Dodaj do ulubionych

Ufo nad Ciechnowem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 22:06
Widziano podobno unidentified flying object.
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 15:04
      W 2003 okolice września ok godz. 16-17 , kilka razy widziane było w chmurach nad
      Delitissue - wiele osób to widziało ,szczególnie z osób mieszkających na
      osiedlach przy Szwanke/Reutta

A teraz gdzie było widziane ?
      • Gość: elf Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 17:58
        nad Cedrobem..i strasznie smierdziało.
        • Gość: ktoś Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 20:39
          w środę albo w czwartek w ubiegłym tygodniu czerwony obiekt lecący poziomo wiec chyba nie meteoryt ...
          • Gość: XYZ Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.cdma.centertel.pl 01.03.10, 21:59
            Z którego miejsca widziałeś ? I skąd > gdzie leciało ?
            • Gość: widz Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 07:44
              Tez widzialem taki czerwony punkt lecacy poziomo wieczorowa pora mniej wiecej na
              polnocnym zachodzie. Zastanawialem sie co to jest bo napewno nie samolot
              • Gość: ufoludek Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 83.168.85.* 02.03.10, 13:35
                To ja lecialem na czerwonym nocniku, na napedzie rakietowym z cedrobowych kur ;)
              • Gość: ktoś Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 21:03
                uff więc jeszcze ktoś widział bo myslałam, że ja i moja rodzina jakieś zwidy mieliśmy. Nie wiem co to mogło być, czerwona kula leciała dośc szybko i bez żadnego dźwięku. Ja widziałam od strony Krubina w kierunku aleksndrówki... jak ktos nie wierzy to jego sprawa może się pośmiac też bym się śmiała gdybym nie widziała...
                • Gość: fighter Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.chello.pl 16.06.10, 10:26
                  ja też widziałem, leciały nawet 4 w różnych ogległościach od
                  siebie,dość szybko, ale nwm co to mogło być...
              • Gość: ser Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 21:21
                potwierdzam, było coś takiego, widziałam, możecie się śmiać
    • Gość: alex Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 21:56
      Mieszkam na aleksandrówce również to widziałem czerwony obiekt
      lecący z zachodu na wschód dość powoli wydawało sie że światło
      którym świecił gasło i sie zapalało.
      • Gość: x1x3x Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 213.199.253.* 03.03.10, 07:55
        a kiedy to było?
        • Gość: a Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 08:43
          proponuje to zglosic do Agencji Bezpieczenstwa Wewnetrznego. Moze
          uda sie im cos sprawdzic z zapisow na radarach
          • Gość: ktoś Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 20:41
            to było na początku tygodnia nie pamiętam poniedziałek ,wtorek ...
            • Gość: .. Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.xdsl.centertel.pl 04.03.10, 13:31
              Tez to widziałem, leciało nad moim domem na sienkiewicza.. taka płonąca
              kula, ogień z niej aż buchał. Poleciało "to coś" w strone kościoła na
              kargoszynie
              i zgasło...
    • Gość: zgredek Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.multimo.pl 04.03.10, 15:07
      Niewiem co pijecie ale podobaja mi sie wasze wizje. Haha.
      Taki zarcik
    • Gość: kosmici Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 83.168.85.* 04.03.10, 19:04
      Wkrótce znowu sie zjawimy :) Obserwujcie niebo ;)
      • blackstar2 Re: Ufo nad Ciechnowem 04.06.10, 14:04
        sratatataaa ale wam się psuje pod sufitem aż żal no ale różne są fobie.
        • Gość: ... Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.chello.pl 04.06.10, 14:55
          ludzie, dajcie mi numer do waszego dilera XD
          • Gość: olof Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.cnow.pl 04.06.10, 21:59
            pewno Ruscy monitorują Prywislanski kraj
            • Gość: olof Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.cnow.pl 12.06.10, 13:12
              no i co z tym ufo? porwali kogoś? pojawili się powtórnie? zostawili jakiś
              komunikat? zasugerowali, że będą wpadać regularnie? czekają na rewizytę?
    • Gość: hermaszewski Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 109.243.180.* 13.06.10, 09:34
      tak to prawda widziałem to ufo leciało z delitisu ns stadionie wylądowało na
      kolacje i polecieli dalej
      • Gość: dz1ad3k Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 14:09
        Założę się, że wpadają do najlepszego kebaba w mieście który jest najlepszym
        kebabem w galaktyce.
        • Gość: zgredek Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.multimo.pl 13.06.10, 16:02
          Haha. A w wolnych chwilach siadaja przy komputerze i pisza w imieniu
          niezadowolonych kupcow bo im tez ten deptak przeszkadza. Ich mapy
          teraz sa do d... .
          Nie wspomne o informacjach kto z kim spi, co sie dzialo bo ktos cos
          widzial ale nie slyszal. Taki tam ploty. Fee
          • Gość: hehe Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 23:17
            Śmiejecie sie?? no to sie smiejcie ale ja to dzis widziałem i to
            jakies 5 minut temu. Leciały 4 jasne kulki nad moim blokiem i powoli
            jedna za druga znikały. Jak ktos nie wierzy to jego sprawa ja mam
            nagrany film aparatem. Leciały od strony szpitala.
            • Gość: ja Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 23:28
              Ciągle wycinają mnie z forum.Kim jest moderator?Co się tu dzieje?
              Stąd powtarzam swój wycięty tekst przy każdym wątku.
              Nie życzę sobie podszywania się w prymitywny sposób z zamiarem ośmieszenia
              sprawy pod "ja" w innych wątkach(patrz imprezy na deptaku),(mój jest o imprezach
              plenerowych).
              Kto to robi?Nie trudno się domyśleć.
              I z kim tu rozmawiać i o czym?No cóż,tonący brzytwy się chwyta.

• Gość: pyzio Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 09:15
                Potwierdzam- cztery jasne iskrzące obiekty z kierunku od Przasnysza
                do Wwy które przemieszczały się majestatycznie myślę że na wysokości
                Chrzanowka.
            • Gość: w Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.183.228.2.dsl.dynamic.eranet.pl 15.06.10, 15:27
              to wrzuć filmik na youtube i daj linka. chętnie zobacze
              pzdr
    • Gość: lUXATO Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.10, 13:24
      Sam osobiscie widziałem cztery gognistw kule lecące znad fabrycznej w kierunku
      kauflanda i dalej.
      Dokładnie o godzinie 22.49 mam wykonany filmik na telefonie, co prawada nic na
      nim nie weidać bo nie ma najlepszej jakoci aparat, ale to "Zjawisko" jest w
      100% realne bo oprucz mnie widzieli to inni ludzie którzy też się tu
      wypowiedzieli oraz moi trzej koledzy... Dlatego zamknijcie się ci którzy nie
      widzieliście...
      Pozdrawiam
      • Gość: arek Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 178.56.9.* 15.06.10, 16:21
        potwierdzam też widziałem te 4 obiekty mniej wiecej przed 23 jak wracałem
        samochodem z pracy, po kilku minutach juz ich nie bylo
        • Gość: hendryk Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.centertel.pl 22.07.10, 19:05
          a moze to ruskie satelity?
      • Gość: ... Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 19:39
        @lUXATO

wrzuć ten filmik ;)
      • Gość: A Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.xdsl.centertel.pl 15.06.10, 23:00
        też widziałem i mam filmik krótki i wogole ale jest. Moj kumpel również
        telefonem nagral, ja widzialem to bedac na sikorskiego.. Obserwowalem je az
        schowaly mi sie na osiedlu 40 lecia. Nie wiem gdzie dalej polecialy. 4 pkt
        lecace jeden za drugim.. szok
        • Gość: A Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.xdsl.centertel.pl 15.06.10, 23:06
          www.youtube.com/watch?v=E---mWmaxf0
          oto moj filmik, tu widac 2 punkty bo latarnia przeszkadzala w filmowaniu i
          trzęsąca się ręka :) sami zobaczcie. W rzeczywistosci duzo wieksze i wyraźnie
          buchające płomienie. Moj telefon jednak tego nie oddaje.
    • Gość: 666 Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 19:53
      podzielcie się tym, co bierzecie :)
      • Gość: XYZ Re: Ufo nad Ciechanowem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 15:18
        Nawet nie wyobrażasz sobie,co się dzieje nad naszymi głowami w nocy, czasami w
        dzień widać ...

Dla ciebie tylko to jest,co TV pokaże ?
        TO w takim razie złe programy oglądasz ;)

Poczytaj sobie na temat Vrill-1, die Glocke, były testowane w PL w kompleksie
        RIESE koło zamku Książ w Wałrzychu.

Ale dla dzieci NEO/TV to to co widzą nie jest ważne ..., tylko od razu wyśmiewać
        ... nie zauważyłeś ile osób widziało ?
        Jest materiał na youtube...
        Może ktoś sobie jaja robił lampionami ... możliwe, ale fakt faktem że większość
        tego typu obserwacji jest prawdziwa ...
        • Gość: ja Re: Ufo nad Ciechanowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 16:01
          Wszystko widać jak na dłoni jeden ufoludek miał sałatę na górnym siekaczu
          widzieliście?
          No dobra obiecuję przestać bawić się w nocy moim zdalnie sterowanym śmigłowcem :D.
    • Gość: Paweł Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.10, 22:15
      zmień dealera
      • Gość: olof Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.cnow.pl 18.06.10, 09:12
        jakaś nowa mieszanka chodzi po Ciechanowie? to się pali czy przeciwnie?
    • Gość: fedar Bolid IP: *.183.230.217.dsl.dynamic.eranet.pl 23.07.10, 10:26
      To teraz coś z realu:
      Wczoraj (22 lipca ;-) w pn.zach. części nieboskłonu ok. godz. 21:40 widoczny był jasny bolid. Obserwowałem go nie dłużej niż 2 s. Swoją krótką wędrówkę przez atmosferę zakończył lekko zielonkawym rozbłyskiem, ale bez efektów dźwiękowych (widać nie był wystarczająco duży). Rośnie aktywność Perseidów. Czyżby powyższe zjawisko miało jakiś zwiazek z tym rojem?
      Skoro już przy Perseidach jestem: maksimum aktywności roju przypada na wieczór 12 sierpnia. Księżyc będzie wówczas w nowiu, a niektóre źródła podają max aktywności na późny wieczór. To zapowiada niezłe warunki obserwacyjne. Hmmm, a może dałoby się zorganizować spotkanie obserwacyjne gdzieś za miastem? Ja preferuję krawędź opinogórską (okolice Przywilcza). Byłby ktoś zainteresowany?
    • Gość: aa Re: Ufo nad Ciechnowem IP: *.tktelekom.pl 30.07.10, 22:11
      kiedys widziałem tylko meteoryty
      • Gość: fedar Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 212.160.172.* 31.07.10, 08:07
        Dla ścisłości: meteoryt to "upadły" meteor ;-) czyli po prostu kamień pochodzenia pozaziemskiego. Dopóki leci jest meteorem. Meteor o odpowiednio dużej jasności (większej niż Wenus) mozna już nazwać bolidem. Odpowiednio duży bolid, jeśli już nieodwracalnie wpadnie w kleszcze ziemskiej grawitacji, zazwyczaj kończy swój żywot w atmosferze z głośnym "bum" i silnym rozbłyskiem. Niektórym udaje się dolecieć do powierzchni Ziemi i dzięki temu pasjonaci meteorytów mają czego szukać.
        Najbardziej znany meteoryt to meteoryt tunguski (chłopaki z Aldebarana mieli niezłego grilla przed przyziemieniem ;-):
        pl.wikipedia.org/wiki/Meteoryt_tunguski
        a z naszego podwórka - meteoryt pułtuski:
        pl.wikipedia.org/wiki/Meteoryt_Pu%C5%82tusk
    • Gość: fedar Re: Ufo nad Ciechnowem IP: 212.160.172.* 02.08.10, 16:40
      Raczej zakrzywienie czasoprzestrzeni. Materię można zakrzywic np. w palcach. Na początek poćwicz z kawałkiem drutu albo spinaczem (:-P) Jak widzę, wylot tego czasoprzestrzennego tunelu znajduje się w jakiejś szafie na Allegro ;-)
      Czy zielone ludziki w szafie gratis? A może dla ziomali z Aldebarana jakiś upust?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka