Dodaj do ulubionych

Moja kobieta jest obleśna.

14.06.06, 15:50
szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3408788
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Moja kobieta jest obleśna. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:59
      To Twoja kobieta?
      • alator Re: Moja kobieta jest obleśna. 14.06.06, 16:00
        tak
        • elamodela A ty jesteś świnia 14.06.06, 16:08
          Ja nie mam zamiaru wyśmiewać się z ludzi, bo jakiś idiota wklei tu głupie
          zdjęcie. Każdy może zrobić jakąś minę nie teges, won mi z tym.
          • alator Moja kobieta jest obleśna. 14.06.06, 16:21
            elamodela napisała:

>
            Każdy może zrobić jakąś minę nie teges, won mi z tym.

Zrobiłaś mi wielką przykrość, wkleiłem to zdjęcie specjalnie dla Ciebie,
            myslałem,że będziesz zachwycona.
            • elamodela Re: Moja kobieta jest obleśna. 14.06.06, 16:23
              No i dobrze. Jej by było bardziej przykro że jakiś głupek rozkleja ją po
              internecie
              • alator Re: Moja kobieta jest obleśna. 14.06.06, 16:28
                elamodela napisała:

> No i dobrze. Jej by było bardziej przykro że jakiś głupek rozkleja ją po
                > internecie

Skąd, w ogóle nie jest jej przykro, przeciwnie, cieszy się, że tyle osób może
                ją podziwiać.
                • elamodela Re: Moja kobieta jest obleśna. 14.06.06, 16:36
                  • elamodela Re: Moja kobieta jest obleśna. 14.06.06, 16:37
                    Mam nadzieję, że nikt na tym forum nie będzie na tyle głupi, żeby się dać
                    wkręcić w ten wątek. Ja już się wykręcam i ch.
    • zbuntowany_aniol2 nie bardziej niz ty:/ 15.06.06, 13:08
      • alator Re: nie bardziej niz ty:/ 15.06.06, 14:31
        daj spokój, tego by jeszcze brakowało, żeby była bardziej...
    • Gość: Big Cock Re: Moja kobieta jest obleśna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:33
      Ale faktycznie... jaka wielka CIOTKA.. gdzies ty taką wyhaczył chłopie ?? na
      wykopaliskach ?
      • alator Re: Moja kobieta jest obleśna. 15.06.06, 14:48
        Gość portalu: Big Cock napisał(a):

gdzies ty taką wyhaczył chłopie ?? na
        > wykopaliskach ?

na konkursie Miss SLD...
    • Gość: I-szy sekretarz a jaki seks uprawiacie ? chyba wyłącznie oral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:35
      a czy wylizujesz jej też anusik ? ma fajny ?
      • alator Re: a jaki seks uprawiacie ? chyba wyłącznie oral 15.06.06, 14:38
        Gość portalu: I-szy sekretarz napisał(a):

> a czy wylizujesz jej też anusik ? ma fajny ?

wszystkim chętnym udostępniam, można spróbować...
        • Gość: Gruby kalisz Re: a jaki seks uprawiacie ? chyba wyłącznie oral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:00
          tylko czy zwieracze ma mocne, bo jeszcze popuści.. a ona tam kręci się przy
          tych paradach, z pedrylami to nie wiadomo..
          • alator Re: a jaki seks uprawiacie ? chyba wyłącznie oral 15.06.06, 15:08
            nie ma obawy, jest nie do zdarcia...
            • Gość: Czerwony Hrabia Re: a jaki seks uprawiacie ? chyba wyłącznie oral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:11
              Młody człowieku czy ta pani mogłaby mi zrobić laskę ? I czy mój kamerdyner Jan
              musi najpierw przeprowadzić grę wstępną ? jeśli tak to w jakiej formie ?
    • Gość: Mariola Re: Moja kobieta jest obleśna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:24
      ocho, jakis moherowy beret wkurzył sie na panią Senyszyn...

a moze chłoptasiu jestes z Młodzieży Wszechpolskiej?
      Poewnie jestes jakims pryszc zatym prawiczkiem z faszystowskiej bojówki
      Giertycha...
      • alator Re: Moja kobieta jest obleśna. 15.06.06, 15:27
        Gość portalu: Mariola napisał(a):

> ocho, jakis moherowy beret wkurzył sie na panią Senyszyn...

rany boskie, gdzie?!
        • Gość: Mariola Re: Moja kobieta jest obleśna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:31
          TY! skoro ci sie pani Senyszyn nie podoba na paradzie i srasz na SLD...

co tam slychacz chlopczyku w Mlodzieży Wszechpolskiej?
          ilu gejów dzis skopałes?
          • alator Re: Moja kobieta jest obleśna. 15.06.06, 15:34
            Gość portalu: Mariola napisał(a):

> TY! skoro ci sie pani Senyszyn nie podoba na paradzie i srasz na SLD...

a gdzieżbym śmiał...
            • Gość: Mariolka Re: Moja kobieta jest obleśna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:41
              nie przejmuj sie alator - jak przestaniesz byc prawiczkiem - pryszcze zejdą!
              a jak nie masz kogo "zaliczyc" ten pierwszy raz - sprobuj z kims z twojej
              organizacji... przeciez tylu w Młodziezy Wszechpolskiej kryptogejów... na pewno
              ktorys sie zgodzil zebys go walił w dupsko :)
              • alator Re: Moja kobieta jest obleśna. 15.06.06, 15:45
                Mariolka, jaka Ty perwersyjna jesteś...
    • smoczyca1005 Jesteś załosny 15.06.06, 22:57
      Nie mam pojęcia co Pani Senyszyn Tobie zrobiła, ale to co piszesz o niej i jak
      ją wyśmiewasz jest żenujące :/

Może Ci się nie podobać to jakie ma poglądy i co robi dla ludzi
      dyskryminowanych, ale żeby pisać o niej na forum jest podłe i niesmaczne. Pani
      Senyszyn jest osobą bardzo wyrazistą w swoich pogladach, nie boi się mówić o
      rzeczach, które części społeczeństwa wydają się nienormalne. I chwał jej za to!
      • Gość: KW PZPR czerwona smoczyca ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:20
        jesteś członkiem..sic!! o przepraszam, członkinią SLD ??
        • agatka_to_ja Re: czerwona smoczyca ?????? 15.06.06, 23:22
          jestes trollem?
          czy fanem Romanka Giertycha?

SIO!
          • Gość: Czarna Sotnia Re: czerwona smoczyca ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:27
            tfu !! tu jakieś ciotki rewolucji się zagnieździły; dziewczyny nosicie czerwone
            majtki z dziurką ?? :)
            • agatka_to_ja Re: czerwona smoczyca ?????? 15.06.06, 23:32
              nie chlopczyku... ale ty juz idz spać i zwal sobie konika pod kołdrą marząc o
              jakiejs dziwicy wszechpolskiej.. albo o poslance SObeckiej.. ona pewnie
              bardziej w twoim guście..
              • Gość: Tęczowy Kalisz Re: czerwona smoczyca ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:36
                Nieprawda, ja lubię pociupciać te wszystkie zaangażowane społecznie SLD-owskie
                działaczki - jak ty. Wy macie zawsze chętne i zapraszające c.ipki, czemu nie
                należy się dziwić, bo koledzy partyjni was zaniedbują, wszak to same pedryle i
                herbatniki :)
                • agatka_to_ja Re: czerwona smoczyca ?????? 15.06.06, 23:41
                  hehe... i tak są lepsi niz geje, porawiczki i impotenci z LPR-u i PISiOra (PIS
                  i Ojciec Rydzyk) :)

a tak w ogole - to z takimi watkami WON na forum spoleczenstwo albo polityka!
                  • Gość: Rozbrat 666 Re: czerwona smoczyca ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:45
                    Czerwona smoczyco i Lewa agatko !! Czy obciągacie olejniczakowi czy wolicie
                    mocniejsze wrażenia i robicie loda Tęczowemu kaliszowi ??
                    • agatka_to_ja Re: czerwona smoczyca ?????? 15.06.06, 23:48
                      Sio onanisto
                      • Gość: sekretarz KW .....z cyklu "Wszystkie dzieła Lenina" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:02
                        Żebyście się czerwone dziewczęta przypadkiem nie nudziły zapodaję wam próbkę
                        twórczości waszego wielkiego idola Włodzimierza Ilicza Lenina, pt. "Jak
                        zreorganizować Inspekcję Robotniczo-Chłopską":
                        "Plenum KC naszej partii ujawniło już tendencję do przekształcenia się w swego
                        rodzaju konferencję partyjną mającą wyższą rangę. Zbiera się ono przeciętnie
                        nie częściej niż raz na dwa miesiące, a pracę bieżącą w imieniu KC prowadzi,
                        jak wiadomo, nasze Biuro Polityczne, nasze Biuro Organizacyjne, nasz
                        Sekretariat itd. Sądzę, że powinniśmy iść do końca tą drogą, na którą w ten
                        sposób wstąpiliśmy, i ostatecznie przekształcić plenarne posiedzenia KC w
                        konferencje partyjne, mające wyższą rangę, zwoływane raz na dwa miesiące przy
                        udziale CKK. Natomiast samą CKK należy połączyć na wskazanych poniżej warunkach
                        z podstawową częścią zreorganizowanej Inspekcji Robotniczo-Chłopskiej.

Proponuję, by zjazd wybrał 75 — 100 (wszystkie liczby są oczywiście
                        orientacyjne) nowych członków CKK — robotników i chłopów. Wybierani powinni być
                        poddani takiej samej weryfikacji od strony partyjnej, jak i zwykli członkowie
                        KC, gdyż mają oni korzystać ze wszystkich praw członków KC.

Z drugiej strony, Inspekcję Robotniczo-Chłopską należy ograniczyć do 300—400
                        urzędników, specjalnie sprawdzonych pod względem sumienności oraz pod względem
                        znajomości naszego aparatu państwowego, którzy muszą też zdać specjalny egzamin
                        ze znajomości zasad naukowej organizacji pracy w ogóle, w szczególności zaś
                        pracy administracyjnej, biurowej itd.

Moim zdaniem, takie zespolenie Inspekcji Robotniczo-Chłopskiej z CKK przyniesie
                        pożytek obu instytucjom. Z jednej strony, Inspekcja Robotniczo-Chłopska uzyska
                        w ten sposób tak wysoki autorytet, że nie będzie ustępowała nawet naszemu
                        Ludowemu Komisariatowi Spraw Zagranicznych. Z drugiej strony, nasz KC wespół z
                        CKK ostatecznie wkroczy na drogę przekształcania się w konferencję partyjną
                        mającą wyższą rangę — drogę, na którą w istocie rzeczy już wstąpił i którą
                        powinien iść do końca, by właściwie spełniać swe zadania pod dwoma względami:
                        pod względem planowości, celowości, systematyczności swojej organizacji i pracy
                        oraz pod względem więzi z rzeczywiście szerokimi masami poprzez najlepszych
                        naszych robotników i chłopów."

• Gość: smoczyca Re: .....z cyklu "Wszystkie dzieła Lenina" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:05
                          ciekawe czemu to ma sluzyc? masz jakis problem z soba?
                          • Gość: smoczyca Re: .....z cyklu "Wszystkie dzieła Lenina" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:10
                            aha, zapomniałam dodać, że ja właśnie czuję takie jakieś napięcie...może
                            erotyczne, hmm no cóż zbliża się okres...
                            nie przejmuj się mną to przejdzie:) całuski
                        • agatka_to_ja Re: .....z cyklu "Wszystkie dzieła Lenina" 16.06.06, 00:07
                          przy tym tez sie onanizujesz?
                          zalosny jestes...

Rydzyka nie sluchasz? audycja ci przepadnie oszolomie!!!
                    • Gość: smoczyca Re: do rozbrata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:04
                      jestes tak prymitywny, ze to az boli.
                      • Gość: smoczyca Re: do rozbrata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:08
                        oczywiście żartowałam:)...podobasz mi się Kocie...
                        podniecasz mnie....
                        • smoczyca1005 Re: do rozbrata 16.06.06, 00:17
                          a wiec za kazdym razem mam sie logowac bys sie nie mogl podszywal pod moj nick?
                          ok skoro tego chcesz to prosze. A moze pozazdrosciles mi nicku, bo widze, ze
                          konbinujesz cos z tymi podpisami, raz jestes rozbratem, raz czerwonym hrabia.

Na prawde jestes zalosny. Gnojek i tyle. Nie masz nic do powiedzenia.
                          • Gość: Black Dragon Re: do smoczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:23
                            smoczyca zakochałem się w tobie, jesteś taka... cudownie bojowa...:)
                            • smoczyca1005 Re: do smoczycy 16.06.06, 00:32
                              Teraz jestes czarnym smokim, moj nick inspiruje?

To sie odkochaj i nie kpij. Ide spac, dosyc mam ciebie na dzisiaj.
                              • Gość: diablo rojo Re: do smoczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:37
                                śpij dobrze moja, groźna jak smok, pani :) Twój diabełek
                                • Gość: diablo rojo Re: do smoczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:40
                                  śpij dobrze moja pani. a ja, twoj diabełek strzepie sobie fiuta marząc o
                                  Wierzejskim i Bosaku. jacy oni sa sliczni.
                                  • Gość: smoczyca Re: do smoczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:42
                                    dziękuję:) to będzie mi miło:)
                                    • Gość: Wierzejski Re: do smoczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:46
                                      mi tez bedzie milo.
                                      a moze sie spotkamy na małe bzykanko w dupeczke? kreca mnie tacy chlopcy jak ty!

twoj Wierzejski
                                    • smoczyca1005 I znowu sie podszyles pod moj nick! 16.06.06, 08:54
                                      Uwaga! Uwaga! Zawsze bede sie logowala, o ile bede chciala cokolwiek tutaj
                                      napisac, wszystkie inne wypowiedzi podpisane "smoczyca" nie beda wychodzily ode
                                      mnie. Dziekuje za uwage.
                                      • Gość: . Re: I znowu sie podszyles pod moj nick! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 18:39
                                        .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka