piataziuta 10.11.23, 07:24 Cześć piękne blablabla Co dziś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anilorak174 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 07:31 1.Kocie akrobacje 2. Wspomnienie zbioru z 1.11 Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:40 O rany, to moje są jednak na balkonie mega grzeczne. Zrobiliśmy siatkę jak na słonia prawie (żeby uwzględnić takie akcje, a oba koty razem ważą circa 20 kg), ale na szczęście się nie próbują wspinać (tzn nie na siatkę ) Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 13:28 Tylko młoda taka akrobatka, starszy leniwiec nie odstawia takich akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 08:55 Cześć piękna🥰rano kawa,ćwiczenia,wyjście z przyjacielem na spacerek, teraz przyjaciel dryma a ja ogarniam kuchnie,pozdrawiam Was serdecznie i życzę cudownego dnia piękne 🌹⚘️🌷🌻🌺 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:05 Jeszcze nic, jeszcze siedzę w pidżamie:p ale zaraz się ogarnę i wylezę, to zobaczę co dziś:p Wczoraj byłam pierwszy raz u kosmetyczki, zadowolona jestem, będę powtarzać:p Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:33 To był taki pakiet kupiony przez appke z promocjami, wchodziła w to mikrodermabrazja, maseczka z jakichś glonów, masaż takim zimnym czymś, jakieś sera i mazidła+ dała mi próbki do domu. W końcu się pozbyłam wielkich porów między brwiami, skóra bardziej świetlista i ogólnie przyjemne to było. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:06 Dzis dzień rozpocznie fizjoterapia albowiem fastitis plantar się przypaletalo 😬 Ale poza tym dobry nastrój i fajny weekend czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:09 Dziś będę turystą we własnym mieście. Jak sobie przypomnę to będę robić zdjęcia i coś wrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:12 I jeszcze kot służbowy śpiący u mnie na biurku. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:19 To powinno być zdjecie z dźwiękiem bo ona non stop mruczy. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:24 Tak. Ona potrafi spac i mruczeć. Teraz zasnęła głębiej i juz nie mruczy. Śpi z głową na moim przedramieniu. Mam tak codziennie ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:30 Też chciałabym miec kota służbowego (tzn w miejscu pracy), ale nikt nie ogarnie weekendów a i do ogarniania kuwety chętnych nie byłoby. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:33 U nas dużo osob mieszka bliziutko i w weekendy koty (sa dwie rude kotki) mają odwiedziny. Sa dwie osoby, ktore zajmują się ogarnianiem kotów (kuwety i zarcie), do mnie jedna przychodzi na pieszczoty. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:34 W Polsce w pracy miałam służbowego kota. W Akademii Medycznej . Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:14 ziutka, jak ci fajnie, jak cudnie, jak swobodnie ja leżę i myślę co zrobić z dniem placek ze śliwkami zaczyna pachnieć na obiad makaron z sosem serowo-brokułowym Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:21 I co wymyśliłaś? Ja już wróciłam (wiatr padł) teraz się próbuję ogrzać bo mnie trzęsie od środka. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:15 piataziuta napisała: > I co wymyśliłaś? > Ja już wróciłam (wiatr padł) teraz się próbuję ogrzać bo mnie trzęsie od środka > . wymyśliłam i zaliczyłam ( przy okazji wk.ając się że jestem sama i nie mam z kim iść nad jezioro, a woda tak gładziutka i wołająca mnie : chodz, chodz...) a teraz jem zupę gołąbkową od przyjaciółki i wchodzi jak złoto Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 17:42 Widziałam! Ładny dystans! Zupa gołąbkowa to mięso mielone z kapustą i pomidorami? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 17:42 piataziuta napisała: > Widziałam! Ładny dystans! > > Zupa gołąbkowa to mięso mielone z kapustą i pomidorami? bez pomidorów - tak dziwne ze dobre Odpowiedz Link Zgłoś
hasty Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:19 Z okazji wolnego zamykam sezon na działce. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:25 Posadziłam czosnek i zimową dymkę i również zamykam sezon. Nie łudzę się jednak, że definitywnie😎 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:18 Dopiero wstałam a już mi się spać chce 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:22 Ja wróciłam do łóżka. Ciężko będzie mnie z niego wyciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
netlii Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:36 Mini koncert do ogarnięcia, więc od rana chodzę zestresowana. Szczególnie, że DJ nie odpowiada i szukam zastępstwa Poszłam jednak na trening i ze mnie lekko powietrze zeszło. Jutro impreza sportowo-charytatywna w moich okolicach, powinno być lżej, acz okazało się, że niektórzy mają ambiwalentny stosunek do wykupienia ubezpieczenia i co za tym idzie zarobi dyżurny agent z PZU, bo ma target do wyrobienia. Czeka mnie z pt/sob zapewne luksus 4h snu. Czasem myślę, żeby to pyertolnoąć, ale chyba za bardzo lubię towarzyszącą całej otoczce adrenalinę czy wyjdzie albo wszystko się zawali? Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 17:26 Ludzie są różni. Dla mnie to byłaby praca z koszmarów a Ciebie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:47 Najpierw robota, działam już od 7.00. Po pracy do odstania kolejka w piekarni za chlebem (najlepsza piekarnia w mieście, kolejki są zawsze od otwarcia do zamknięcia, dzisiaj przewiduję armagedon w związku z niehandlowym weekendem). Potem praca w domu (obiad, sprzątanie, poganianie niewolników, taki domowy standardzik. W sobotę mam nadzieję na prace ogrodowe, już chyba ostatnie w tym sezonie. Potem obiad u teściów i marznięcie na meczu syna. W niedzielę luzik, może ubiorę choinkę (tak, tak wcześnie i nie, nie jest to dla nas za wcześnie . Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:13 Przyda się. W niedzielę dopiero moja lampka doświetlająca przyjeżdża. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 09:58 Ale macie fajnie! Mnie przeczolguje covid, właśnie odsunęłam wszystkie zobowiązania na przyszły tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 10:12 Miałam dyskusję w kwestii ukraińskiej, mianowicie, czy uczniowie z Ukrainy mają dziś na śpiewanie hymnu przypiąć kotyliony, czy nie. Ja uważam, że mogą jeśli chcą, niektóre koleżanki, że muszą bez dyskusjiiiiii. Jak uważacie? Poza tym, zaczęłam dziś o 2h wcześniej i skonczę tez wcześniej, la la la. Pojadę postać w jeziorze a potem na trening. Na obiad ragù bolognese. Nastrój listopadowo- melancholijny. A Ty na urlopiku? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 10:30 primula.alpicola napisała: > Miałam dyskusję w kwestii ukraińskiej, mianowicie, czy uczniowie z Ukrainy mają > dziś na śpiewanie hymnu przypiąć kotyliony, czy nie. Ja uważam, że mogą jeśli > chcą, niektóre koleżanki, że muszą bez dyskusjiiiiii. Jak uważacie? > Nie umiem ładnie ubrać tego w słowa, ale zapachniało mi czymś brzydkim. Ogólnie #teamprimula Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 10:38 Wg mnie jeśli chcą. Można im to umożliwić mając takie kotyliony w zapasie. Ale obowiązek?! Absolutnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:42 o do licha. zapomniałam, że młody miał iść dziś "na galowo". Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:57 Nie wiem jak Was, a u nas za takie numery wpadają uczniowi punkty ujemne. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:04 uuu, to srogo u was. nie mam pojęcia, czy u nas tak jest. na szczęście, o ile pamiętam, ubrany jest na granatowo, może jakoś ujdzie w tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:12 No raczej powinno ujść, o ile to nie jest granatowy dres😛 Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:38 na szczęście dżinsy i taka bluza o kroju koszuli, z jaśniejszym kołnierzykiem "polo". Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:30 Team #mogąjeślichcą. Mam alergię na wszelkie formy przymusu. Myślę, że gdyby nie stosowano na mnie w dzieciństwie przymusu, byłabym najgrzeczniejszą, najbardziej układną osobą na świecie - a tak, sama widzisz... :p Chciałam też postać w morzu i przetestować to o czym wczoraj pisałyście - co się da zanurzyć, czy da się płynąć i czy po czasie robi się ciepło jak tam ktoś twierdził , ale NIE MA MOWY. Na dwudniowym wypadzie nad morze. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:47 hm, ja jestem dzisiaj taka jakaś niewyspana i obolała, że też nic z tego. aż się boję, że stchórzę na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:54 Może Cię rozkłada choroba? Można czasem stchórzyć, tylko po tchórzeniu trzeba zrobić coś odważnie dla równowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:56 piataziuta napisała: > Myślę, że gdyby nie stosowano na mnie w > dzieciństwie przymusu, byłabym najgrzeczniejszą, najbardziej układną osobą na > świecie Akurat 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:20 primula.alpicola napisała: > Miałam dyskusję w kwestii ukraińskiej, mianowicie, czy uczniowie z Ukrainy mają > dziś na śpiewanie hymnu przypiąć kotyliony, czy nie. Ja uważam, że mogą jeśli > chcą, niektóre koleżanki, że muszą bez dyskusjiiiiii. Jak uważacie? uważam, że masz rację : jeśli chcą niech przypomną ale bez zmuszania, no bez jaj- to niech ich święto, nie muszą go współodczuwac i świetowac, wystarczy że uczestniczą > > Poza tym, zaczęłam dziś o 2h wcześniej i skonczę tez wcześniej, la la la. Pojad > ę postać w jeziorze a potem na trening. a próbowałaś kiedyś odwrotnej kolejności ? tzn najpierw trening a potem morsowanie ? warto - serio, jest przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:26 Próbowałam i wolę, ale teraz szybko się robi ciemno, a siedzenie w zimnym leśnym jeziorze po ciemku mnie przerasta. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:55 ale pomyśl, jak mogłabyś przerazić jakiegoś dziadoszka wędkarza, gdybyś się nagle wynurzyła!!! (sorki, może powinnam napisać "zachwycić", ale po prostu przypomniałam sobie, jak ludzie zakwiczeli ze strachu, kiedy w Halloween, około północy, wyczłapałam bez uprzedzenia z morza (Północnego), i natknęłam się na grupkę spacerowiczów...) Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 15:00 stephanie.plum napisała: > ale pomyśl, jak mogłabyś przerazić jakiegoś dziadoszka wędkarza, gdybyś się nag > le wynurzyła!!! > > (sorki, może powinnam napisać "zachwycić", ale po prostu przypomniałam sobie, j > ak ludzie zakwiczeli ze strachu, kiedy w Halloween, około północy, wyczłapałam > bez uprzedzenia z morza (Północnego), i natknęłam się na grupkę spacerowiczów.. > .) > > ja kwiczę za każdym razem jak cię stefka czytam bo WIEM że jesteś sama i podejrzewam że primula tez < zasłania oczy, odpycha od siebie krzycząc : nie nie, nie chcę tego słyszeć > Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 18:35 czuję się zaopiekowana (przez Ciebie), to miłe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:57 primula.alpicola napisała: > Próbowałam i wolę, ale teraz szybko się robi ciemno, a siedzenie w zimnym leśny > m jeziorze po ciemku mnie przerasta. rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:52 Ja nawet i polskim dzieciakom zostawiłabym wolność wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 10:54 A weśśś, chora jestem, chłop w rozjazdach pracowych. W dodatku wczoraj stanęłam prezes iście tragicznym dylematem: albo nie będę mogła spać bo nie mogę oddychać od kataru, albo wezmę sudafed i odetka mi się nos za to nie będę mogła spać, bo mnie nakręci. No to się położyłam o czwartej. Na obiad nic, treningów zero. Do dudy to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:37 Jakaś masakra z tymi chorobami - trzy czwarte forumek chora. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:56 Ja jestem zdrowa. Ale to dzięki temu, że kontakt z ludźmi mam obecnie tylko przez monitor, a do sklepów chodzę tylko po to co konieczne i organiczam czas ekspozycji. Nie mam też dzieci, nikt mi zarazy do domu nie przynosi. Mąż wychodzi 3 razy w tygodniu do biura, ale on ma fobię bakteryjno/wirusową, więc omija ludzi wielkim łukiem. Do tego zainspirowana wątkiem o morsowaniu prysznic kończę zimną wodą i staram się nie przegrzewać mieszkania oraz pamiętać o witaminie D. Ale prób wchodzenia do zimnego morza i tak zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:04 Ja też zdrowa, odpukać! A prysznic całe życie konczę zimną woda, bez tego nie czuję się spłukana. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:54 No mnie syn przyniósł covida. ostatnio też on.. Ostatnio na koncercie, teraz od dziewczyny. Ja też bym może się izolowała, ale w tej rodzinie nie mam jak. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:27 ja też zdrowa, a nawet jadła dziś po treningu lody- sorbet czekolada i mango odkąd morsuję nie choruje jaki piękny rym ( covidu nie licze) Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:14 No więc wyszłam, jest tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:29 O 12 ma zacząć padać. Przynajmniej u mnie. Słońce mnie też zmyliło, już chciałam włączyć pralkę, by suszyć na balkonie, ale sprawdziłam prognozę i nie. Szykuję się więc na odkurzanie kaloryferów, bo mam fazę, każdego dnia jeden dobry uczynek. Dziś ma do tego przyjść zamówiona drewniana szatkowinca do kapusty, a na obiad będzie makaron z pieczoną oberżyną i grana padano. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:33 U mnie też już wszystko zachmurzone, do tego jest bardzo zimny, porywisty wiatr, przez który rozbolał mnie łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:43 Dej mi ten wiatr na jutro! Zabiorę cały, oddam w zamian nawet słońce! Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:43 A bierz w cholerę za darmo. Zapakować? Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:54 A to nie mam. Może być z Lidla? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:56 W gówno mi możesz wsadzić i wezmę z podziękowaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:58 Gówna też aktualnie nie mam na podorędziu, tylko ta torba z Lidla :p Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:39 Zimno i zimny wiatr co łeb urywa. I już nie jest jasno :p Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:17 Powrót od lekarza z chorym dzieckiem... weekend i przyszły tydzień nie zapowiadają się ciekawie. 😕 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:25 No to macie Kraków. Na pierwszym zdjęciu archaiczna wersja systemu Pegasus Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:34 Dzięki! U mnie chyba ładniej świeci słońce :p Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:55 A w jakich okolicznościach zostałaś turystka we własnym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 16:56 A w takich, że mamy Dni Kultury Adwokatury i mieliśmy zorganizowany spacer dla gości spoza Krakowa. Postanowiłam się też wybrać i skorzystać z oprowadzania. Żałuję tylko, że nie udało nam się zdarzyć do Synagogi Remuh przed zamknięciem dla turystów (piątek, szabat, sprzątanie przed wieczornymi modłami). Ale zaliczyłam Skałkę, spacer po Kazimierzu i Kościół św Katarzyny Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 17:30 Super. Kto nie lubi powłóczyc się po Krakowie. Jakiś czas temu byłam na niesamowitym koncercie w synagodze zdaje się Tempel , jedno z lepszych wydarzeń kulturalnych w moim życiu. A to że poszłaś na ten spacer służbowy, mega pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 17:43 A za trzy godziny Piwnica pod Baranami, jutro wieczór jazzowy. Dokulturalniam się. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 18:25 No żyć nie umierać! Baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:29 zgubiłam klucz do samochodu. samochód stoi przed domem, przyjechałam nim. ale to było kilka dni temu, potem już nim nie jeździłam. gdzie może być ten cholerny klucz, do stu piorunów? Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:35 Przynajmniej mój zawsze się znajdował w lodówce, to może twój też:p Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:40 nie, ale to jest jakiś trop, bo tamtego dnia przywiozłam spore zakupy. może wleciał do torby? dzięki za podpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:44 Tak, zakupy to dobry trop, bo mój zawsze z zakupami lądowal w lodówce:p Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:45 Do świętego Antoniego się pomódl 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:05 ten Święty wymaga łapówki! Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:06 jeśli nie znajdę do wieczora, obiecam mu tę łapówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:40 Jakiej łapówki? Nic o tym nie wiem 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:49 jak to, nie wiesz? obiecujesz temu chciwcowi pewną sumę pieniędzy do przeznaczenia "na biednych", i szukasz, a jak się nie znajduje, to podbijasz stawkę. matula mnie tak nauczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 12:57 Pierwsze słyszę takie bezeceństwa 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:54 Wychodzę z infekcji i z siebie. Wkurzona osłabieniem. Niestety nie jestem już gwiazdą towarzystwa, zaraza ma charakter sztafety i kolejne ofiary leżą w łóżkach. Czas na witaminowe dopalacze, albo już sama nie wiem co, bo muszę nadrobić robotę. W tym wykonać wysiłek intelektualny i chyba tym zapełnię weekend. Plany były inne, jak zwykle. Nastrój taki se, liczę na ematki i weekendową lekturę rozrywkową jako przerywnik. Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 11:59 TU SIĘ PRACUJE! NIE ZAGADUJ MNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 13:00 Dziś średnio przytomna, bo miałam pobudkę o 2 w nocy, rano zwlokłam się z łóżka i pojechałam na pilates. Tam nas prowadzący przeczołgał ciężarkami do każdego ćwiczenia. Zastanawiam się, czy będę w stanie jutro ruszać rękami Wracając wpadłam na kawę na Orlen, bo potrzebowałam cukru i kofeiny. Nie mam ekspresu bo poszedł do serwisu i jestem wręcz zagubiona. Jak żyć bez kawy? Jak żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 13:06 Jak mnie się ostatnio zepsuł ekspres punkt 10 powiedziałam młodej, że jedziemy na lody 🤣 i w kawiarni od razu wzięłam dwa podwójne espresso, żeby starczyło kofeiny na zaś :p Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 13:49 Nie mam ekspresu od wtorku, przede mną weekend, zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 13:56 O nie! 😱 Aż mi wyszła gęsią skórka:p Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:26 U nas kawa musi być. Mleka może zabraknąć ale kawy nigdy i bez ekspresu życia nie ma. Dziecko mi dziś do łóżka kawę zrobiło. Wczoraj tak zasłuchałam się przed TV ( Bartok), że znowu za późno zasnęłam. Mam towarzystwo liczne wieczorem na kanapie i kolejkę chętnych, którzy już się nie mieszczą Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 18:56 A Ty się w ogóle mieścisz na tej kanapie? Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 17:42 A co, też pies? Mój mnie tymi pobudkami wykańczał. Ale odkąd bierze antydepresanty jest wyraźnie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 13:08 Btw popatrzcie co znalazlam w sekcji komentarzy na Pudlu: Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 13:20 Fuck byle tylko jakichś trolli tu nie naściągał 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 13:23 Aaaa, to pewnie asma, albo jedno z jej wcieleń. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 13:25 Dobry trop, na który sama nie wiedzieć czego nie wpadłam 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 13:26 O jeszcze lepszy trop. Pod jakim artykułem to było? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 17:24 Chyba pod tym ale widze, ze juz nie ma: www.pudelek.pl/krzysztof-z-hotelu-paradise-zareczyl-sie-wytatuowalismy-sobie-nasze-imiona-6961566039812800a Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Piąteczek piątunio 10.11.23, 14:35 snakelilith napisała: > Aaaa, to pewnie asma, albo jedno z jej wcieleń. asma ma "męskie" wcielenia ? Odpowiedz Link Zgłoś