Dodaj do ulubionych

Raport o gimnazjach

IP: *.kaz.warszawa.sint.pl 16.06.04, 09:52
Z matematycznego to ja bym chciała mieć tyle ile wynosi średnia.... w końcu
nasza szkoła specjalizujue się w przedmiotach ścisłych (skisłych)
Obserwuj wątek
    • Gość: ganja Re: Raport o gimnazjach IP: *.acn.pl 16.06.04, 14:49
      nasza szkoła jest teoretycznie uważana z ajedną z gorszych a wg rankingu wypadła na jedną z najlepszych.. pobilismy awet gim na szolc rogozińskiego,która teoretcznie jest szkoła bardzo dobra i o wysokim poziomie.
      • Gość: matka Re: Raport o gimnazjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 20:32
        A gdzie jest taki ranking gimnazjów?
        • Gość: mama Re: Raport o gimnazjach IP: 217.153.152.* 15.07.04, 12:40
          Dlaczego wyniki testow nie sa publikowane? W koncu to dosyc istotna informacja
          przy wyborze szkoly.
    • Gość: misia:) Re: Raport o gimnazjach IP: *.crowley.pl 16.06.04, 17:32
      ja tam sie ciesze ile dostalam...66 pkt to wca;le nietak najgorzej w porownaniu
      do innych...no coz nadrobie ocenami!!!tylko to mi pozostaje...placz i
      zgrzytanie zebów..przed rekrutacja
      • Gość: morfinka Re: Raport o gimnazjach IP: *.chello.pl 16.06.04, 18:15
        a ja sie ciesze mam 90 pkt z egzaminu - 44 z matmy i 46 z humana a wcale nie
        chodze do renomowanego gimnazjum tylko rejonowego na targówku
    • bartllomiej Ach ta filarecka 16.06.04, 19:08
      Wszystko zrobi by zepsuc srednia na zoliborzu!!!!!!!!!!
    • Gość: Uncle Duncan Ulga... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 19:43
      Ufffff...czuję ulgę...:) Wiem ile mam punktów (nie tak znowu mało) i muszę
      powiedzieć, że mimo wszystko jestem zadowolony ze swojej szkoły:):):)TWRADA
      RLZ!!!JEA:)
      • Gość: ktoś z twardej Re: Ulga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 21:31
        Ja te czuję ulgę i też jestem zadowolana ze swojej szkoły...
      • Gość: Marta o Twardej IP: *.acn.pl 17.06.04, 23:09
        To prawda, niech wszyscy sie dowiedzą: Twarda najlepszym gimnazjum w Warszawie!
        Pozdrowienia dla naszego kochanego Dyrektora! :)
        • Gość: tom Re: o Twardej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 08:30
          Nieprawda,są lepsze gimnazja wystaeczy spojrzeć na wyniki testu gimazjalnego.
          Twarda wcale nie wypada rewelacyjnie.
        • Gość: belfer Re: o Twardej IP: *.acn.waw.pl 07.07.04, 08:58
          Lizus
    • Gość: Dollslaska Re: Raport o gimnazjach IP: *.chello.pl 16.06.04, 21:45
      Kurde.... szkoda, że nie ma na którym miejscu jest dana szkoła/... ale ogólnie
      to nie wiem czemu matematyczna poszła aż tak źle... przecież był a łatwiejsza!!
    • Gość: Impuls ogólny raport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 22:25
      A kiedy pojawi się raport o wszystkich gimnazjach w Polsce??bo jestem ciekawa
      jak wypadl moj okreg:)
    • Gość: Marcin Re: Ja mam 76 punktów IP: *.local.pl / *.crowley.pl 17.06.04, 10:48
      Ja mam 76 punktów i bardzo mnie ten wynik satysfakcjonuje. Testy w tym roku
      były wyjątkowo nudne (szczególnie humanistyczny). Nie chodzi mi już nawet o
      stopień trudności bo ten nie był tak wysoki ale po godzinie czytania nudnych
      tekstów źródłowych nie można sie spodziawać jakiś rewelacyjnych wyników. Co
      myślicie o moim wyniku? Wpisujcie swoje (tylko szczerze)... możecie dodać też
      swoją średnią (ja mam 5,1).
      • Gość: baga16 Re: Ja mam 76 punktów IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 17.06.04, 11:20
        Ja mam 80 pkt i średnią 4,8. Myślę, że egzaminy nie były takie złe. Dało się je
        napisać. Aczkolwiek humna w tym roku był gorszy niż w ubiegłym. Liczyłam na
        jakieś 48 pkt (jak sprawdzałam w necie) a ściachali mi do 41! No ale nic....
      • Gość: ja Re: Ja mam 76 punktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 14:17
        Ja mam 91 i średnią 5,2
        • Gość: AB Re: Ja mam 76 punktów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 15:29
          A ja jestem z siebie zadowolona bardzo bardzo bardzo. Mam średnią 5,77 i 95
          punktów z egzaminku :D
          • Gość: Warmonger Re: Ja mam 76 punktów IP: 62.233.197.* 19.06.04, 18:53
            A ile to kosztuje?
            Bardzo proszę o konkretną i prawdziwą odpowiedź.
            • Gość: Nadia Re: Ja mam 76 punktów IP: 217.75.60.* 19.06.04, 23:44
              Ja mam 93 punkty i średnią 5,2 Jestem z tego bardzo zadowolona!!
              • Gość: Rafał Re: Ja mam 76 punktów IP: 217.75.60.* 19.06.04, 23:46
                średnia 5,7 i 99 pkt.
    • Gość: A ja Re: Raport o gimnazjach IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.06.04, 10:42
      A ja średnią 6,5 i 105 pkt z egzaminku. Amen
      • Gość: xxx średnia a zdrowie psychiczne IP: *.chello.pl 20.06.04, 12:14

Co ważniejsze?
    • Gość: Belfer Co p.Sałwacka wie o szkole???????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 15:04
      "....a także te prowadzone przy renomowanych liceach (Batory, Reytan,
      Żmichowska, Sempołowska, Władysław IV). Klasy są w nich zwykle mało liczne,
      wręcz kameralne...."Klasy w gimnazjach przy tych liceach liczą po 27-30
      uczniów - dokladnie tyle ile w innych publicznych gimnazjach Warszawy.Jak się o
      czymś pisze, to trzeba mieć o tym chocby minimalną ;-) wiedzę ....
      • Gość: BelferII Re: Co p.Sałwacka wie o szkole??????????????????? IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 27.06.04, 23:52
        Popieram. Trzeba wiedzieć o czy się mówi. Za rok będzie jeszcze gorzej bo
        szanowna CKE wyznaczyła egzamin gimnazjalny na drugą połowę kwietnia. Proszę
        powiedzieć kiedy nauczyciel ma mieć czas na utrwalenie wiadomości.
        • Gość: Obserwatorka Re: Co p.Sałwacka wie o szkole??????????????????? IP: *.chello.pl 28.06.04, 08:16
          Prawda leży jak zwykle po środku. Egzamin w połowie kwietnia ( podobnie jak w
          bieżącym roku - 1.04 - po klasie VI) jest bez sensu, ale........
          1. Jeśli prawie co tydzień nie odbywają się z jakichś powodów zajęcia
          2. Jeśli na lekcjach wytraca się mnóstwo czasu na trudno powiedzieć co
          3. Jeśli nauczyciele często improwizują i przychodzą nieprzygotowani do pracy
          .......to chyba prawda lezy gdzieś w połowie drogi.
          Pozdrawiam i życzę miłych wakacji.
      • karolina-s5 Czytaj ze zrozumieniem 13.07.04, 16:35
        W kolejnej linijce jest
        „Przykładem może być sukces World Hill Academy z Wilanowa, w której w tym roku
        jest tylko siedmiu gimnazjalistów.”
        Są jeszcze mniejsze klasy np. 2-osobowe. Średnia z niej o niczym już kompletnie
        nie mówi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka