nann 09.07.05, 22:08 Czy Wasze Mamy tez mialy watpliwosci puszczajac niespelna 15 latki na film o tytule "Wirujacy seks"? Ech Patrick Swayze.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariurzka Re: Dirty Dancing 10.07.05, 21:35 Jeszcze jak! Moja miała wręcz alergię już na sam tytuł Zresztą ma ją chyba do dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
coleenka Re: Dirty Dancing 10.07.05, 23:32 Tytuł jak tytuł. 3 razy w kinie byłam, a po seansie wracałyśmy z koleżankami ćwicząc jak Jennifer na moście i marzyłyśmy, zeby nas też ktoś chciał tak podnosić w wodzie. Co ja mówię, nie ktoś tylko Patric Swayze we własnej osobie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwciaczek Re: Dirty Dancing 01.09.05, 18:16 Prawde mowiac nie pytalam mamy, po prostu poszlam do kina... Zreszta rzadko ja o cokolwiek pytalam, ale nie ma to jakichs zlych efektow w zyciu. Ale bardzo chcialam tanczyc tak jak Jennifer i do tej pory marze o tym, zeby tanczyc tak ze swoim przyszlym mezem... Odpowiedz Link Zgłoś
riwka Re: Dirty Dancing 03.09.05, 17:50 Mój tata marynarz przywiózł "kilka" kompletów z napisaem DIRTY DANCING (krótka spódniczka szyta z koła z szeroką gumką w pasie i koszulka bez rękawów) ... na następnej dysKotece szkolnej WSZYSTKIE moje koleżanki z klasy wystąpiły jednakowo ubrane tylko w różnych kolorach )) TO BYŁO FANTASTYCZNE )) ps: do tej pory pamiętam kroki taneczne z ostatniego utworu, w końcu z przyjaciółką ćwiczyłyśmy kilka tygodni )) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek255 Re: Dirty Dancing 05.09.05, 23:18 mam ogromny sentyment do tego filmu!!!.Pamietam jak kolezanki tato zdobyl ten film na kasecie !!!ogladalysmy go bardzo duzo razy!!!Cwiczylysmy kroki!!!I mazylysmy o Patryczku!!!To byly czasy!!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
makoba Re: Dirty Dancing 08.09.05, 13:00 To jest moj film na handre. Nie policze ile razy go ogladalam. W czasach licealnych doszlam do 32... Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
kata74 Re: Dirty Dancing 23.09.05, 21:32 mialam taki komplet!!! różowy!!! a film oglądałam na video u koleżanki bo nie pamiętam kiedy pojawił się w naszym kinie. do tej pory mam sentyment do tego filmu, chyba mogłabym go odlądać i oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: Dirty Dancing 25.09.05, 20:43 Niestety, moja mama miała tak duże wątpliwości, że do kina nie poszłam... A wszystko przez ten niefortunnie przetłumaczony tytuł... Odpowiedz Link Zgłoś