Gość: madziarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:14 czy uwazacie,ze seks podczas miesiaczki jest czyms normalnym??czy znacie jakis ciekawe pomysły,zeby w te dni seks był rownie ciekawy? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taka Re: seks a okres......? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:29 jasne że tak! to zależy tylko od partnera, jaki ma stosunek do okresu. jeśli jest ok, to czemu nie? ja z własnego doświadczenia mogę stwierdzić, że mam nawet większą ochotę na seks podczas okresu niż zazwyczaj. dla 1 z moich partnerów nie był to żaden problem, ale np. inny unikał w tym czasie zbliżeń. tak więc wszystko zależy od porozumienia między partnerami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaSiAaa;) Re: seks a okres......? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:01 to sie nie kochaJ jak... Masz ciote:P nie mozesz wytrzYmac tego tYG-> bez stosunku? w czasie okresu cip... jest napuchnieta bleee,i brzuch boli ! wieC lepiej poczekac ten tyDZIEN pozDRo KaSiAaa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: seks a okres......? IP: *.238.73.69.adsl.inetia.pl 27.01.05, 14:52 dla mnie to dziwne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: seks a okres......? IP: *.238.73.69.adsl.inetia.pl 27.01.05, 14:53 ja uwazam to za dziwne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaharias Re: seks a okres......? IP: *.chello.pl 27.01.05, 14:59 ja lubie, zawsze jak tak szybko wsadzam i wyciągam, to krew pryska, potem jestesmy cali upaprani i jest coooool :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: seks a okres......? IP: 80.55.171.* 27.01.05, 17:07 czemu nie...tylko ja np mam takie bole ze nie dam rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Queen Re: seks a okres......? IP: *.tkchopin.pl 27.01.05, 17:21 Dlavczego dziwne? Prawda, wydaje sie niektorym niehigienicczny, no i latwoej o infejkcje. Ale pomaga wlasnie na bole brzucha, i wielie kobiet ma wtedy ochote na ..seks. Zaden problem - recznik pod pupe i ew. prezerwatywa, by uniknac infekcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_20 Re: seks a okres......? 27.01.05, 19:12 to bierz tabletki antykoncepcyjne wtedy nie bedzi bolało. mnie tam nic nie boli Odpowiedz Link Zgłoś