zuzanna55 08.01.06, 23:54 mam czteromiesięczne dziecko. Od ok.dwóch tygodni mała ma begunke. Podawałam Jej Smekte a wcześniej Debridat-i nic. Jeśli ktoś miał podobny problem i wie w jaki sposób temu zaradzic proszę napisac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna9920 Re: pomocy biegunka 09.01.06, 07:11 gdyby miało biegunkę od 2 tygodni to dawno by sie odwodniło i wyladowało w szpitalu.napisz coś bliżej,ile kup i jakiej konsystencji Odpowiedz Link Zgłoś
outoflife Re: pomocy biegunka 09.01.06, 09:01 Bardzo dobry lek na biegunke to Enterol - jednak musi go zapisac lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka255 Re: pomocy biegunka 09.01.06, 09:07 Idź do lekarza, da Ci lekarstwo na receptę, moja mała dostała kiedyś na biegunkę Nifuroksazyd. malinka Odpowiedz Link Zgłoś
darowoga Re: pomocy biegunka 09.01.06, 09:08 lakcid 1 ampulka 2 razy dziennie i marchwianka Hippa(od 5 m- ca)obie te rzeczy do nabycia w aptece bez recepty;tez to wlasnie przerabiamy; Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: pomocy biegunka 09.01.06, 09:58 marchwianka Hippa od 4 miesiecy - my tez to wlasnie przerabiamy; wczoraj znajoma lekarka mowila, ze Nifuroksazyd jest super skuteczny, ale u nas chyba juz mija, wiec nie probowalam Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-maciusia Re: pomocy biegunka 09.01.06, 09:28 Nam lekarka zapisała Enterol, Lacidofil (bez recepty). Wspomogająco marchewka i kleik ryżowy. Odpowiedz Link Zgłoś