IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 13:00
jaki najlepszy logopega na ciechanowie i gdzie przyjmuje na NFZ?
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek Re: logopeda IP: 213.199.253.* 20.09.11, 20:58
      jak moge doradzić to najlepszy logopeda to Maria Majewska w fundacji być jak inni.Ale niestety nieosiągalna ---radze się z nią spotkać --umówić i porozmawiać poleci dla dziecka dobrego fachowca na NFZ w fundacji.Masz pytanie odpisz podam nr telefonu-porozmawiamy.Dziecko jest najważniejsze.
      • Gość: Katarzyna Re: logopeda IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.11, 10:56
        Polecam panią Joannę Sadowską.
        • Gość: mmmmmmmmmm Re: logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 16:56
          a jak skontaktowac się z Panią Sadowską i gdzie przyjmuje?
          • Gość: gosia Re: logopeda IP: 31.61.51.* 21.09.11, 17:03
            Pani Blanka w Gimnazjum nr 2 ul. Czarnieckiego
            • Gość: Maja Re: logopeda IP: *.centertel.pl 23.09.11, 14:45
              polecam panią Anię z przedszkola Tęcza na Lazurowej
              • Gość: zenia Re: logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 08:31
                teżbym chciała doolopedy boczuje rze mam ptrzebe... lecz kto miwskaże!!????//????
                • Gość: .................. Re: logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 10:51
                  a moze jakis kontakt do sadowskiej joanny lub innego dobrego logopedy. Gdzie przyjmuje?
                  • Gość: Paweł Re: logopeda IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.11, 12:52
                    Z tego co się orientuję, pani Sadowska pracuje w fundacji Być jak Inni.
      • spe-c18 Re: logopeda 31.12.11, 11:49
        Jeśli chodzi o Panią Majewską, to szczerze odradzam, miałam okazję poznać osobiście tę Panią i byłam zszokowana jej podejściem do dziecka. Ta Pani jest nieprzyjemna dla dziecka... a sama prowadzi terapię tylko tych dzieci, których rodziców zna osobiście. Pozostałe dzieci są przekazywane do innych logopedów. Pani Majewska zgadza się na prowadzenie terapii tylko tych dzieci, które są duże, grzeczne i z którymi nie ma dużo pracy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka