asia2387 03.03.11, 10:06 Mam wielką ochotę na sałatke a że marzec to w naszej rodzinie sporo imprez urodziny, imieniny to na samą myśl mnie skręca Siostra robi super sałatke i aż żal jej sobie odmówić. Synek ma 4 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sledznaostro Re: kiedy majonez podczas karmienia piersią? 03.03.11, 10:25 Jedz spokojnie. Smacznego . Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: kiedy majonez podczas karmienia piersią? 03.03.11, 10:29 jak jesz jajka to majonez mozesz spoko zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
ola4-0 Re: kiedy majonez podczas karmienia piersią? 03.03.11, 11:04 więc sobie nie odmawiaj, smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
anias9 Re: kiedy majonez podczas karmienia piersią? 03.03.11, 11:09 A co?Maluch ma jakies uczulenie?Straszne kolki?Jesli nie, a ty jadasz i jaja i olej (glowne skladniki majonezu) i dziecku nic nie jest, to niby czemu masz sobie go odmawiac?Moja cora ma 5,5 m-ca, a ja od poczatku praktycznie jem wszystko.I wszystko gra, wszyscy zdrowiSmacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: kiedy majonez podczas karmienia piersią? 03.03.11, 12:23 Poważnie pytasz? Dziecko masz uczulone na któryś składnik majonezu (jajka są częstym alergenem)? Ja mam zdrowe dzieci, jadłam wszystko od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: kiedy majonez podczas karmienia piersią? 03.03.11, 12:36 Pierwszy raz jadłam 2 tyg po porodzie.Mała na nic nie jest uczulona,ażeby się tego dowiedziec musiałam jeść wszystko od początku Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: kiedy majonez podczas karmienia piersią? 03.03.11, 12:44 no to sobie nie odmawiaj.Poczytaj wątki o diecie matek KP już dawno dieta jest"nieaktualna"I wiem to ze swojego doświadczenia Za pierwszym razem miałam dietę za drugim nie.Żadnych różnic nie zauważyłam.Ba!nawet w święta nie odmówiłam sobie grzybkówTrochę,bo trochę,ale jednak Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka ???? 03.03.11, 13:45 No i pochwal się czego jeszcze nie jesz KP- wierząc w jakieś mity o diecie matki KP........... Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: ???? 03.03.11, 14:09 Majonez, no co ty? Kleiczek i basta, bron Boze sloninki, szyneczki i ciasta. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: ???? 03.03.11, 14:16 NIGDY! nie wolno do czasu az odstawisz 4 latka! Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: ???? 03.03.11, 14:34 A ja głupia myślałam,że tylko kurczak i ryż, kurczak i ryż............ Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: ???? 03.03.11, 19:47 Uuuuu... prosze pani, a posh_emka nie zna klasyków! Odpowiedz Link Zgłoś
rupiowa Re: ???? 03.03.11, 20:07 zeby zycie mialo smaczek marcheweczka i kurczaczek Odpowiedz Link Zgłoś
ag_ag_waw Re: ???? 03.03.11, 20:28 A ja dziś zjadłam 2 pączki czyli popełniłam grzech śmiertelny? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: kiedy majonez podczas karmienia piersią? 04.03.11, 02:14 A ja wyrodna karmię od tyg i wczoraj się nawtykałam surówki z kapuchy, z majonezem. Co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
mummy83 Re: kiedy majonez podczas karmienia piersią? 04.03.11, 09:57 nie jedz Bron Boze,a jak zjesz,doniesiemy do Towarzystwa Opieki Nad Dziecmi i bedzie balagan,bo kochajaca Matka karmiac piersia je tylko kurczaka z farm eko,marchewke i ryz ale oryginalny z Azji, w przeciwnym razie jest nieodpowiedzialna,wyrodna,Matka....Bozsszszszsszszzz................... Odpowiedz Link Zgłoś
maderta Re: kiedy majonez podczas karmienia piersią? 04.03.11, 09:59 jedz na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś