samamama3 10.11.04, 13:28 Wychowuje sama dwóch łobuziaków 8 i 3 letniego "tatus" zostawiła nas 1,5 roku temu...czy są tu samodzielne mamy z Katowic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uczula Re: Samodzielne mamy z Katowic 10.11.04, 17:46 Ja nie jestem z Katowic, ale z Gliwic, jakies 45 minut drogi wiec bliziutko. mam duza pannice, 12 kwitnacych wiosenek. Jestem ile... to juz czasu... 3miesiace od zasadzenia wyroku i na razie czekam juz 3 tydzien na papierek z sadu!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
bb12 Re: Samodzielne mamy z Katowic 11.11.04, 21:41 Ja nie jestem z Katowic, tylko z Rybnika.Dwoje dzieci,córki 15 lat i niecałe 5. Odpowiedz Link Zgłoś
alka44 Re: Samodzielne mamy z Katowic 11.11.04, 23:04 A ja całkiem w sroku miedzy Wami trzema. Mozecie u mnie zrobić zlot. Wszystkie będą miały równą odległosć Odpowiedz Link Zgłoś
anaimie Re: Samodzielne mamy z Katowic 13.11.04, 19:15 Witam, mama z Idusią - Tychy Niestety w ten zimowy czas, a jakoś mój samochód nie chce jeździć trudno się gdzieś umawiać, ale jeżeli znacie takie miejsce w poblizu, ciepłe i przyjemne, to ja chetnie się przyłącze. Od jakiegos czasu chodzi mi po głowie ta myśl, co by takie COŚ stworzyć... Kto wie, gdzieś kiedyś - dobrzy ludzie z nami sie spotkają Ina I Idusia Odpowiedz Link Zgłoś