Gość: janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 22:06 Widziano podobno unidentified flying object. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 15:04 W 2003 okolice września ok godz. 16-17 , kilka razy widziane było w chmurach nad Delitissue - wiele osób to widziało ,szczególnie z osób mieszkających na osiedlach przy Szwanke/Reutta A teraz gdzie było widziane ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 17:58 nad Cedrobem..i strasznie smierdziało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 20:39 w środę albo w czwartek w ubiegłym tygodniu czerwony obiekt lecący poziomo wiec chyba nie meteoryt ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.cdma.centertel.pl 01.03.10, 21:59 Z którego miejsca widziałeś ? I skąd > gdzie leciało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 07:44 Tez widzialem taki czerwony punkt lecacy poziomo wieczorowa pora mniej wiecej na polnocnym zachodzie. Zastanawialem sie co to jest bo napewno nie samolot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufoludek Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 83.168.85.* 02.03.10, 13:35 To ja lecialem na czerwonym nocniku, na napedzie rakietowym z cedrobowych kur ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 21:03 uff więc jeszcze ktoś widział bo myslałam, że ja i moja rodzina jakieś zwidy mieliśmy. Nie wiem co to mogło być, czerwona kula leciała dośc szybko i bez żadnego dźwięku. Ja widziałam od strony Krubina w kierunku aleksndrówki... jak ktos nie wierzy to jego sprawa może się pośmiac też bym się śmiała gdybym nie widziała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fighter Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.chello.pl 16.06.10, 10:26 ja też widziałem, leciały nawet 4 w różnych ogległościach od siebie,dość szybko, ale nwm co to mogło być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 21:21 potwierdzam, było coś takiego, widziałam, możecie się śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 21:56 Mieszkam na aleksandrówce również to widziałem czerwony obiekt lecący z zachodu na wschód dość powoli wydawało sie że światło którym świecił gasło i sie zapalało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x1x3x Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 213.199.253.* 03.03.10, 07:55 a kiedy to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 08:43 proponuje to zglosic do Agencji Bezpieczenstwa Wewnetrznego. Moze uda sie im cos sprawdzic z zapisow na radarach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 20:41 to było na początku tygodnia nie pamiętam poniedziałek ,wtorek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.xdsl.centertel.pl 04.03.10, 13:31 Tez to widziałem, leciało nad moim domem na sienkiewicza.. taka płonąca kula, ogień z niej aż buchał. Poleciało "to coś" w strone kościoła na kargoszynie i zgasło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.multimo.pl 04.03.10, 15:07 Niewiem co pijecie ale podobaja mi sie wasze wizje. Haha. Taki zarcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmici Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 83.168.85.* 04.03.10, 19:04 Wkrótce znowu sie zjawimy :) Obserwujcie niebo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blackstar2 Re: Ufo nad Ciechnowem 04.06.10, 14:04 sratatataaa ale wam się psuje pod sufitem aż żal no ale różne są fobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.chello.pl 04.06.10, 14:55 ludzie, dajcie mi numer do waszego dilera XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olof Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.cnow.pl 04.06.10, 21:59 pewno Ruscy monitorują Prywislanski kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olof Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.cnow.pl 12.06.10, 13:12 no i co z tym ufo? porwali kogoś? pojawili się powtórnie? zostawili jakiś komunikat? zasugerowali, że będą wpadać regularnie? czekają na rewizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermaszewski Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 109.243.180.* 13.06.10, 09:34 tak to prawda widziałem to ufo leciało z delitisu ns stadionie wylądowało na kolacje i polecieli dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz1ad3k Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 14:09 Założę się, że wpadają do najlepszego kebaba w mieście który jest najlepszym kebabem w galaktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.multimo.pl 13.06.10, 16:02 Haha. A w wolnych chwilach siadaja przy komputerze i pisza w imieniu niezadowolonych kupcow bo im tez ten deptak przeszkadza. Ich mapy teraz sa do d... . Nie wspomne o informacjach kto z kim spi, co sie dzialo bo ktos cos widzial ale nie slyszal. Taki tam ploty. Fee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 23:17 Śmiejecie sie?? no to sie smiejcie ale ja to dzis widziałem i to jakies 5 minut temu. Leciały 4 jasne kulki nad moim blokiem i powoli jedna za druga znikały. Jak ktos nie wierzy to jego sprawa ja mam nagrany film aparatem. Leciały od strony szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 23:28 Ciągle wycinają mnie z forum.Kim jest moderator?Co się tu dzieje? Stąd powtarzam swój wycięty tekst przy każdym wątku. Nie życzę sobie podszywania się w prymitywny sposób z zamiarem ośmieszenia sprawy pod "ja" w innych wątkach(patrz imprezy na deptaku),(mój jest o imprezach plenerowych). Kto to robi?Nie trudno się domyśleć. I z kim tu rozmawiać i o czym?No cóż,tonący brzytwy się chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzio Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 09:15 Potwierdzam- cztery jasne iskrzące obiekty z kierunku od Przasnysza do Wwy które przemieszczały się majestatycznie myślę że na wysokości Chrzanowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.183.228.2.dsl.dynamic.eranet.pl 15.06.10, 15:27 to wrzuć filmik na youtube i daj linka. chętnie zobacze pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lUXATO Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.10, 13:24 Sam osobiscie widziałem cztery gognistw kule lecące znad fabrycznej w kierunku kauflanda i dalej. Dokładnie o godzinie 22.49 mam wykonany filmik na telefonie, co prawada nic na nim nie weidać bo nie ma najlepszej jakoci aparat, ale to "Zjawisko" jest w 100% realne bo oprucz mnie widzieli to inni ludzie którzy też się tu wypowiedzieli oraz moi trzej koledzy... Dlatego zamknijcie się ci którzy nie widzieliście... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 178.56.9.* 15.06.10, 16:21 potwierdzam też widziałem te 4 obiekty mniej wiecej przed 23 jak wracałem samochodem z pracy, po kilku minutach juz ich nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hendryk Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.centertel.pl 22.07.10, 19:05 a moze to ruskie satelity? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 19:39 @lUXATO wrzuć ten filmik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.xdsl.centertel.pl 15.06.10, 23:00 też widziałem i mam filmik krótki i wogole ale jest. Moj kumpel również telefonem nagral, ja widzialem to bedac na sikorskiego.. Obserwowalem je az schowaly mi sie na osiedlu 40 lecia. Nie wiem gdzie dalej polecialy. 4 pkt lecace jeden za drugim.. szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.xdsl.centertel.pl 15.06.10, 23:06 www.youtube.com/watch?v=E---mWmaxf0 oto moj filmik, tu widac 2 punkty bo latarnia przeszkadzala w filmowaniu i trzęsąca się ręka :) sami zobaczcie. W rzeczywistosci duzo wieksze i wyraźnie buchające płomienie. Moj telefon jednak tego nie oddaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 19:53 podzielcie się tym, co bierzecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Ufo nad Ciechanowem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 15:18 Nawet nie wyobrażasz sobie,co się dzieje nad naszymi głowami w nocy, czasami w dzień widać ... Dla ciebie tylko to jest,co TV pokaże ? TO w takim razie złe programy oglądasz ;) Poczytaj sobie na temat Vrill-1, die Glocke, były testowane w PL w kompleksie RIESE koło zamku Książ w Wałrzychu. Ale dla dzieci NEO/TV to to co widzą nie jest ważne ..., tylko od razu wyśmiewać ... nie zauważyłeś ile osób widziało ? Jest materiał na youtube... Może ktoś sobie jaja robił lampionami ... możliwe, ale fakt faktem że większość tego typu obserwacji jest prawdziwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ufo nad Ciechanowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 16:01 Wszystko widać jak na dłoni jeden ufoludek miał sałatę na górnym siekaczu widzieliście? No dobra obiecuję przestać bawić się w nocy moim zdalnie sterowanym śmigłowcem :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.10, 22:15 zmień dealera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olof Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.cnow.pl 18.06.10, 09:12 jakaś nowa mieszanka chodzi po Ciechanowie? to się pali czy przeciwnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fedar Bolid IP: *.183.230.217.dsl.dynamic.eranet.pl 23.07.10, 10:26 To teraz coś z realu: Wczoraj (22 lipca ;-) w pn.zach. części nieboskłonu ok. godz. 21:40 widoczny był jasny bolid. Obserwowałem go nie dłużej niż 2 s. Swoją krótką wędrówkę przez atmosferę zakończył lekko zielonkawym rozbłyskiem, ale bez efektów dźwiękowych (widać nie był wystarczająco duży). Rośnie aktywność Perseidów. Czyżby powyższe zjawisko miało jakiś zwiazek z tym rojem? Skoro już przy Perseidach jestem: maksimum aktywności roju przypada na wieczór 12 sierpnia. Księżyc będzie wówczas w nowiu, a niektóre źródła podają max aktywności na późny wieczór. To zapowiada niezłe warunki obserwacyjne. Hmmm, a może dałoby się zorganizować spotkanie obserwacyjne gdzieś za miastem? Ja preferuję krawędź opinogórską (okolice Przywilcza). Byłby ktoś zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.tktelekom.pl 30.07.10, 22:11 kiedys widziałem tylko meteoryty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fedar Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 212.160.172.* 31.07.10, 08:07 Dla ścisłości: meteoryt to "upadły" meteor ;-) czyli po prostu kamień pochodzenia pozaziemskiego. Dopóki leci jest meteorem. Meteor o odpowiednio dużej jasności (większej niż Wenus) mozna już nazwać bolidem. Odpowiednio duży bolid, jeśli już nieodwracalnie wpadnie w kleszcze ziemskiej grawitacji, zazwyczaj kończy swój żywot w atmosferze z głośnym "bum" i silnym rozbłyskiem. Niektórym udaje się dolecieć do powierzchni Ziemi i dzięki temu pasjonaci meteorytów mają czego szukać. Najbardziej znany meteoryt to meteoryt tunguski (chłopaki z Aldebarana mieli niezłego grilla przed przyziemieniem ;-): pl.wikipedia.org/wiki/Meteoryt_tunguski a z naszego podwórka - meteoryt pułtuski: pl.wikipedia.org/wiki/Meteoryt_Pu%C5%82tusk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fedar Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 212.160.172.* 02.08.10, 16:40 Raczej zakrzywienie czasoprzestrzeni. Materię można zakrzywic np. w palcach. Na początek poćwicz z kawałkiem drutu albo spinaczem (:-P) Jak widzę, wylot tego czasoprzestrzennego tunelu znajduje się w jakiejś szafie na Allegro ;-) Czy zielone ludziki w szafie gratis? A może dla ziomali z Aldebarana jakiś upust? Odpowiedz Link Zgłoś