enia17 10.11.22, 15:27 Jak sobie radzić? Niektóre rzeczy omijam szerokim łukiem bo potem nie mogę dojść do siebie dość długo ale wszystkiego się nie da Zwłaszcza krzywda dzieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Nadwrażliwość 10.11.22, 15:34 Omijać szerokim łukiem, a jak się natkniesz, po prostu ulżyć sobie płaczem. Ja od dawna omijam wszelkie wyciskacze łez czy to filmowe, wiadomościowe czy książkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Nadwrażliwość 10.11.22, 17:00 Nawet mi nie mów. Co chwilę coś mnie łapie a wczoraj psy do adopcji mi telefon ,, reklamował,,. I jeden pies wpadł w oko. Sama nie mogę, matce chcialam wcisnać, ale nie da rady. Pies z takim przerażeniem w oczach, że cały czas lata mi to spojrzenie po kręgosłupie. Jak jakas emama poszukuje futra do kochania to na olx jest Marysia z Ukrainy. Gdybym miała chałupę to już bym po nią jechała. Ale mam dwa psy i nie ma szans by trzeci w to stado wszedł. W to w bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nadwrażliwość 10.11.22, 17:04 Nic na to nie poradzisz. Musisz się pogodzić. P.S. Honorarium za poradę przelej na jakiś dom dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś