28.03.12, 20:35
cALE ZYCIE TO OD SIEBIE Odsuwałam, NIE PATRZYŁAM, Siadałam KANTEM, ALE ze mam intuicje i jestem przewidywalna-chociaz nie chce, wole nie iwdziec inie słyszeć, to na nic sie nie zda...

mowa o brudzie w autobusie
deser.pl/deser/1,111858,11041528,Uwazaj_zanim_usiadziesz__Co_kryje_sie_w_siedzeniu.html
mowa o warszawskim siedzeniach z tego okropnego materiału zamszowego? , na których siadaja bezdomni, śmieciarze, brudni, syfiarze, które posikują dzieci itd. Ostatnio jeden lamy, sdlodki chłopiec obrzygał siedzenie, bo mial chorobę lokucyjną, tak to było tlumaczone... Zaschło i po sprawie, usiadl następny pasażersad

Siadacie czy stoicie w autobusach?
bo ja siadam tylko w tramwajach na siedzeniach z tego metalu czy plastiku, nigdy na tych z materialutongue_out
no brzydze siesad(
Obserwuj wątek
    • klubgogo Re: ble 28.03.12, 21:03
      Siadam, he he, bo z dzieckiem jeżdżę, wolę nie myśleć o tym, kto przede mną siedział, tak samo, kto trzymał rurkę, która właśnie chwyciłam.
      Wydaje nam się, że tylo bezdomni, brudne baby i posikujące dzieci ubrudziły fotel, a tymczasem byłam świadkiem jak kiedyś malowana lala, młoda, zadbana, czysta dziewczyna posmarowała dłonie balsamem, a przyjrzawszy się nadmiarowi kremu, wytarła go paluchem prosto w siedzenie, po czym wysiadła. Ktoś usiadł, wysiadł z brudnymi spodniami.
      • kiszczynska Re: ble 28.03.12, 21:11
        podalam przyklad wymiocin, bo krem to jeszcze nic najgorszegosad
        • klubgogo Re: ble 28.03.12, 21:13
          Krem nie najgorszy, ale istota w tym, kto ten krem wytarł. Spodziewasz sie, że bezdomny to brudas, a tu jakaś paniusia.
    • gku25 Re: ble 28.03.12, 21:39
      Jazda autobusem nie jest obowiązkowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka