kutrak 30.05.05, 15:04 co myślicie o tym znaku i ludziach spod niego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
impress2 Re: Strzelec!! 30.05.05, 15:06 Z moich obserwacji : mam dwie przyjaciolki spod tego znaku.Mieszanka egoizmu ,jak i troche posiwecenia dla innych.Sprytni , bywaja chamscy:),lubia rzadzic ,zabawni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loona Re: Strzelec!! IP: *.btk.net.pl 30.05.05, 15:11 Konsekwentny, drobiazgowy, zajeeeebiscie pomyslowy, fantastyczne poczucie humoru, tylko moze nazbyt ambitny- jak mu cos nie wyjdzie to ufff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hf Re: Strzelec!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:25 niecierpliwy jak szlag, drobiazgowy, niezależny, optymista, lubi dobrą zabawę, nienawidzi kłamstwa i obłudy, prostolinijny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczółka Maja Re: Strzelec!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:29 tajemniczy,skryty,wręcz zamknięty w sobie,czasami rozmowa z nim przypomina batalię albo przeciąganie liny na zasadzie,czyja racja jest ważniejsza ...to jednak nie przeszkadza w tym,że osoby z pod tego znaku mają duże poczucie humoru,są czasami szalone,mają mnóstwo różnorodnych zainteresowań,pasji .. hmm to chyba tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roy_x Re: Strzelec!! 30.05.05, 18:45 :-))))))))))) Strzelce górą. Przecież Strzelec to brzmi dumnie. Strzelce sa najlepsze. I do tego niesamowice skromne. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysiulka:) Re: Strzelec!! IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 30.05.05, 20:10 Jestem strzelcem... heh ale nie wiem czy jestem taka jak wyżej napisaliście :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Airam_22 Re: Strzelec!! IP: 213.199.201.* 30.05.05, 21:33 Świetnie dogaduje sie z osobami spod tego znaku... z nimi mozna przezyc najlepsze przygody...i przede wszystkim optymistycznie patrza na swiat co dla pesymistycznego Raka/czyli mnie;)/ jest lekarstwem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorena Re: Strzelec!! IP: *.ztpnet.pl 30.05.05, 22:22 Znam pewnego strzelca.Chodzi własnymi drogami,robi co chce,jak będziesz wymagał to go prędzej zrazisz.Lubi wolność.Szybko się zniechęca. Odpowiedz Link Zgłoś
dila20 Re: Strzelec!! 30.05.05, 22:35 strzelec-ideał mojego kochanka, w dzień w nocy -ogień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfgsd Re: Strzelec!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:48 jestem strzelcem i jestem dumna z tego niewiarygodnie!! ale niestety nie znam innego a ponoc można się dobrze z nimi dogadać :( Odpowiedz Link Zgłoś
dajana5 Re: Strzelec!! 01.06.05, 21:17 ja jestem strzelec:) a co sądze o ludziach spod tego znaku - no cóż uważam ze jestem całkiem fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
valpurgius Re: Strzelec!! 01.06.05, 23:37 dajana5 napisała: > ja jestem strzelec:) a co sądze o ludziach spod tego znaku - no cóż uważam ze > jestem całkiem fajna :) ...a jaka skromna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roy_x Re: Strzelec!! 03.06.05, 00:13 No najskromniejszy. :-))))))))))) i wogóle. Strzelec to brzmi dumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Strzelec!! IP: *.org 03.06.05, 16:38 pomysłowi, zaradni, towarzyscy, romantyczni(jak chcą) ale też egoistyczni, zarozumiali, niewierni i nikt chyba nie potrafi tak łgać jak Strzelec!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 346ywer Re: Strzelec!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:45 najgorszy łgacz to bliźniak, Odpowiedz Link Zgłoś
roy_x Re: Strzelec!! 04.06.05, 11:42 O przepraszam Strzelce nie kłamią !!!!! Po prostu przedstawiaja własny punkt widzenia i własną wersję wydarzeń. Czy to przestepstwo, że ktoś ma własne zdanie, własne poglądy i nawet od czasu do czasu sie z nimi zgadza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gemini Re: Strzelec!! IP: *.chello.pl 04.06.05, 22:44 eeeeeeee..........wypraszam sobie! ja jestem blizniakiem! i nie uwazam sie za najwieksza klamczuche -ja poprostu nie klamie, bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczółka Maja Re: Strzelec!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:42 ja też jestem bliźniakiem i uważam,że to fajny znak .. i na pewno ludzie z pod tego znaku nie kłamią,a Strzelce jak juz tutaj ktoś napisał po prostu przedstawiają swój punkt widzenia,znam kilka osób z pod tego znaku i mogę to potwierdzić,prawda i kłamstwo w ich wykonaniu tylko i wyłącznie do konkretnych celów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiamp Re: Strzelec!! 04.06.05, 22:38 moj chlopak to strzelec i przyjaciolka tez-kocham ten zna zodiaku!!!:)Pozdro od Wodnika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rghnmj Re: Strzelec!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:14 fenkju wery macz :P ja jestem strzelcem i tez kocham ten znak zodiaku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: Strzelec!! IP: *.net-serwis.pl 07.06.05, 10:56 Super kumpel, świetny kompan do wszelakich wypadów, wyjazdów, eskapad, sto pomysłów na minutę, radosny, optymista, lubi przyrodę, imprezy, bardzo towarzyski, choć bardziej kumpel niż flirciarz, taki brat łata, z którym można konie kraść, niesamowita wyobraźnia, słomiany zapał, zdarza mu się nie dotrzymać słowa, roztargniony, roztrzepany, ma swoje małe dziwactwa, da się lubić. Spod strzelca jest mój nalepszy kumpel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiamp Re: Strzelec!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.05, 12:44 Moj kumpel z kl. tez byl strzelcem.Przelecial 3 laski z klasy a swoja dziewczyne zdradzal notorycznie...Ale lubie go bo to niezly jajcaz:)Podobno strzelce rzeczywiscie maja problemy z dotrzymaniem wiernosci ale ja znam tylko ten jeden przypadek.A poprzednim razem zapomnialam dodac ze strzelce to najlepszy material na kumpla/kumpelke-nie sposob sie z nimi nudzic!No i moj ukochany aktor B.Pitt tez jest strzelcem.I jak tu nie kochac tego znaku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec Re: Strzelec!! IP: *.acn.waw.pl 08.06.05, 14:44 STRZELCE SOM NAJLEPSZE :] Odpowiedz Link Zgłoś
gaea Re: Strzelec!! 08.06.05, 20:56 tez tak sadze.. ja i moj chlopak jestesmy strzelcami :-)) z tego co wiem strzelce sa wrazliwe, inteligentne, sprytne, maja zdolnosc do kombinowania i potrafia sobie poradzic w najrozniejszych sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś