totylkogra42
24.07.21, 08:47
Mam taki problem z kolezanka, dobra, ktora znam od kilku lat I moglam liczyc.
Rozwiodlam sie jakis czas temu, trudne rozstanie, wiele emocji, to byl bardzo bolesny czas.
Teraz doszlam do siebie I staram sie ulozyc zycie na nowo, szukam partnera, uzywam tez aplikacji randkowych.
Owa kolezanka jest singielka, rowniez szuka kogos. Zauwazylam, ze czesto robi komentarze, ktore mnie kluja np. kilkukrotnie opowiadajac o jakims mezczyznie, z ktorym sie widywalam, ale nie bylam za bardzo zainteresowana I nie szlo, czy sadze, ze mu sie podoba, z takim powatpiewaniem, ze moglabym kogos zainteresowac. Do tego dochodza inne uszczypliwosci I nieustanne mowienie o mezczyznach, kto ja podrywa, komu sie spodobala itd.
Zaznacze, ze owa kolezanka jest obiektywnie mniej atrakcyjna ode mnie, ale jak wiadomo gusta sa rozne. Nie jest rowniez lubiana, nie ma innych znajomych oprocz mnie chyba.
Cale to zachowanie jest dziwne I niedojrzale, kojarzy mi sie z czasami liceum I nie rozumiem co jest tego powodem? Nie wiem jak zwrocic jej na to uwage, bo poza tym jest w porzadku osoba.
Nie jestem trollem, wiem, jak dziecinnie ten opis brzmi, tym bardziej takie zachowanie wywoluje u mnie konsternacje.