Dodaj do ulubionych

Szukam ubezpieczenia samochodowego

17.09.08, 19:30
samochód fiat seicento 98 nie mam zniżek gdzie warto ubezpieczyć Co
sądzicie o HESTI
Obserwuj wątek
    • stavic Re: Szukam ubezpieczenia samochodowego 19.09.08, 21:34
      Jak samo OC , to kup tam gdzie najtaniej. Nawet MTU... Ubezpieczenie OC jest dla
      "kogoś" a nie dla Ciebie. A co do AC to z czystym sumieniem polecam Liberty ,
      sam mam u nich AC i jestem bardzo zadowolony!!!
      • pocieszne Re: Szukam ubezpieczenia samochodowego 20.09.08, 06:06
        stavic napisał:

> A co do AC to z czystym sumieniem polecam Liberty ,
        > sam mam u nich AC i jestem bardzo zadowolony!!!

znacy, miales kilka dzwonow z Twojej winy, albo ukradli Ci auto ?
        • stavic Re: Szukam ubezpieczenia samochodowego 20.09.08, 09:10
          Nie , raz mi ukradli fabryczną NAVI gdzie wyłamali plastiki , i zepsuli
          podłokietnik-przyjechał Pan z Liberty , porobił zdjęcia a po 5 dniach pieniądze
          były na koncie (nawet trochę więcej niż zapłaciłem za naprawę kokpitu,navi i
          podłokietnik).
          Druga "przygoda" to jechałem do Tarnobrzega i w pewnym momencie auto przestało
          jechać (w środku jakiegoś lasu).Zadzwoniłem po Liberty, po 30 minutach
          przyjechał Pan holownikiem , zawiózł mnie do swojego warsztatu gdzie okazało się
          po oględzinach ,że spadł zacisk od rury która szła do turbiny i auto nie miało
          siły jechać. Po 30 minutach kontynuowałem jazdę.
    • rom.an Re: Szukam ubezpieczenia samochodowego 22.09.08, 02:11
      Jeśli chodzi o OC to jasne, że tam gdzie najtaniej. Ja naiwny długo siedziałem w
      Warcie z OC. W tym roku wszedłem na strony agencji, które mają dużo
      ubezpieczycieli w ofercie, podałem dane no i jestem w MTU. nie ma znaczenia czy
      towarzystwo nie splajtuje, bo, jak mnie zapewniono w agencji w takim przypadku
      nie jest to Twój problem, od tego jest Fundusz gwarancyjny. Nie przepłacaj!
      Istotnie sprawa jest zupełnie inna w przypadku AC. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka