09.07.07, 10:05
Mój były dostał, (jak co roku) premię w pracy… jakieś kilka tysięcy. Wiec się
szarpnął i kupił małemu klocki ze stacji benzynowej za 30 zł… no nic, ale
poczekamy jeszcze, może się na coś dla syna jednak szarpnie tongue_out
Obserwuj wątek
    • grzanka23 Re: gest taty 09.07.07, 11:04
      I tak dobrze,ze za 30 zl.Nasz tatus jak nie zapomni to kupuje gumowe lizaczki i
      czekolade milki.Niewazne czy to urodziny czy imieniny.Zabawek nie kupuje.
      • ell202 Re: gest taty 09.07.07, 11:51
        smile)))) najtansze kredki, ktorymi nie da sie rysowac ...a i powiedzial,ze odmaluje dla malego swoj rowerek
        z dziecinstwa (po starszym bracie mial,wiec to juz naprawde antyk z lat 70tych)
        • majka_martyna Re: gest taty 09.07.07, 13:07
          bywa w róznych krajach( praca) jeszcze synkowi nawet samochodzika nie
          przywiózl,nawet na urodziny;// gest??? poprosiłam go aby kupił koszyk na wozek
          w ramach alimentów ale nie chcial za to kasy
    • savemyself Re: gest taty 09.07.07, 15:26
      może to zaraźliwe -moj też sie szarpną w ten weekend na prezenty!
      po raz pierwszy od roku!!!
      raczej z dolnej połki, ale dziewczynki bardzo sie ucieszyly!

w koncu nie co dzien dostają prezenty od taty
      a swoją drogą to ciekawe kiedy znowu zrobi taki gest...
      • mama_ameleczki Re: gest taty 09.07.07, 18:17
        ale przynajmniej cos. przynajmniej pamietali
        • womenia Re: gest taty 09.07.07, 18:57
          Tata mojego synka nie ma zasobnego portfela. Kupuje zabawki za 300zł. Potem je
          same ziemniaki, chleb i jabłka. Przykażdym spotkaniu z synkiem powtarza i
          przypomina Małemu, że to od taty dostał taką zabawkę i "tatuś wszystko mu
          kupi". Mój ukochany 5 latek powoli jest zmanierowany. Powtarza wkoło, że będzie
          miał wszystkie zabawki,bo tata bardzo go kocha! Boję się czy nie doprowadzi to
          do czegoś złego.!?
        • ell202 Re: gest taty 09.07.07, 19:59
          Mi sie zdaje,ze zupelnie przypadkiem nabyli byleco-taka sciema,ze COS daje wielki tatus terefere...
          Powiedzial,ze odmaluje ten rowerek,ale to mistrz obiecanek,mocny w gebie.
          • cyganka0 Re: gest taty 09.07.07, 20:09
            MOj eks do rozprawy kupowal. Teraz jest w irlandii i pracuje w zawodzie jako
            inzynier (smieszne bo tylko skonczyl liceum wiec ciekawe od kiedy to jego
            zawod). Rzekomo zarabia 3000 euro i ma auto firmowei od tego czasu ani
            cukierka.
            A mnialo sie malemu poprawic jak tatusiowi si epoprawi- tak mnie przekonywal,
            zeby nie skladala o alimenty.
            • galateja Re: gest taty 09.07.07, 20:54
              Tatus mojego synka jest Anglii. Za tydzien mamy rozprawe rozwodowa i tatus
              przypomnial sobie o dziecku. Na tygodniu przyslal paczke kurierem (przez dwa
              lata nigdy nie korzystal z kurierow - ewidenty przyklad na to ze zrobil to dla
              potwierdzenia nadania paczki) a w sobote dzwonil do synka. Od ponad miesiaca
              nic a tu nagle taka zmiana frontu.
              Mnie to wkurza ale nie o mnie tu chodzi. Synek cieszyl sie niezmiernie z paczki
              (wieczorem wszystko spakowal do duzej torby i przytargal ja pod swoje lozeczko.
              Az mnie za serce zlapalo.
              Najgorsze to ze po rozprawie tatko raczej paczki nie przysle wiecej.
    • megan26 Re: gest taty 10.07.07, 09:48
      a mój to ma taki gest że.... otórz oddał mi wszystkie zaległe pieniądze ale to
      tylko dlatego że wniósł do sądu o obnizenie alimentów z 450 zł do 100
      zł!!!!!!!!! hahahahahahah i dlatego oddał tą kase by w sądzie nie miał
      problemów ale i tak bedzie je miał, natomiast jeżeli chodzi o prezenty dla
      małej to ostatnio miał taki gest że zabrał ja na lody gdy ja byłam w pracy i ze
      te lody płaciła moja siostra bo mała nie chciala iśc bez cioci hahahahah
      normalnie jego gety dobroci powalaja na kolana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka