Gość: nauczyciel_ka IP: 212.160.96.* 24.09.07, 20:32 postaci w Niemczech, aktorzy, pisarze, modelki, moderatorzy, twarze z tv....itp. itd. dzięki za pomysły <tylko, żeby zaciekawiła ucznia:-)))> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: pomóźcie stworzyć listę obecnie znanych/na to IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.07, 20:45 Bzdura, nie ma w Niemczech żadnej postaci którą można było zaciekawić ucznia. Do dupy z Niemcami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Ba, ten Śląsak IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.07, 20:50 o Niemów tutaj chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
jessi_a Re: Ba, ten Śląsak 24.09.07, 20:51 Niemiec, Michasiu, Niemiec, zapamietaj to dobrze, bo zaraz trafisz do swojego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel_ka Re: Ba, ten Śląsak IP: 212.160.96.* 24.09.07, 21:00 Heidi Klum, Claudia Schiffer, Thomas Anders, Dieter Bohlen, kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Daniel Küblböck, Guido westerwelle IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.07, 21:09 Klaus Pobereit, Johannes Heesters, Erich Honnecker - wymiotować chce się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel_ka Re: Daniel Küblböck, Guido westerwelle IP: 212.160.96.* 24.09.07, 21:15 dzięki, ale co mnie obchodzi twoje rzyganie?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Bo Ty rozpowszechniesz te rzyganie IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.07, 21:23 w polskich szkołach. I tu dla mnie żarty chyba się kończą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel_ka Re: Bo Ty rozpowszechniesz te rzyganie IP: 212.160.96.* 24.09.07, 21:26 Gość portalu: Michal napisał(a): > w polskich szkołach. I tu dla mnie żarty chyba się kończą! tylko pozazdrościć problemów Michasiowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Słucham? IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.07, 21:01 Ja nie muszę tego zrozumieć, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
baerenfang Anne Will, 24.09.07, 21:15 www.spiegel.de/kultur/gesellschaft/0,1518,506051,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia ale co, kto , jak, gdzie i dla kogo? - ma ta IP: *.iesy.net 24.09.07, 21:25 cała lista niby być? Niemieckie ViP's dla uczniów w Polsce? A może i odwrotnie - polska złota młodzież - dla niemieckich ViP'sów? W ogóle - ci uczniowie mają być Polacy a może na odwrót - a może w ogóle chodzi o jakichś unbeteiligten Homos Bosporus? Was geht? Czy mogła by się pani nauczycielka streścić? W ogóle - ta pani prośba to absolutny "terrrrrror incognito" - ne' reine WC-Ente - Neese! War wohl nichts! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel_ka Re: ale co, kto , jak, gdzie i dla kogo? - ma ta IP: 212.160.96.* 24.09.07, 21:29 z tobą nie gadam ;-) nie teraz ;-) poczekam, aż się bardziej wpienisz :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jessi_a teraz sa na "Oktoberfest" 24.09.07, 21:29 vip.rtl.de/de/pub/exclusiv/oktoberfest_2007.php?media=galerie1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Niech tam bombę atomową zrzucą IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.07, 21:35 na Twoim Oktoberfeście. Lepiej bym spał w przyślości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnat28 Re: Niech tam bombę atomową zrzucą IP: *.tkk.pl 25.09.07, 14:30 szacunek koleś - popieram :P Odpowiedz Link Zgłoś
jessi_a nöö! 24.09.07, 21:46 czemu, to opalenizna "münzenmallorca" postarza tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wolę jednak bombę IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.07, 21:59 fajnie dzwięk będyie z tym Beckerem w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia upps! Ey Leuddz - gibt alles - also isz bin ein IP: *.iesy.net 24.09.07, 22:05 so was von denkbefreit.... Aber ihr kennt die besten Geschichten - man das flasht vllt.! stark! Ich bin mir sicheeee - also in Pl, jeder Rotzlöffel , der etwas auf sich hält - kennt doch die alde, gude Eriiiika ---> na?.... Die Steinbach doch.... die alde schaabragge... Oder noch so ein promi - der guddeee Onkel Adi doch! --> der kleine Postkartenmaler aus Braunau... maan ein Meeegggatalend.. bis heut noch, ist doch wahr... Zack! ZACK! ZACK! ....FERTIśśś! Odpowiedz Link Zgłoś
fleischwolf Re: pomóźcie stworzyć listę obecnie znanych/na to 24.09.07, 23:59 Może zrób po prostu z uczniami asocjogram, to Ci sami powiedzą, jakie postaci znają, jakie lubią... Z muzyki moi preferowali DTH, Lacrimozę, Rammsteina. Jeśli chodzi o kino, to oglądaliśmy parę filmów niemieckich i polubili Daniela Brühla i Frankę Potente. (Polecam dla licealistów film "Edukatorzy", "Życie na podsłuchu"). Dziewczyny może zainteresuje Claudia Schiffer i Heidi Klum. O pisarzach się nie wypowiadam, moi coś tam kojarzyli z Goethem i Schillerem. Historia niemiecka to dla nich przede wszystkim łoczywiście A.H., Luter i Gutenberg. Masz też Stefena z "M jak miłość" w razie czego :o) No i z krajów niemieckojęzycznych - Arnoooooold... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia a czto to - DTH? Du meinst doch sicheee THC, hast IP: *.iesy.net 25.09.07, 00:27 ja recht - kennt jeder Frechdachs - sehr populär...und zwar in ganz DE - und net nur als festes Bestandteil jedes Frühstückstütchen in der Rütli-Schule... Odpowiedz Link Zgłoś
fleischwolf Re: a czto to - DTH? Du meinst doch sicheee THC, 25.09.07, 00:39 www.google.com/search?hl=pl&q=dth&lr=&btnG=Szukaj+w+Google wer die nicht kennt... Odpowiedz Link Zgłoś
10.amber Re: pomóźcie stworzyć listę obecnie znanych/na to 25.09.07, 01:11 Hi,Stefan Rabb,Tokio Hotel,Boris Becker, Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Ja mam, ja mam 25.09.07, 17:38 Christoph Daum, Michelle Hunziker, Lukas Podolski, Oliver Geissen, Günther Jauch, a po NRW skacze jakis Michael Wendler. Odpowiedz Link Zgłoś