kazia031 17.09.08, 19:30 samochód fiat seicento 98 nie mam zniżek gdzie warto ubezpieczyć Co sądzicie o HESTI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stavic Re: Szukam ubezpieczenia samochodowego 19.09.08, 21:34 Jak samo OC , to kup tam gdzie najtaniej. Nawet MTU... Ubezpieczenie OC jest dla "kogoś" a nie dla Ciebie. A co do AC to z czystym sumieniem polecam Liberty , sam mam u nich AC i jestem bardzo zadowolony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszne Re: Szukam ubezpieczenia samochodowego 20.09.08, 06:06 stavic napisał: > A co do AC to z czystym sumieniem polecam Liberty , > sam mam u nich AC i jestem bardzo zadowolony!!! znacy, miales kilka dzwonow z Twojej winy, albo ukradli Ci auto ? Odpowiedz Link Zgłoś
stavic Re: Szukam ubezpieczenia samochodowego 20.09.08, 09:10 Nie , raz mi ukradli fabryczną NAVI gdzie wyłamali plastiki , i zepsuli podłokietnik-przyjechał Pan z Liberty , porobił zdjęcia a po 5 dniach pieniądze były na koncie (nawet trochę więcej niż zapłaciłem za naprawę kokpitu,navi i podłokietnik). Druga "przygoda" to jechałem do Tarnobrzega i w pewnym momencie auto przestało jechać (w środku jakiegoś lasu).Zadzwoniłem po Liberty, po 30 minutach przyjechał Pan holownikiem , zawiózł mnie do swojego warsztatu gdzie okazało się po oględzinach ,że spadł zacisk od rury która szła do turbiny i auto nie miało siły jechać. Po 30 minutach kontynuowałem jazdę. Odpowiedz Link Zgłoś
rom.an Re: Szukam ubezpieczenia samochodowego 22.09.08, 02:11 Jeśli chodzi o OC to jasne, że tam gdzie najtaniej. Ja naiwny długo siedziałem w Warcie z OC. W tym roku wszedłem na strony agencji, które mają dużo ubezpieczycieli w ofercie, podałem dane no i jestem w MTU. nie ma znaczenia czy towarzystwo nie splajtuje, bo, jak mnie zapewniono w agencji w takim przypadku nie jest to Twój problem, od tego jest Fundusz gwarancyjny. Nie przepłacaj! Istotnie sprawa jest zupełnie inna w przypadku AC. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś