oczy IP: *.adsl.hansenet.de 14.01.07, 22:05 auf neudeutsch np Concealer "DIORSKIN SCULPT" uzytkowo aufheller Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: korektor rozświetlający pod oczy 14.01.07, 22:16 Jak dla mnie, to to Diora to cos a la krem liftujacy...A Aufhellungsabdecktstift albo Augenaufhellungsabdeckstift??? He, he...Straszne te slowa:)))). Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Oj durnam... 14.01.07, 22:19 Abdeckstift mit Schimmereffekt für Augenpartien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x jak to nie ma? IP: *.olsztyn.mm.pl 14.01.07, 22:55 już jakiś poeta pisał: oczy mu się świcą, pała błyskawicą... :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus to mu sie oczy swica, a nie partia skory pod oczy 14.01.07, 22:57 ma/oczami i tu brak mi fajnego rymu Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: to mu sie oczy swica, a nie partia skory pod 14.01.07, 23:58 jeeezu, to nie ma się świecić jak posmarowane łojem z niedźwiedzia, tylko zawiera takie perłowe cząsteczki, które odbijają światło i że tak powiem rozświetlają tę partię skóry. Niektórzy mają augenringe od dziecka i mogą sobie spać ile chcą, nic im to nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus a w ogole co za korektor? trzeba sie wysypiac, 14.01.07, 22:58 to nie bedzie ceni i pic duzo wody, to tez nie bedzie cieni od zatorow limfy i spox Odpowiedz Link Zgłoś
mazur39 Korrektur-Abdeckstift (medium, hell,...) 15.01.07, 09:47 Augengrundierung... Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Korrektur-Abdeckstift (medium, hell,...) 15.01.07, 10:19 korrektur-abdeckstift = doppelt gemoppelt hoch drei nie ma to, jak faceci piszący o damskich kosmetykach ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus jasie kk podal prawidlowa nazwe -tez mezczyzna 15.01.07, 17:28 niektorzy faceci sie na tym znaja i mazura o te wiedze podejrzewam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: jasie kk podal prawidlowa nazwe -tez mezczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 17:50 może strahlend ? Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: jasie kk podal prawidlowa nazwe -tez mezczyzn 15.01.07, 19:06 strahlend to będzie skin, jak się go skasziruje tym sztyftem. Odpowiedz Link Zgłoś
caysee Re: korektor rozświetlający pod oczy 16.01.07, 18:09 W Niemczech uzywa sie na to angielskiego slowa, ktore juz padlo: concealer. Wiem, bo ostatnio stwierdzilam, ze od wstawania o pierunsko wczesnej porze (6:40) mi sie kola pod oczami porobily i czasem trzeba tego uzyc :) Poogladalam w sklepach, wszedzie uzywaja tej samej nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś