Dodaj do ulubionych

126p - dzieci

31.01.04, 14:29
Czy to mozliwe zeby do tego 'auta' wcisnac fotelik (albo nawet 2)
Probowal ktos? Jak bylo?
Obserwuj wątek
    • cichad Re: 126p - dzieci 06.02.04, 08:28
      Witam.
      Pewnie,że można. Ja,żona i syn dużo jeździliśmy naszym "szorszem". Syn ma teraz
      5 lat i do trzeciego czy czwartego roku życia jeździł w foteliku na tylnym
      siedzeniu. Pewnieże jest to upierdliwe tym bardziej,że z tyłu siedziała również
      żona. Dla Dominika kupiliśmy wózek GRACO który był jednym z niewielu modeli
      mieszczących się z przodu naszej limuzyny. Jak wyjeżdżaliśmy dalej np ze Śląska
      do Warszawy, to żona siedziała zamną z tyłu, przedni fotel był wyjęty i tam
      mieliśmy bagaże +wózek a młody siedział z tyłu (nie jestem zwolennikiem
      bagażników dachowych. Przy dwójce dzieci jest,tak mi się wydaje problem. W
      zasadzie nie masz dużego wyboru co do sadowienia dzieci. Jeżeli są w jednym
      wieku i małe to myślę że lepiej posadzić je z tyłu (jadąc w cztery osoby).
      Trudno mi się wypowiedzieć. Pozdrawiam.
    • sylwi_71 Re: 126p - dzieci 09.02.04, 13:25
      mozna, mozna. Ja woze dwojke, jedno w foteliku, drugie na poddupniku, jak to
      ladnie okresla moja 7 letnia corcia. Gorzej gdy jedziemy na narty, ale tez
      jakos sie miescimy.
      Cieplo pozdrawiam
      Sylwia
    • kaimek Re: 126p - dzieci 27.04.04, 00:00
      Właśnie! Wbrew pozorom "maluch" jest bardzo pojemny! A na dodatek jest jedynym
      samochodem, w którym nie łapie mnie choroba lokomocyjnasmile))
    • mamao2 Re: 126p - dzieci 27.04.04, 13:34
      5 lat temu z dwójką/1 rok i 3 lata/ w maluszku-brzęczku podróżowaliśmy nad
      morze - 700km w jedną stronę...
      kiepsko, ale się da...
    • isma Re: 126p - dzieci 28.04.04, 14:26
      E, moment, albo ja czegos nie wiem, albo moj trzynastoletni maluch jest innej
      generacji ;-O
      Czy z tylu malucha bywaja pasy? czy fotelik montuje sie jakos inaczej?
      • kaimek Re: 126p - dzieci 28.04.04, 20:01
        No, niestety, nasze "maluchy" (mój 14-letni) rzeczywiście są innej generacji.
        Te najnowsze, robione przed całkowitym zakończeniem produkcji mają z tyłu pasy
        bezpieczeństwa. A w naszym fotelik mamy umocowany na.... sznurkach zaplecionych
        w warkoczyki (mój mąż miewa zabawne pomysły). Zawsze to bezpieczniej niż bez
        fotelika w ogóle, nieprawdaż?
        • mamao2 Re: 126p - dzieci 29.04.04, 07:45
          pasy dołożylismy do naszego sami...na szczęście dla nas maluch to juz historia!
    • anet22 Re: 126p - dzieci 03.05.04, 12:40
      I my jeździmy z synkiem już pół roku. Na razie podrózuje w foteliku Maxi Cosi -
      takim do 10 kg i sadzamy go na przednim fotelu tyłem do kierunku jazdy. Ja w
      tym momencie musiałam przesiąść się do tyłu sad co nie jest najwygodniejsze,
      ale da się wytrzymać
      Pozdrawiam
      anet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka