Dodaj do ulubionych

KAWA ach KAWA

IP: *.19.165.23.osk.enformatic.pl 11.11.10, 08:47
Witam, wiem że jest tu mnóstwo smakoszy kawy Lavazza, ale nie o tę kawę mi chodzi. Co sądzicie o kawie GEVALIA, kawie LOFBERGS, a także interesują mnie opinie o kawie ZOEGAS.
Są to pytania do smakoszy i właśnie te osoby proszę o opinię. Dziękuję
Jeżeli polecacie inną, równie smaczną Arabicę, to mile widziane :)
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: KAWA ach KAWA 12.11.10, 08:20
      Wygooglaj forum Caffeprego
    • Gość: sokrates Re: KAWA ach KAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.12, 21:22
      Kawa zoegas (opakowanie ciemnozielone) jest rewelacyjna. Jej smaku nie da się porównać z inną kawą.
    • kingunia8 Re: KAWA ach KAWA 29.11.12, 13:00
      Ja jestem jednym z tych smakoszy dla mnie Lavazza jest po prostu najlepsza i będę ją wychwalała gdzie tylko można hahaha :) właśnie popijam gorące cappuccino tego przepisu www.kawalavazza.com.pl/perfekcyjne-cappuccino-n-2.html :)
    • kosmotynka Re: KAWA ach KAWA 12.12.12, 12:15
      Jeśli nie chcesz pić oklepanej Lavazzy i poszukujesz nowych smaków w świecie kawy, to ja bardzo polecam wykupienie subskrypcji kawy - przysyłają Ci kawy niedostępne w Polsce, za każdym razem inne, ekskluzywne kawy z limitowanej edycji. Fajna zabawa i jedyna okazja, by poznać niektóre odmiany napoju bogów :D
      • Gość: gosc Re: KAWA ach KAWA IP: *.contium.pl 14.12.12, 15:39
        zawsze myślałem, że to alkohol jest napojem bogów :)
        mam swoje przyzwyczjenia, ale lubie probowac nowych smakow, zazwyczaj robie zakupy w marketach, np w tym www.piotripawel.pljest ponad 200 rodzajow, lubie tez tesco albo czaskawy.pl
        • kosmotynka Re: KAWA ach KAWA 17.12.12, 09:43
          Haha, to zależy jakim bogiem się jest ;-))) Ja tam mogę żyć bez alkoholu, a bez kawy - nie da rady! :P
    • mgdxn Re: KAWA ach KAWA 19.12.12, 01:01
      Polecam niesamowitą kawę: Arabica plus Reishi (Ganoderma)
      Kawa dobrze smakuje, jest alkaliczna! odkwasza organizm, podnosi siły witalne,
      reguluje ciśnienie krwi, regeneruje organizm, dotlenia krwiobieg.
      Kawę można zamawiać na stronie mg.wellnesscoffee.eu - jest kilka rodzajów kawy do wyboru.
      Masz pytania pisz na marius@kreatyv.pl lub dzwoń 603 612 901
      • Gość: joanna Re: KAWA ach KAWA IP: *.dynamic.mm.pl 04.02.13, 19:35
        Piłam tę kawę i naprawdę jest bardzo dobra.
      • cafenado Re: KAWA ach KAWA 27.06.22, 19:31
        Ta jest również całkiem fajna. Kawa Cafenado cafenado.pl/ świeżo palona ciekawie komponuje się do ciasta i innych słodkości. Polecam gorąco
    • masqara Re: KAWA ach KAWA 19.12.12, 09:17
      nie piję kawy
      • Gość: iwona Re: KAWA ach KAWA IP: *.toya.net.pl 22.12.12, 04:29
        a kogo to obchodzi ???
    • masqara Re: KAWA ach KAWA 24.12.12, 21:43
      kawa to podstawa
    • stefcia111 Re: KAWA ach KAWA 15.01.13, 13:51
      Lavazza i tylko ta .
    • allekawa Re: KAWA ach KAWA 04.02.13, 14:51
      Wszystkich pasjonatów kawy zapraszamy do internetowego sklepu z kawą allekawa.pl/ W naszym sklepie znajdą Państwo szeroki wybór kaw z różnych zakątków świata. Wszystkie kawy są odpowiednio wyselekcjonowane. Większość z nich jest importowana z Niemiec, Włoch i Holandii. Gwarantuje to zachowanie największych norm jakości, jak i nieustającą świeżość. Serdecznie polecamy!
      • 0811podrozniczka Re: KAWA ach KAWA 05.02.13, 08:36
        Dla zainteresowanych kulturą i filozofią picia kawy w Portugalii jest przyjemny artykuł intopassion.pl/mala-czarna/
        • ewelina_791 Re: KAWA ach KAWA 14.05.13, 14:26
          Uwielbiam Lavazze :) Jak dla mnie nie ma lepszej kawy na swiecie.. Ja osobiscie zaopatruje sie na rajsmakosza.pl , a moja ulubiona kawka to www.rajsmakosza.pl/lavazza-crema-e-aroma-espresso-kawa-ziarnista-1kg-p-1639.html . Polecam, bo kawa ma nieziemski smak :)
          • Gość: Aga Re: KAWA ach KAWA IP: *.gdynia.mm.pl 03.10.13, 22:40
            Olbrzymi wybór kaw z Niemiec można kupić na lila24.pl. Polecam
          • manu_pe Re: KAWA ach KAWA 23.10.14, 15:31
            Najsmaczniejsze są kawy ziarniste pochodzące z Włoch, takie które mają dużą zawartość ziaren arabiki . Mogę polecić kawy z Triestu: www.delizia.pl/m-11/kawa-antica-tostatura-triestina
            • manu_pe Re: KAWA ach KAWA 23.10.14, 15:31
              Najsmaczniejsze są kawy ziarniste pochodzące z Włoch, takie które mają dużą zawartość ziaren arabiki . Mogę polecić kawy z Triestu: www.delizia.pl/m-11/kawa-antica-tostatura-triestina
    • beebebee Re: KAWA ach KAWA 17.05.13, 16:45
      ostanio znalazłem coś fajnego www.youbean.pl/Subskrypcja_kawa/
      • beebebee Re: KAWA ach KAWA 17.05.13, 16:49
        widaomo kawa do najtańszych nie należy, zeby cos dobrego wypić trzeba poszukać: warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,13929215,Podwyzka_VAT_u_na_kawe__Ktore_kawiarnie_podniosly.html#TRLokWarsTxt?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Warszawa
        • aka10 Re: KAWA ach KAWA 23.05.13, 22:24
          Löfbergs lila nie lubie, Gevalia w ostatecznosci, Zoega Forza to moja ulubiona do ekspresu przelewowego. Do espresso moze byc Zoega's Zuprema Bellezza. W wiekszosci jednak kupuje ziarniste wloskie. Aktualnie mam Musetti. Zawsze 100% arabica.
    • scoora82 Re: KAWA ach KAWA 27.05.13, 08:43
      zapraszam na bloga o kawie

smakosz-kawy.blogspot.com
    • camelliasinensis Re: KAWA ach KAWA 04.03.15, 15:26
      Smakosze piją raczej kawę ogrodową z konkretnych plantacji, a nie markowana:P
      camelliasinensis.pl/pol_m_kawy_amerykanskie-178.html
      Tu znajdziesz parę kaw. Wszystkie to arabiki.
    • rebellahope Re: KAWA ach KAWA 04.03.15, 16:18
      Kawa z małej skautowskiej kawiarki a w bonusie koktajl ze świeżych cytryn. Film jak to zrobić, na wesoło i praktycznie.
      www.youtube.com/watch?v=iODtq-pGOKk
    • Gość: grycu Re: KAWA ach KAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.15, 20:06
      dla mnie większość kaw jest niepijalna niestety, za bardzo podrażniają mi żołądek. Wierzcie mi, że piłem niemal wszystkie rodzaje kaw, które można dostać w sklepach. Niektóre badania wskazują, że to przez woski, jakie tworzą warstwę ochronną na ziarenku kawy - a palenie je jeszcze wzmacnia. Okazało się, że w aptekach sprzedają kawę, która jest prawie wolna od wosków (mały minus - jest tylko mielona), więc pierwsze opakowanie dostałem na imieniny i o dziwo szybko pobiegłem po następne, bo w końcu mogę pić kawusię rano :P dlatego może każdemu polecić kawę gentile, dalej można ją kupić tylko w aptekach i sklepach specjalnych, takich jak ten www.suppleo.pl/bristot-kawa-gentile-250-g,3,4,33
      • wercik1 Re: KAWA ach KAWA 16.03.15, 15:03
        a ja jak byłam w ciązy to musialam zrezygnowac z normalnej kawki niestety :( i zaczęłam pić cafe Rene - połączenie naturalnej ze zbożową, ciąża to już dawne wspomnienie, mały ma rok, a ja nadal piję tylko Poranna Coffee :)
    • Gość: webs Re: KAWA ach KAWA IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.21, 13:48
      Jeżeli ktoś szuka kawy świeżo palonej, to świetnym miejscem jest palarniablend.pl
      Zakupy ułatwiają ikonki informujące jakiego profilu smakowego jest kawa. Czy szukasz delikatnej, klasycznej, o posmaku owocowym itp. Fajna rzecz i dobre ceny. Kawa prosto z palarni kawy jest lepszym wyborem niż przepalone na węgiel z marketu.
    • wendy1 Re: KAWA ach KAWA 14.09.22, 08:08
      gizeh slippers
      Cute Arizona

Much like grownups, kids, as well are deeply in love with the modern Arizona. The fall-on sandal characteristics two straps, each and every by having an adaptable aluminum pin buckle. The relaxed feel combined with the comfort from the anatomically formed footbed helps make this product perfect for each day dress in. In case your little ones like to engage in diverse backyard and interior actions through the day, the versatile Arizona is a great pick. Available in Birko-Flor, micro-fiber, and EVA, little ones could have fun while choosing from natural, put, and color blocked styles. Furthermore, Arizona is likewise offered in a metal and sparkly accomplish, dog prints, camouflage print out, and holographic printing.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka