eclipse20 17.03.08, 18:12 Zdecydowalam sie na studia za granica zeby sie sprawdzic. Jak to bedzie? Moze byc? Ich habe mich entschieden im Ausland zu studieren weil ich mich selbst überprüfen wollte? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad-walenrod Selbstverwirklichung 17.03.08, 18:19 eclipse20 napisała: Zdecydowalam sie na studia za granica zeby sie sprawdzic. Jak to bedzie? Moze byc? Ich habe mich entschieden im Ausland zu studieren weil ich mich selbst überprüfen wollte? ----------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
eclipse20 Re: Selbstverwirklichung 17.03.08, 18:22 sprawdzic sie a zrealizowac sie to dwie rozne rzeczy o ile wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Re: Selbstüberprüfung 17.03.08, 18:35 eclipse20 napisała: > sprawdzic sie a zrealizowac sie to dwie rozne rzeczy o ile wiem... Zdecydowalam sie na studia za granica zeby sie sprawdzic. Jak to bedzie? Moze byc? Ich habe mich entschieden im Ausland zu studieren weil ich mich selbst überprüfen wollte? ----------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p weder noch, denke ich... 17.03.08, 19:27 wrzuc polskiego SYNONIMA do tego sprawdzania. j. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: ...um mich zu bewähren. n/t 17.03.08, 20:00 ja bym rzekla ...um mich zu beweisen. generalnie strategia sprawdzania samego siebie/udowadniania sobie czegos owocuje w zyciu tylko nerwica. najlepiej takich projketo podejmowac sie po prostu z ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p Re: ...um mich zu bewähren. n/t 17.03.08, 21:47 was für ein (scheiß)kluges Weib... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: ...um mich zu bewähren. n/t 18.03.08, 10:53 jak rzekla niezapomniana Osiecka "nie daj mi Boze bron Boze skosztowac tak zwanej zyciowej madrosci" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś