Gość: iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 00:09 do you change II conditional in reported speech? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadefish Re: reported speech 26.05.04, 02:59 say what (for example)? Gość portalu: iwona napisał(a): > do you change II conditional in reported speech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: reported speech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:35 "If I were you, I wouldn't do that." "If she told me the truth, I would know what to do." Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: reported speech 26.05.04, 15:21 You can, but you don't have to. f.ex. 'If I had any money I'd buy you a drink' -> She said if she had had any money she would bave bought me a drink. OR: -> She said if she had any money she would buy me a drink. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: reported speech IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 16:48 Roger Waters plays boring music. Dobrze to napisałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzu Re: reported speech IP: *.crowley.pl 26.05.04, 17:01 Sounds good... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: reported speech 26.05.04, 17:04 > Roger Waters plays boring music. > > Dobrze to napisałem? Yes, you have. Though I'd change it into: "Roger Waters plays boring music," said a very boring person. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: reported speech IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 17:30 Nie widziałem, ze trzeba lubić Watersa, żeby nie być nudziarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: reported speech 26.05.04, 17:49 Primo: I'm pissed off right now, so don't expect me to be nice. Secundo: It keeps me wondering why people usually say 'you're listening to a boring music' where I would say 'I don't like the music you're listening to'. See the difference? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzu Re: reported speech IP: *.crowley.pl 26.05.04, 18:02 >>where I would say 'I don't like the music you're listening to'. That's very assertive (??? asertywne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: reported speech 26.05.04, 18:12 I guess I'll be really assertive when I finish the redecoration of my flat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: reported speech IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 18:06 Napisałem tylko, że Roger Waters gra nudną muzyke co w tym zlego? Waters to nudziarz i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: reported speech 26.05.04, 18:14 And I only wrote that you are a bore, what wrong with that? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: reported speech IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 18:35 Nie znasz mnie, a ja znam muzyke Watersa. Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: reported speech 26.05.04, 18:44 Twoje posty świadczą o Tobie. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: reported speech IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 20:37 Masz rację, to ze nie lubie muzyki Watersa i uważam go za nudziarza to rzeczywiście wiele to o mnie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: reported speech 26.05.04, 20:50 Proponuję jeszcze raz przeczytać mój post. Może wtedy go zrozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: reported speech IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 27.05.04, 19:36 Człowieki wytłumacz mi, bo widocznie jestem idiotą, jak post może świadczyć o tym jaki jest czlowiek? Cokolwiek tutaj napisze nie świadczy to, że jestem dobrym czy zlym czlowiekiem. Czy jeśli napisze dupa to jestem wulgarny, czy jesli napisze czarnuch to znaczy, że jestem rasistą? NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death W skrócie. 27.05.04, 20:05 Widocznie. Skoro tak twierdzisz nie będę się kłócić. Może świadczyć. Nie znaczy jakim jesteś człowiekiem. TAK. Odpowiedz Link Zgłoś