jk3377 20.01.08, 12:55 jakie lubicie? ja lubie zapach skóry-takiej swiezo kupionej,nie wiem czemu-rozlanej benzyny,zapach chleba,ale to pewnie wiekszosc lubi,kawy mielonej choc nie lubie jej pic no i zapach wiosny-deszczu wiosna oraz zapach niemowlaczka ))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: Nietypowe zapachy 20.01.08, 13:05 lubie zapach ksiazek- i tych nowych i tych starych. Uwielbiam zapach siana, burzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Nietypowe zapachy 20.01.08, 14:24 książki - lubię, zapach deszczu w lecie, i tej ziemi, takiej mokrej, schłodzonej lubię zapach benzyny także, lakieru do paznokci, zmywacza mniej zapach dziecięcych kosmetyków, wina, szampana... Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Nietypowe zapachy 21.01.08, 02:51 zapach popcornu lubie znacznie bardziej niz smak Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Nietypowe zapachy 21.01.08, 08:15 Burzy-przed i po, w trakcie nie wacham Benzyny- wiekszosc ludzi lubi, ale czemu? Zapach chleba i ogolnie wypiekow typu drozdzowki, paczki itp. Świeżych truskawek SE krzaczka Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Nietypowe zapachy 21.01.08, 09:18 Zapach poduszeczek psich łapek, taki trochę podobny do zapachu suchego, zleżałego siana Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: Nietypowe zapachy 21.01.08, 09:20 Popieram psie łapki(dokładniej szczenięce) Lubię także zapach ściętej trawy. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Nietypowe zapachy 21.01.08, 09:57 roksanaa22 napisała: > Popieram psie łapki(dokładniej szczenięce) Ja tam lubię wszystkie psie łapki, stare też A jeśli chodzi o szczeniaczki to lubię też ich zapach ich oddechu - taki świeży, mleczny jakby Odpowiedz Link Zgłoś
panda74 Re: Nietypowe zapachy 21.01.08, 09:22 Bardzo lubię zapach... fajki I to ja - osoba niepaląca i nie lubiąca zapachu papierosów Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Nietypowe zapachy 21.01.08, 09:37 na forum humorum był kiedyś taki wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=56284485&a=56472269 czegóż to ludzie nie lubią (lubieją???) wąchać ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: nawet nie wiedzialam:) 21.01.08, 09:42 można się zdziwić, ile osób lubi to samo, a myślało, że są jedynymi na calutkim świecie ) Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: nawet nie wiedzialam:) 21.01.08, 11:15 to dziwne, ale lubię zapach starych kosciołów zapach nowych książek w księgarni zapach pól gorczycowych- taki słodki, miodowy i wiele innych zapachów- boru sosnowego, grzybów, malin , kwiatów itp, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Nietypowe zapachy 21.01.08, 11:43 skora mojego męża, wlosy mojego dziecka, zapach mojej Mamy,jasmin wieczorem i nocy, las- wilgotny lub bardzo,bardzo spalony sloncem, gazety(ale nie te kolorowe)wacham namietnie,arbuz, podsmazona cebulka,jajko sadzone,świecznik z drzewa sanadlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Nietypowe zapachy 21.01.08, 16:59 lubię zapach herbaty liściastej lub takiej granulowanej ale nie owocowej tylko normalnej czarnej herbaty, lubię otworzyć pojemnik z herbatą i niuchać uwielbiam taki zapach...lubię też zapach ziół prowansalskich no i zapach herbaty miętowej ale zaparzonej ze świeżych liści dopiero co zerwanych...lubię też zapach kosmetyków kokosowych, migdałowych i grejfrutowych, zwłaszcza balsamów i żelów pod prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Nietypowe zapachy 21.01.08, 17:15 Pasta do butów, piwnica (ale nie stęchlizna, tylko coś na kształt (zapach?) drzewa herbacianego). Kawa, chleb, deszcz itd. - wiadomo, ale to żadne nietypowe Odpowiedz Link Zgłoś
sionasble męskie spojrzenie - dziwadła same :) 21.01.08, 17:58 mój najukochańszy zapach - to to co poczułem w dokach w hamburgu - mieszanka tytoniu, kawy, kakao, dywanów i przypraw z nieśmiałym dodatkiem zapachu wilgotnych piwnic - bardzo " ciemny " zapach - tak mógłby pachnieć mój dom lubię też - zapach fajki (jestem niepalący - wręcz wróg tytoniu) - zapach tytoniu ogółem - zapach beczek z winem - dębowych po maladze (taki znam) - zapach woskowanego drewna (frake, oliwne, merbau, cedr, mangowiec - takie znam dobrze) - zapach smarów i olejów - asfaltu po burzy - zapach kobiety - to w kontekście pewnego topicu z wód toaletowych - moja ulubiona to mont balanc Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Nietypowe zapachy 21.01.08, 18:34 Ziemia po deszczu fajnie pachnie, benzyna też (ale nie za długo). Jednak na pierwszym miejscu - zapach nowych książek. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Nietypowe zapachy 21.01.08, 20:59 Mój ulubiony zapach to zapach dobrze zaopatrzonego warzywniaka: uwielbiam zapach marchewek, pietruszki, selera, jabłek, koperku, ogórków małosolnych, truskawek, kalafiora, śliwek itp. Pamiętam, że miałam okres w życiu, że specjalnie robiłam sobie przerwę w pracy, żeby odwiedzić mój ulubiony warzywniak. Odpowiedz Link Zgłoś