Dodaj do ulubionych

BOŻE JAK SIĘ CIESZE...

IP: *.* 06.02.03, 14:27
Z tych króciutkich wskrzeszeń, śpiewał kiedyś...A ja śpiewam od 3 w nocy kiedy to natknęłam się na artykuł w Marie Claire, "m@my na czatach".Straaaaaaaaaasznie się ucieszyłam, kiedy tak czytałam, że ktoś wymyślił takie forum, że tak je przemianowałyście i że tak dzielnie się wspieracie.Mam nadzieję, że z czasem i ja będe miała okazję Was bliżej poznać.Ja jestem samodzielną mamą Beniamina, który ma 2 latka i 10 miesięcy prawie.Strasznie dobrze wiedzieć, że można się tu wsupłać i pogadać z Wami mamami które rozumieją się nawzajem.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Zilka Re: BOŻE JAK SIĘ CIESZE... IP: *.* 06.02.03, 22:34
      Patyczku, skąd jesteś? Z warszawy może??? To przyjdź na spotkanie 15 lutego, poznamy się lepiej :)zilka ps a ty jesteś w ogóle "samodzielna"?
      • Gość: patyczek Re: BOŻE JAK SIĘ CIESZE... IP: *.* 07.02.03, 11:56
        Czytałam i o Zilce i o Tobie Stynko, tak, jestem z Wawy od 3 lat. I nigdy nie bylam nie samodzielna, znaczy ojciec Bena ani ja nigdy nie zdecydowalismy sie na polaczenie swoich zyc.I tak radze sobie w obcym miescie od 3 lat. A Ben rosniesmileChetnie przyjde na spotkanie, ale jak sie zorientowalam jest ono bez Naszych Okruchów??? Gdzie i o ktorej planujecie sie spotkac?Chetnie Was zobacze!Jesli nie wiecie to moge Wam jeszcze powiedziec newsa którego wczoraj wyszperałam, w Multikinie na Ursynowie w srody o 12.00 jest seans pod haslem "baby" wiec młode Matki moga wchodzić z dziecmi w kazdym wiekusmile a bilet kosztuje tylko 10 złotych, swietny pomysl wg mnie tyle ze ja pracuje jak wol, do 20.00 kazdego dnia, wiec sie nie lapie, ale namowilam juz dziej moja nianie, by sie w przyszlym tygodniu wybrala.Dawajcie znac koniecznie, ja bede odpisywac w dzien bo poki co korzystam z maszynowni z pracy, w domu nie mam komputera.Ale wszystko w swoim czasie...Sciskam Was cieplucho!I dziekuje za zaproszenie i czekam na współrzędne!BuzioryPatyk
        • Gość: Zilka Re: BOŻE JAK SIĘ CIESZE... IP: *.* 09.02.03, 14:43
          Patyczku poczytaj wątek spotkanie w Warszawie 15 lutego to będziesz wiedziała wszystko co, gdzie i o której. I do zobaczenia w sobotę :)zilka
    • Gość: stynka Re: BOŻE JAK SIĘ CIESZE... IP: *.* 06.02.03, 23:32
      Patyczku, skąd jesteś? Jeśli miałabyś chęć i możliwość spotkać się z nami na żywo, to dołączam się do zaproszenia Zilki! Pozdrowienia dla Ciebie i Beniaminkaod stynki i Jacha :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka