02.11.03, 12:07
Dopiero pare razy kochałam się z chłopakiem, gdy on kończył w środku (
wcześniej prezerwatywa ). Troche ta sytuacja jest dla mnie krępująca, bo
nasienie 'wypływa' . Co robicie w takiej sytuacji ? - wycieracie się przy
nim ? idziecie do łazienki ? udajecie,ze nic się nie dzieje i leżycie ?

Słyszałam, że jeżeli kobieta ma orgazm, to wiekszosc spermy zostanie w niej -
czy u Was sie to sprawdza ? Nie rozumiem dokładnie o jaki orgazm chodzi ,
czy to koniecznie musi być pochwowy ? i czy trzeba konczyc w tym samym
momencie co mezczyzna ?

odpowiedzcie pliss
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka Re: sperma :/ IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.11.03, 12:13
      Powinien dokładnie wylizać wszystko co wypływa,jeśli nie chce tego zrobić,rzuć
      go.
      • coquette18 Re: sperma :/ 02.11.03, 14:12
        Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> Powinien dokładnie wylizać wszystko co wypływa,jeśli nie chce tego
        zrobić,rzuć
        > go.

chciałam uzyskać poważna odpowiedź..
        • Gość: a Re: sperma :/ IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.03, 14:36
          jesli pozwalasz by mial orgazm w tobie to mysle ze juz jestescie tak ze soba
          zwiazani ze co sie po robi jest przeciez obojetne.jedana idzie do
          lazienki..druga jesze lezy inna sie wyciera
          co do drugiego pytania to ile ty masz lat kobietko??
          wiesz jedyne co naprawde mi dziala na nerwy, ze kobiety rozpoczynaja zycie
          sexuale bez zadnej wiedzy ..aby tylko rozlozyc nogi facetowi i juz.niech sie
          dzieje co chce!
          Kto ci opowiada takie bajki ze musisz miec orgazm z facetem..?
          jestem ciekawa co twoim zdanie sie stanie jak nie szczytujecie w tym samym
          momencie???
          radze zanim zaczeniesz stapac po tak kruchym lodzie jak sex..najpierw poczytac
          jaks ksiazke..poradnik..do wyboru sa w ksiegarni!
          • coquette18 Re: sperma :/ 02.11.03, 15:00

> jesli pozwalasz by mial orgazm w tobie to mysle ze juz jestescie tak ze soba
            > zwiazani ze co sie po robi jest przeciez obojetne.jedana idzie do
            > lazienki..druga jesze lezy inna sie wyciera
            > co do drugiego pytania to ile ty masz lat kobietko??

co ma do tego mój wiek ? Jestesmy ze sobą bardzo związani , jesteśmy razem 3
            lata, ale dopiero teraz zaczełam brać tabletki i dopiero teraz zaczał konczyc
            w środku, wiec jestem ciekawa co wy robicie po..

> wiesz jedyne co naprawde mi dziala na nerwy, ze kobiety rozpoczynaja zycie
            > sexuale bez zadnej wiedzy ..aby tylko rozlozyc nogi facetowi i juz.niech sie
            > dzieje co chce!

czy to jakaś aluzja do mnie ? Jezeli tak to się mocno pomyliłaś, nie
            rozpoczełam teraz zycia seksualnego i napewno nie bez zadnej wiedzy.

> Kto ci opowiada takie bajki ze musisz miec orgazm z facetem..?
            > jestem ciekawa co twoim zdanie sie stanie jak nie szczytujecie w tym samym
            > momencie???

Nikt mi nie naopowiadał takich bajek, to po prostu statystki z jakiejs tak
            ksiazki ! Zastanawiałam sie tylko czy to się sprawdza, dlatego się pytam.
            I nic by się nie stało gdybyśmy nie szczytowali razem, bo nigdy tak nie
            szczytowaliśmy..

> radze zanim zaczeniesz stapac po tak kruchym lodzie jak sex..najpierw
            poczytac
            > jaks ksiazke..poradnik..do wyboru sa w ksiegarni!

nie musisz mnie umoralniać. Nie chce i nie bede z Tobą dyskitować o mojej
            wiedzy w tej dziedzinie, zadałam jedno pytanie po ktorym nie powinnas mnie
            oceniać !
            • Gość: kina Re: sperma :/ IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 07.11.03, 19:15
              u mnie to jest tak że ja ide do łazienki a potem on wogle nnie rozumiem o czym
              mowa to jest normalne dlatego nie przejmuj się i rób jak uważasz za słuszne
              pozdro
    • Gość: a nie denerwuje sie IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.03, 15:17
      nie pisz glupot i sie nie denerwuj.
      odpisalam ci przeciez jak to jest i faktycznie jak ma sie orgazm w tym samym
      czasie z facetem to 16,32222 % spermy zostaje wiecej w pochwie!
      prosze o to odpowiedz!
    • Gość: Dziubasek Re: sperma :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.03, 15:26
      Rzeczywiście ta sytuacja z poczatku tez mnie dosc krepowala...ale teraz juz
      sie do niej oboje przyzwyczailismy. Po prostu biore chusteczke i dyskretnie
      sie wycieram...nie jest to az takie straszne jak sie wydaje, choc przyznam sie
      szczerze ze z poczatku mnie to dosc meczylo...teraz oboje juz nie zwarcamy na
      to uwagi
    • katkag05 Re: sperma :/ 02.11.03, 18:31
      Minie troszke czasu zanim sex stanie sie dla Ciebie normalna rzecza.Wtedy nie
      bedzie dla Ciebie to krepujace. Jezeli Cie taka sytuacja krepuje to po prostu
      sie wycieraj, podmyj sie od razu w lazience.Z czasem to Cie nie bedzie
      krepowalo. mam nadzieje, ze sie zabezpieczasz?? Najlepiej tabletkami... A
      jezeli chodzi o orgazm to nie jest to powiedziane ze mezczyzna i kobieta musza
      go przezywac w tym samym czasie.To wymaga doswiadczenia. A nawet doswiadczonym
      Kochankom sie to nie udaje ...
      • Gość: Klara Re: sperma :/ IP: *.crowley.pl 02.11.03, 18:50
        ale po co przeżywać orgazm razem?
      • coquette18 Re: sperma :/ 03.11.03, 16:32
        . Jezeli Cie taka sytuacja krepuje to po prostu
        > sie wycieraj

no właśnie troszke niezręcznie się czuje, gdy mam to zrobić,... jest to dla
        mnie odrobinke krępujące :/

Z czasem to Cie nie bedzie
        > krepowalo. mam nadzieje, ze sie zabezpieczasz?? Najlepiej tabletkami...

tak, biore tabletki

A
        > jezeli chodzi o orgazm to nie jest to powiedziane ze mezczyzna i kobieta
        musza
        > go przezywac w tym samym czasie.To wymaga doswiadczenia. A nawet
        doswiadczonym
        > Kochankom sie to nie udaje ...

wiem wiem, ale nie zupełnie o to mi chodziło, tylko o to, że przeczytałam w
        jakieś książce, że gdy kobieta ma orgazm, to wiecej nasienia zostaje w niej,
        czyli mniej wypływa :)
        • wcalenietakimaly Re: sperma :/ 05.11.03, 01:56
          coquette18 napisała:
          >
          > wiem wiem, ale nie zupełnie o to mi chodziło, tylko o to, że przeczytałam w
          > jakieś książce, że gdy kobieta ma orgazm, to wiecej nasienia zostaje w niej,
          > czyli mniej wypływa :)

I prawde czytalas a tutaj doczekals sie tylko kilku idiotycznych komentarzy od
          idiotow i nieukow.
          kazek
          >
          >
    • Gość: skurczybyk Re: sperma :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 21:50
      coquette18 napisała:

> Dopiero pare razy kochałam się z chłopakiem, gdy on kończył w środku (
      > wcześniej prezerwatywa ). Troche ta sytuacja jest dla mnie krępująca, bo
      > nasienie 'wypływa' . Co robicie w takiej sytuacji ? - wycieracie się przy
      > nim ? idziecie do łazienki ? udajecie,ze nic się nie dzieje i leżycie ?

A co się tym przejmujesz? Leci to leci, znaczy że gostek szczyka duże porcje.
      Zresztą jak szyka małe to też leci.

>
      > Słyszałam, że jeżeli kobieta ma orgazm, to wiekszosc spermy zostanie w niej -

Gupie gadki

> czy u Was sie to sprawdza ? Nie rozumiem dokładnie o jaki orgazm chodzi ,
      > czy to koniecznie musi być pochwowy ? i czy trzeba konczyc w tym samym
      > momencie co mezczyzna ?

Tak, bo jak ptaszek już szczyknie to traci moc więc dalej się nie da, ale nie
      przeszkadza mieć wcześniej 55 szczytowań
    • Gość: . Re: sperma :/ IP: 217.153.181.* 04.11.03, 19:01
    • Gość: Smartinka Re: sperma :/ IP: *.icpnet.pl 07.11.03, 22:43
      chyba w każdym momencie, niezależnie od wieku jest w pewnym stopniu istotne to
      co się robi "po". Jakoś nie moge się zgodzić z opinią że to nie ma żadnego
      znaczenia, nie wyobrażam sobie żeby tak po prostu zlazło jedno z drugiego po
      czym poszło się umyć, wytrzeć czy coś... a gdzie jakaś chwila na dojście do
      siebie, czułość i takie rzeczy?? Wolę mieć gdzieś w pobliżu ręczniczek który
      podłoże sobie pod tyłek i niech tam się dzieje co chce dopóki się nie
      nacieszymy swoją bliskością.
    • Gość: Czysty Re: sperma :/ IP: *.chello.pl 07.11.03, 23:02
      Pochwa nie jest bez dna i musi po jakimś czasie sperma wypływać zwłaszcza
      jesli kobieta nie leży nadal na plecach. Ja lubię popatrzeć na wypływającą
      spermę. Bardzo mnie to podnieca i wkrótce zabieramy się ponownie do pracy. Po
      jakimś czsie zawsze myjemy sie. Jest to wskazane!! Widomo, że sperma to żywe
      organizmy i bez idealnych warunków w pochwie szybko giną ( umierają) i wtedy
      na drugi dzień są one powodem nieprzyjemnego zapachu. Mycie jest więc konieczne.
    • Gość: Supermanka Re: sperma :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 23:19
      Idzcie razem pod prysznic a jesli nie ma warunków to niech on Cię wytrze!To
      może was od nowa pobudzić i dobra zabawa i cudowny sex zapewniony! Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka