18.02.16, 21:35
Dziewczyny moj synek ma 8,5miesiaca. Od wtorku ma chrypke tylko nie wiem od czego ani nie plakal jakos strasznie ani nie piszczal ani nie krzyczal obudzil sie po drzemce i wtedy sie zaczelo. Zastanawiam sie czy isc z tym do lekarza nie ma kataru ani nie kaszle jak myslicie? A moze macie jakies sposoby na taka chrypke?
Obserwuj wątek
    • mamakuby15 Re: chrypka 18.02.16, 22:16
      Mój syn miał to samo tylko jak miał 4 miesiące, lekarz stwierdził że hardkorowy trochę czerwone ale poza tym żadnych objawów. Dostał wtedy cebion i tandum verde 2 lub 3 razy dziennie po jednym psiku i inhalacje z soli fizjologicznej. Nie wiem czy przyczyną nie było ząbkowanie. Chrypka minęła i za kilka dni pojawił się katar ale też nic oprócz tego. Myślę że możesz spróbować tego, raczej nie zaszkodzi.
      • mamakuby15 Re: chrypka 18.02.16, 22:18
        Miało być "gardło trochę czerwone " słownik poprawił
    • ananas.89 Re: chrypka 19.02.16, 06:41
      My tez kilka dni temu przerabialismy chrype. Ja bylam z synem u lekarza, ale dlatego ze kilka dni przed chrypka goraczkowal i nie dal dotknac ucha. Jak przeszla mu chrypka to dostal masakrycznego kataru i kaszlu i tak bujamy sie juz tydzien ale chyba wychodzimy na prosta. My tez psikalismy tantum verde i podajemy wit C plus inhalacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka