11buba 29.03.10, 13:57 mam pytanie, czy wymieniacie po jakimś czasie lejek? jeśli tak, to kiedy? i gdzie można kupi? tylko u dystrybutora? mój jest już taki zdeformowany, ale nadal działa... odciągam 3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarkaaa Re: Do odciągających swingiem 29.03.10, 20:38 Proponuję przeszukanie allegro. Niektóre poradnie laktacyjne prowadzą sprzedaż części do Medeli. Lista osób współpracujących jest na medela.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamma-easy Re: Do odciągających swingiem 30.03.10, 12:03 wymieniam co 2 m-ce, zużyłam już 2, bo odciągam codziennie ok. 5-8 razy. polecam zakupy "części" do Medeli na Allegro u tej pani (lejki, butelki, smoczki itp.), ja jestem zadowolona. nawet jeśli nie ma czegoś na aukcji, to trzeba zapytać - z pewnością ma. www.allegro.pl/item967088906_medela_laktator_mini_electric_gratiskurier_but_wor.html Odpowiedz Link Zgłoś
11buba Re: Do odciągających swingiem 30.03.10, 12:50 no właśnie - ja odciągam 3 miesiące, zaczynałam od 7 razy, potem 6 a teraz 5 i ten lejek już się chyba nie nadaje... dzięki za namiar... ostatnio jak myślałam, ze popsułam zasilacz (upadł mi i te bolce się skrzywiły) to szukałam na allegro i niestety nikt tego nie miał i jakoś tak pomyślałam, że lejków pewnie też nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
mamma-easy cennik produktów Medela 30.03.10, 12:08 cennik: www.medela.com.pl/index.php?page=cennik zamówić można na Allegro u tej pani: www.allegro.pl/my_page.php?uid=11741441 Odpowiedz Link Zgłoś
jumble_girl Re: Do odciągających swingiem 23.04.10, 17:24 Dziewczy, rozumiem, że mówicie o tym niszczejącym silikonowym. Możecie mi napisać, bo nie zgłębiłam tej zagadki, dlaczego właściwie są dwa lejki - jeden twardy plastikowy, a drugi miękki silikonowy? Odpowiedz Link Zgłoś
11buba Re: Do odciągających swingiem 23.04.10, 17:25 ale jak to dwa? ja w swingu miałam tylko ten silikonowy... coś mnie ominęło? twardy używałam w szpitalu z lactiną... Odpowiedz Link Zgłoś
jumble_girl Re: Do odciągających swingiem 23.04.10, 17:38 a, to może ja go sobie pożyczyłam z Mini Electrica a który Waszym zdaniem lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
analyss Re: Do odciągających swingiem 25.04.10, 23:54 dla mnie lepszy zawsze ten, co mocniej ciągnie, czyli swing. a jeszcze lepszy pump in style, właśnie wypróbowałam. no i mini jest głośny. Odpowiedz Link Zgłoś