Gość: Gustaw Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 09:26 dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HerInfernalMajesty Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lagisza.pke.pl 13.08.04, 13:30 hihi dobra jesteś ! ! ! Naprawde rspct :) :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marceli Sabina - jedyny problem recabilitacji IP: 193.24.24.* 13.08.04, 13:50 z Twojej strony jak przychodzi mi do głowy to żebyś pozwoliła jemu pierdnąć sobie w twarz, wtedy będzie remis-remis ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_piękna Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:23 normalnie się prawie posikałam ze śmiechu a w robocie to się na mnie dziwnie patrzą do tej pory bo prawie ze śmiechu oplułam monitor czytając te komntarze. Super zaje.biste teksty zasówacie ludziska. Aż sie podnieciłam i muszę iść do kibla się zaspokoić, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viper Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 01:56 Zajebowa polewka. Ubawilem sie po pachy.Jezeli to prawda to nie wiem co otym myslec.Jezeli zart to przeqrvisty.Nie dam tego swoje zonie przeczytac , bo bedzie brechac ilekolwiek sie za nia zabiore i wkoncu sam doswiadcze tego traumatycznego doznania, ale nie z podnicenia ino ze smiechu. No to jest zajebiste......dostal prosto w ryj :) ,taki podmuch w tak nieoczekiwanym momencie to musi byc zaskoczenie.Wszystko sie przytym chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 09:48 BRAWO!!! Czytam i leje ze smiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keti Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:53 umieram!!!!!!!!!!!!!!!!!buhahahahah!!!!!!!!!bączysko siedzi jak nic!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrMa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 17:06 widocznie masz za krótką skóre, gdy zamykasz oczy otwiera Ci sie dupsko i pierdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrMa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 18:43 widocznie masz za krótką skóre, jak zamykasz oczy to otwiera ci sie dupsko i pierdzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiula Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lagisza.pke.pl 16.08.04, 19:16 hej sabinko.jak to przeczytałam to prawie sie polałam w gacie:)hi hi narobiłas sobie niezłej siary przed tym kolesiem ale kazdemu moze sie zdarzyc.i tak miałas szczescie ze sie nie zesrałas mu na twarz:)jak mi by sie to przytrafiło to chyba bym zapadła sie pod ziemie,ale rzeczywiscie jezeli cie kocha to powinien do ciebie wrocic i zrozumiec to bo kto wie czy on kiedys by ci nie walnoł kora w twarz:)nie przejmuj sie i sprobuj z nim powaznie pogadac.pozdrawiam cie papa PS.teraz przed sexem bede sobie robiła lewatywe bo jeszcze sie na kogos zesram:)hehehehe to taki zarcik na poprawe humoru.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:18 Michał już wrócił i jest wszystko dobrze :) Właśnie mi chlapie minetkę i jest wszystko ok a co do tego 110 to po prostu sabina było zajęte... Wale wszystkich co się ze mnie nabijali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina110 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolina Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:41 ciesz sie !!! przynajmniej wiesz ze nie masz w tylku gazu paralizujacego tylko cos do pobudzania !!! jakis narkotyk !!! pierdz jak najwiecej i lap te baki !!! potem sprzedawaj !!! zbijesz majatek !! i chlopakowi kupisz jakas zabawke to sie odbrazi !!! pzodro for YOU Mrs Pierłomen :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawoku Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spray.net.pl 17.08.04, 19:03 ja mu się nie dziwię a ty sie ciesz że nie zchaftował sie na ciwebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek lol IP: *.arkada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:59 Nic nie chce mowic ale zachowujecie sie jak dzieci albo nimi jestescie. Jak widze to co piszecie to robi mi sie slabo no coemnt bye lols Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 00:03 spoko0 to nie tak tragicznie gaz duszaco uposledzajacy psychke to lepsze nisz kaka na pysku a le sie niełam nastepnym razem zlej mu sie na pusk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakuzaboy Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:34 Oj Sabinko ,Sabinko musisz byc ostrozniejsza ze swoimi pulami one moga miec niesamowita sile razenia wiec nie mozesz ich stosowac ot tak .Kazdego bonia trzeba starannie ulokowac w dziorce potencjalnego "kochanka"tak by nie narazic go na ogromne spustoszenie psychiczne.Moja rada : starannie kontroluj Hajabuzy a wszystko bedzie dobrze (zobaczysz jeszcze zrobisz furore).Chlopak moze nie byl przygotowany na taki obrot sprawy ale napewno go w tym momencie korci by powrocic i powtorzyc ten strzal.Ale ty nie daj sie podejsc wyczekaj go , a osiagniesz sukces.Pozdro i udanych "zlotych" strzalow..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ściema jakaś Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 15:28 dokładnie,najpierw Andrzejowi robi kupę na twarz a potem Michałowi puszcza bąka.Może jest jakiś klub psychicznie przetrąconych przez Sabinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ściema jakaś Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 15:33 Nie Michał tylko Marcin,ale kto wie czy jakiś Michał też nie. W końcu mogła się kochać z pełnym pęcherzem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.08.04, 21:09 Dwaj murzyni na pustyni złapali grubasa i wetkneli mu do pasa grubas wiedział ale nei powiedział bo mu było wstyd heheh jak mozna jebnac baka kolesiowi w twarz .Mysle ze powinnas zrezygnowac z analnego bo za jakis czas moze wyskoczyc ci małe co nieco hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
fazzerr Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.04, 22:32 odpierdziałaś mu twarz nic dziwnego,że nie może się odnaleźć...hehehe...skunksy przyjmą cię z radością do swojej rodzinki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebolek przepraszam IP: 62.233.199.* 19.08.04, 14:14 droga sabinko przepraszam że uciekłem ,ale to podniecenie kiedy cie całowałem pieściłem dotykałem i nagle poczułem wiatr w nosie . wiesz jak się czułem jak nurek po zanurzeniu na 10 metrów któremu brakuje powietrza . nie sam zapach mnie przestraszył lecz odgłos wybuchu . to ja byłem tym saperem przy wybuchu to ty odpaliłaś detonator.dlaczego dostałem w twarz? do dziś wszystko mi śmierdzi gównem.nawet moje życie jest gówno warte! prosiłem puści wodze fantazji ,ale nie pupciom! na ustach pozostał niesmak . coś ty jadła? uraz pozostał do dzis - boje się wiatru!!! powodzenia w życiu osobistym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak kusto Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 20.08.04, 02:16 z jednej strony to cyrk... ale z drugiej to moze mial astme i to go wyleczylo....! 3-ech wesolych aanalistoff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:39 To jest suuuper,dzis rano dostałam do poczytania wydrukowane odpowiedzi....dostałam takiego napadu śmiechu ze nie mogłam czytać,tak mi łzy oczy zalewały....tak to dawno sie nie ubawiłam. A tak powaznie to ci nie zazdroszcze,no ciutek głupia sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crush :D Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 12:31 buehehhehehehehehhehehhehehe dobrze, że to był tylko bąk, a pomyśl jakbyś mu się zesrała na twarz >? :D buehehhehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 15:09 czytając te wszystkie odpowiedzi "ludzi" wzbiera we mnie dziwne uczucie!kim jesteście?jaką wartość przedstawia dla Was partner?zadajcie sobie pytanie czym jest partnerstwo,jak potraficie to pojmować!!!!Nic co łączy ludzi nie powinno stawać na przeszkodzie dwojga ludzi!!!!!AKCEPTACJA!!!!każdy jest w jakis sposób ułomny! Czy nie widzicie swoich wad?Kim jest Sabinko ten chłopak, który nie potrafi zaakceptować Ciebie pod każdym względem?INTYMNOŚĆ to nie tylko przyjemność która płynie z SEXU!!!!To akceptacja wszystkiego!Jeśli to nie funkcjonuje to oznacza tylko-brak zaufania i akceptacji!!!!Pozdrawiam!!!!! Elżbieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Captor Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.08.04, 15:00 Wiekszosc ludkow ktorzy sie tu wypowiadaja nigdy w zyciu piersi w trójwymiarze nie widzialo, wiec czego wymagac? Trzeba pozwolic sie zakompleksionym dzieciakom wyszalec. Lepiej niech pyskuja w sieci, nizby mieli to robic w realu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.04, 18:28 niemartw sie spruboj 1 wyciagnac reke do niego moze mu glupio bo nie byl w takiej sytuacji , ale wszystko jest mozliwe to zalezy od was czy wszystko sie ulozy. Mam pare slow do gosc ktozy nawet nie cipciali a pisza jakby niewiadomi jakie kasanowy byli ale jak to wiadomo w polsce wszystko jest mozliwe jako 1 narut jestezmy tak pojebani i nierozumiemy problemow innych ludzi ale cuz sa ludzie,stolki i taborety to tyle odemnie. ps. niemartw sie bedzie dobrze nie ten to inny, glowa do gory. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.04, 18:39 Niemartw sie spruboj pierwsza wyciagnac reke do niego moze mu glupio bo nie byl nigdy w takiej sytuacji , ale wszystko jest mozliwe to zalezy od was czy wszystko sie ulozy. Mam pare slow do gosc, ktorzy nawet nie cipciali albo cos tam kiedys jak sie udalo a pisza jakby niewiadom jakimi kasanowami byli ale jak to wiadomo w polsce wszystko jest mozliwe jako jedyny narut jestesmy tak pojebani i nierozumiemy problemow innych ludzi ale to jest do czasu. Cuz sa ludzie,stolki i taborety to tyle odemnie. Nikogo problemy nie omina ty mozesz pisac jako nastepny i co wtedy tez ci ktos pojedzie pomyslcie o tym czasem ?? ps. niemartw sie bedzie dobrze nie ten to inny, glowa do gory. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erot Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.08.04, 01:26 NO to ładnie, usmialem sie po pachy, swoja droga taki niewinny pierd raczej nie wiele znaczyl, ciekawe tylko czy ten koles jeszcze zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahhaha lolxD IP: 82.177.97.* 23.08.04, 13:47 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD idz mu jeszcz raz boka w twarz pusc xD Odpowiedz Link Zgłoś